Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 166
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam bardzo serdecznie !!Wszystkich zainteresowanych pragnę poinformowac, że Bej czuje się świetnie. Podróż zniósł bardzo dobrze. Aktualnie wcale nie śpi, tylko próbuje delikatnie rozrabiac. Podbił nasze serca na zawsze.

Posted

Witam.
Bej jest już po pierwszej nocce w swoim domku. Noc upłynęła spokojnie !!! Rano Bej zazanaczył chęć wyjścia i oczywiście na spacerku wszystko zrobił !!! Bej jest WIELKIM pieszczochem, uwielbia drapanie za uszkami. Poznał się już, z Fafikiem małym psiakiem sąsiadów. Zapoznanie przebiegło w bardzo miłej atmosferze !!! Dzisiaj wieczorkiem obicuję wstawić kilka fotek !!! Pozdrawiam Agnieszka.

Posted

juuuuuuhhhuu bedziemy czekać z niecierpliwością na fotki

Romka to ja to ja :) dziękuje za chęć pomocy , powiem szczerze ze czyta się je teraz zupełnie inaczej aaaa moje dzieci wcale nie pokochały tych bajek tak jak ja :roll::obrazic:

Guest monia3a
Posted

Jestem bardzo szczęśliwa, że udało się chłopakowi dobrze trafić.

Posted

[quote name='monia3a']Jestem bardzo szczęśliwa, że udało się chłopakowi dobrze trafić.[/QUOTE]
My czujemy to samo,chciałam dla niego takiego domku a nie samotności na działce bez kontaktu z ludżmi...

Posted

[quote name='agsasopelek']Witam.
Bej jest już po pierwszej nocce w swoim domku. Noc upłynęła spokojnie !!! Rano Bej zazanaczył chęć wyjścia i oczywiście na spacerku wszystko zrobił !!! Bej jest WIELKIM pieszczochem, uwielbia drapanie za uszkami. Poznał się już, z Fafikiem małym psiakiem sąsiadów. Zapoznanie przebiegło w bardzo miłej atmosferze !!! Dzisiaj wieczorkiem obicuję wstawić kilka fotek !!! Pozdrawiam Agnieszka.[/QUOTE]
SUPER!:lol:Nie dość,ze piękny,to chłopak jeszcze ma maniery...bardzo się cieszę...i przyjazny do innych zwierząt...w schronisku szczekał na przechodzące psiaki...jeszcze jeden dowód jak pobyt poza schroniskiem odmienia psiaki...:lol: