Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 58
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

czekamy na wieści. Domek zza Kielc odpadł, wczoraj Linnsi chciała się umówić i stwierdzili, ze jednak nieaktualne. Być może dziś przyjedzie go zobaczyć ktoś z Katowic - ale tylko zobaczyć i decyzja później.

Posted

Niestety kochani państwo zrezygnowali z adopcji psiaka. Jest to spowodowane tym, iż mieli zmieniać mieszkanie na większe, ale ich plany niestety nie wyszły. Pan bardzo kulturalny powiedział cyt. "decyzja o piesku nie jest decyzja na rok tylko na całe życie"
ciesze się, że podeszli do tego odpowiedzialnie i po prostu powiedzieli, ze jednak nie teraz.
Mikus jest cudny na pewno zaraz znajdzie domek

Posted

[quote name='Basia1968']cudnie. Ale musze Wam powiedzieć, że macie suuuper ten hotelik tylko dlaczego tak daleko???[/QUOTE]

Basiuuu - daleko ??? To tylko 80 km od Ciebie przecież.

Posted

[quote name='DuDziaczek']A co za domek sie skusił na ślicznotę?
zamieszka w domku, czy bedzie grzał dupke w budzie? :lol:
fajnie, że małemu sie poszczęściło, żeby tylko laleczce sie poszczęściło :lol:[/QUOTE]

W budzie - absolutnie :) Blok, 70 m2, 2 dzieci, psiolubna rodzinka.

Posted

Miki już w swoim domku :) Dziś mieli po niego przyjechać państwo z Katowic, ale niespodziewanie usiałam jechać do Krakowa i zabrałam gnojka na wycieczkę i z nowym domkiem umówiliśmy się w Krakowie. Maluch ładnie zniósł drogę, spał sobie na przednim siedzonku, po ty jak wytłumaczyłam, że na kierowanie jest jeszcze za mały, pomijam małego pawika puszczonego wprost na cb radio .... a miał dziad jechać w klatce, która jechała z tyłu.

Posted

tomcug napisał(a):
No koleżanko, z fotami to się nie wysiliłaś - dawaj następne! :mad::mad::mad:

jak zwykle zgadzam się z Tomcugową :p

Posted

Jakim cudem Mikusiowa Pancia dała radę trzymać go na rękach!? Mnie się nigdy nie udało... Ten mały gryzoń ma podwójne ADHD:Dog_run:. Przyznaj się Eliza - słuchałaś w samochodzie radia Maryja i się Mikuś wyciszył :evil_lol:?

Posted

[quote name='potoczanka']Jakim cudem Mikusiowa Pancia dała radę trzymać go na rękach!? Mnie się nigdy nie udało... Ten mały gryzoń ma podwójne ADHD:Dog_run:. Przyznaj się Eliza - słuchałaś w samochodzie radia Maryja i się Mikuś wyciszył :evil_lol:?

cuda się zdarzają

:diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

potoczanka napisał(a):
Jakim cudem Mikusiowa Pancia dała radę trzymać go na rękach!? Mnie się nigdy nie udało... Ten mały gryzoń ma podwójne ADHD:Dog_run:. Przyznaj się Eliza - słuchałaś w samochodzie radia Maryja i się Mikuś wyciszył :evil_lol:?

Jak puścił pawia na cb radio, to się wyciszył i usnął :)

Posted

Off:

Manifestacja w sprawie schronu w Dyminach
odbędzie się i będzie legalna -

można rozpuszczać wici.

Zbiórka środa, 17 listopada, godz. 11.00,
róg Żelaznej i Sienkiewicza, Kielce.

Pamiętajcie o zniczach.