Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 166
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Napisze teraz jaki będzie domek Beja...mieszkanie w bloku,ośmiorodzinnym,wokół park,rodzina składa się z rodziców i dorastających dzieci.Pan już na emeryturze(ale głos młody,więc pewnie emeryt mundurowy)więc cały czas ktoś jest w domu i psiak nie będzie sam.Państwo mieli psiaka ze schroniska suczkę owczarka niemieckiego Gabi,która była u nich 6 lat,niedawno odeszła,była bardzo schorowana.Państwo wypatrzyli Beja i cała rodzina zakochała się w psiaku...Bej opuści schronisko prawdopodobnie w sobotę...państwo przyjadą po psiaka osobiście...

Guest monia3a
Posted

Cieszę się bardzo :) mam nadzieję, że ten domek to już dożywotni :)

Posted

Bej jutro jedzie do domku,jest już po kastracji czuje się dobrze...nowi opiekunowie chcą go mieć w domu jak najszybciej...będą jutro w schronisku około 8 oo ,potem długa droga do domu...Bej musi być bez śniadania bo ma chorobę lokomocyjną...jak znajdę czas spróbuję zrobić zdjęcia Beja z nowymi opiekunami,jeśli nie zdążę nowi opiekunowie obiecali zdjęcia psiaka z nowego domku...

Posted

A moze cioteczki , pomożecie tutaj:
http://www.dogomania.pl/threads/190312-Dwa-owczarki-już-nie-hotel-a-schronisko-depresja-je-zabije!/page21

Para owczarków w średnim wieku- 6 i 7 lat, Saba i Apollo,ona wysterylizowana, zawsze razem, ich opiekun przed pojściem do szpitala oddał je do "słynnego" hotelu w Obornikach śL., opłacil chyba 2 tyg., a potem trafily do schronu we Wrocławiu- tam nie jest dobrze, wolontariat mało może, gdy psom zaczyna cps dolegać "ida pod nóż".
Na razie cudem wywalczono, by były razem, ale w kazdej chwili moga byc rozdzielone na boxach.
mari123 pomogła w sprawie naszego Czarliego, pomózmy jej owczarkom.
Tel. do mari 504252274

Posted

Bej pojechał do domu,wyglądał na zadowolonego,pożegnałam psiaka w lecznicy dla zwierząt gdzie otrzymał po lek uspokajający na czas podróży...mam zdjęcia...wrzucę wieczorem...mamy też obiecane zdjęcia z nowego domku.Wszystkiego dobrego piesku w nowym domku...

Posted

[quote name='Ania i Kajber']A moze cioteczki , pomożecie tutaj:
http://www.dogomania.pl/threads/190312-Dwa-owczarki-już-nie-hotel-a-schronisko-depresja-je-zabije!/page21

Para owczarków w średnim wieku- 6 i 7 lat, Saba i Apollo,ona wysterylizowana, zawsze razem, ich opiekun przed pojściem do szpitala oddał je do "słynnego" hotelu w Obornikach śL., opłacil chyba 2 tyg., a potem trafily do schronu we Wrocławiu- tam nie jest dobrze, wolontariat mało może, gdy psom zaczyna cps dolegać "ida pod nóż".
Na razie cudem wywalczono, by były razem, ale w kazdej chwili moga byc rozdzielone na boxach.
mari123 pomogła w sprawie naszego Czarliego, pomózmy jej owczarkom.
Tel. do mari 504252274
Widziałam juz dawno te psiaki,nie wiem jak mogę pomóc...

Posted

Romka napisał(a):
Bej pojechał do domu,wyglądał na zadowolonego,pożegnałam psiaka w lecznicy dla zwierząt gdzie otrzymał po lek uspokajający na czas podróży...mam zdjęcia...wrzucę wieczorem...mamy też obiecane zdjęcia z nowego domku.Wszystkiego dobrego piesku w nowym domku...

SUper, bardzo się cieszę :-) (tytuł Romka ;-))

Posted

Bej już w domu,obwąchuje mieszkanie,zagląda we wszystkie kąty,przygląda się swojemu odbiciu w lustrze,wącha mięsko na kuchni...jak nowa pani go woła macha ogonem...prosiłam o informację jak Bej zachowuje czystość w domu i o zdjęcia.