Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Feromonów nie ma ...,.Pewnie dojda nie dlłgo ....One są tak brudne ,ze na sniegu wygladaja jak kurczaki a nie jak piałe psy ...
Niestety kapiel na razie zupełnie nie wchodzi w gre....Zapaszek jest i to niezły ...Ale dam sobie radę .

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

funia napisał(a):
Dziewczynki zostały odrobaczone .Koszt 5 zł .Dostały po 1/2 tabletki .Niestety nadal wyłażą z nich robale .Jeszce za miesiac zrobimy trzecie odrobaczanie .
[B]Za tydzień szczepimy na wirusy.][SIZE=3]K]oszt szczcepienia to 30 zł od suni .Plus 10 zł dojazd .Razem 70 zł .

funiu przelałam dzisiaj:465,00zł za XII , 5zł.za odrobaczenia,70zł. na wirusowki z transp.czyli 540 zł.

Posted

jak tam sioreczki-rozdajecie pachnące dzióbki funi czy jeszcze jesteście nieśmiałe .

jak myślicie można je ogłaszać? czy czekamy na spokojnie -na którymś wątku dziewczyny ogłaszają też takie nieśmiałe siorki.

edit: od jutra Pollka i Rozka będą pachnące feromonami :)

Posted

Doszły pieniążki .Dziekuje .
Jeśli chodzi o feromony to ja wiem .....Trudno mi powiedzieć .
Moze po kilku dniach .On fajnie juz reaguja .A jak pieknie bawia si na śniegu .Mogłyby tak godzinami .

Posted

[quote name='funia']
Jeśli chodzi o feromony to ja wiem .....Trudno mi powiedzieć .
Moze po kilku dniach .On fajnie juz reaguja .A jak pieknie bawia si na śniegu .Mogłyby tak godzinami .[/QUOTE]
Poczekajmy na efekty feromonów jakieś 2-3-4 dni...

Pzdr.

Posted

funia pisała że siorki szaleją na dworze i jakby tak tę radość przeniosły do domku to może można by zacząć je ogłaszać?

[B]funiu a jak one z szelkami ,pozwalają je założyć i jak reagują na smycz? [/B]

Posted

[B][COLOR=indigo]wpłaty na konto Polly i Rozi:[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#4b0082]1.:loveu:EwaG-15zł[/COLOR][/B]
[URL="http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/9aad9da8f0066f81.html"][IMG]http://images37.fotosik.pl/134/9aad9da8f0066f81m.jpg[/IMG][/URL]

Posted

sioreczki reagują na wolanie funi ..i lecą jak na skrzydłach:) kochane kluski...bo im się przytyło:)tylko te baaardzo częste kuuuupiska trzeba wyeliminować :( ale nie dziwne biedne jeliteczka muszą dojśc do formy .