Romka Posted November 4, 2010 Author Posted November 4, 2010 No to macie zdjęcia,jedno się nie ładuje,więc wysyłam do Mamanabank: To jest nowa opiekunka Beja Quote
Romka Posted November 4, 2010 Author Posted November 4, 2010 A to nowy opiekun Beja: Bej trochę smutny bo już zaczął działać zastrzyk na uspokojenie przed podróżą. Quote
Romka Posted November 4, 2010 Author Posted November 4, 2010 A tak jechałem do domu...teraz to pewnie chłopak już śpi po dniu pełnym wrażeń... Quote
Cantadorra Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Fajnie, że ma swoich ludków :) Powodzenia Bej :) Quote
mamanabank Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Widzę, że świetny domek się Bejowi trafił :-) Quote
agsasopelek Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Witam bardzo serdecznie !!Wszystkich zainteresowanych pragnę poinformowac, że Bej czuje się świetnie. Podróż zniósł bardzo dobrze. Aktualnie wcale nie śpi, tylko próbuje delikatnie rozrabiac. Podbił nasze serca na zawsze. Quote
Romka Posted November 4, 2010 Author Posted November 4, 2010 Zobaczcie kogo mamy na wątku,Nowy Domek Beja:lol:,super ,że się zalogowaliście...wiadomości z pierwszej ręki będą...:lol::lol::lol: Quote
bros Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 jak pani pięknie z Bejem :loveu::loveu::loveu: jest przepiękny , jak nasz forumowy owczarkowy Parys proszę tylko zerknąć http://www.owczarek.pl/forum/forum_posts.asp?TID=15095&PN=242 witam bardzo gorąco w gronie Dogowariatow ;) czytaj ludzi pozytywnie kochających :evil_lol: Quote
Romka Posted November 4, 2010 Author Posted November 4, 2010 Bros czy to Ty chciałaś kupić bajki łużyckie? Quote
bros Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 [quote name='Romka']Bros czy to Ty chciałaś kupić bajki łużyckie? dokladnie chcialam - już kupilam :) Quote
Romka Posted November 4, 2010 Author Posted November 4, 2010 Próbowałam skojarzyć sobie Ciebie...:lol:...pozdrawiam...:lol: Quote
Romka Posted November 4, 2010 Author Posted November 4, 2010 Próbowałam skojarzyć sobie Ciebie...:lol:...pozdrawiam...:lol: a ja próbowałam Ci pomóc bo pamiętałam je z dzieciństwa... Quote
agsasopelek Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Witam. Bej jest już po pierwszej nocce w swoim domku. Noc upłynęła spokojnie !!! Rano Bej zazanaczył chęć wyjścia i oczywiście na spacerku wszystko zrobił !!! Bej jest WIELKIM pieszczochem, uwielbia drapanie za uszkami. Poznał się już, z Fafikiem małym psiakiem sąsiadów. Zapoznanie przebiegło w bardzo miłej atmosferze !!! Dzisiaj wieczorkiem obicuję wstawić kilka fotek !!! Pozdrawiam Agnieszka. Quote
bros Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 juuuuuuhhhuu bedziemy czekać z niecierpliwością na fotki Romka to ja to ja :) dziękuje za chęć pomocy , powiem szczerze ze czyta się je teraz zupełnie inaczej aaaa moje dzieci wcale nie pokochały tych bajek tak jak ja :roll::obrazic: Quote
Guest monia3a Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Jestem bardzo szczęśliwa, że udało się chłopakowi dobrze trafić. Quote
Romka Posted November 5, 2010 Author Posted November 5, 2010 [quote name='monia3a']Jestem bardzo szczęśliwa, że udało się chłopakowi dobrze trafić.[/QUOTE] My czujemy to samo,chciałam dla niego takiego domku a nie samotności na działce bez kontaktu z ludżmi... Quote
Romka Posted November 5, 2010 Author Posted November 5, 2010 [quote name='agsasopelek']Witam. Bej jest już po pierwszej nocce w swoim domku. Noc upłynęła spokojnie !!! Rano Bej zazanaczył chęć wyjścia i oczywiście na spacerku wszystko zrobił !!! Bej jest WIELKIM pieszczochem, uwielbia drapanie za uszkami. Poznał się już, z Fafikiem małym psiakiem sąsiadów. Zapoznanie przebiegło w bardzo miłej atmosferze !!! Dzisiaj wieczorkiem obicuję wstawić kilka fotek !!! Pozdrawiam Agnieszka.[/QUOTE] SUPER!:lol:Nie dość,ze piękny,to chłopak jeszcze ma maniery...bardzo się cieszę...i przyjazny do innych zwierząt...w schronisku szczekał na przechodzące psiaki...jeszcze jeden dowód jak pobyt poza schroniskiem odmienia psiaki...:lol: Quote
Romka Posted November 5, 2010 Author Posted November 5, 2010 Dziś miałam kolejne 3 telefony w sprawie Beja ale się chłopak podoba... Quote
Paula03 Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Witamy na dogomanii, nowy domek Beja :) Cieszę się, że u niego dobrze i czekam na zdjęcia! :) Quote
kajkoowa Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Witam ja również :) Czekam na zdjęcia :) Quote
agsasopelek Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Coś mi nie idzie z tymi zdjęciami. Mam nadzieję, że teraz Bej będzie widoczny !!!!! http://www.dogomania.pl/attachment.php?attachmentid=5370&thumb=1&d=1288975632 Quote
Recommended Posts