Cantadorra Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Bej, trzymamy kciuki, zeby wszystko poszlo jak po masle. Quote
Romka Posted November 2, 2010 Author Posted November 2, 2010 Cantadorra mam kilka adresów ,spadek po Beju,może masz inne onki to Ci podrzucę... Quote
Romka Posted November 2, 2010 Author Posted November 2, 2010 Napisze teraz jaki będzie domek Beja...mieszkanie w bloku,ośmiorodzinnym,wokół park,rodzina składa się z rodziców i dorastających dzieci.Pan już na emeryturze(ale głos młody,więc pewnie emeryt mundurowy)więc cały czas ktoś jest w domu i psiak nie będzie sam.Państwo mieli psiaka ze schroniska suczkę owczarka niemieckiego Gabi,która była u nich 6 lat,niedawno odeszła,była bardzo schorowana.Państwo wypatrzyli Beja i cała rodzina zakochała się w psiaku...Bej opuści schronisko prawdopodobnie w sobotę...państwo przyjadą po psiaka osobiście... Quote
Guest monia3a Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Cieszę się bardzo :) mam nadzieję, że ten domek to już dożywotni :) Quote
Paula03 Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Ale super wieści! :) Romka napisał(a):Cantadorra mam kilka adresów ,spadek po Beju,może masz inne onki to Ci podrzucę... Romciu może Leona podrzuć komuś :) Quote
Paula03 Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Dostałam kolejne zapytanie o Beja! Domki się chyba o niego biją :D Romciu wysyłam PW! Quote
kajkoowa Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Świetnie, może Bej zapewni domek innym owczarkom :) Quote
anawa Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Kaja10014 napisał(a):Świetnie, może Bej zapewni domek innym owczarkom :) Irysowi !!! Quote
argusiowa Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Iryska i Leonka to koniecznie :) a może Borysek? przecież tez Onkowaty :D a w jakiej miejscowości będzie Bej mieszkał? Quote
Romka Posted November 3, 2010 Author Posted November 3, 2010 Bej jutro jedzie do domku,jest już po kastracji czuje się dobrze...nowi opiekunowie chcą go mieć w domu jak najszybciej...będą jutro w schronisku około 8 oo ,potem długa droga do domu...Bej musi być bez śniadania bo ma chorobę lokomocyjną...jak znajdę czas spróbuję zrobić zdjęcia Beja z nowymi opiekunami,jeśli nie zdążę nowi opiekunowie obiecali zdjęcia psiaka z nowego domku... Quote
argusiowa Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 Romuś ale mnie przetrzymujesz :) gdzie ten nowy domek? jak daleko?:) no bo mnie ciekawość zżera :) chcesz żebym ducha wyzionęła z ciekawości ?:) Quote
Romka Posted November 3, 2010 Author Posted November 3, 2010 Domek będzie w Chodzieży,piszę o tym wyżej na wątku...;) Quote
mamanabank Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 Świetne wieści, a telefony wciąż dzwonią. Dzisiaj poleciłam naszą Gabi, domom zdecydowanym wyłącznie na owczarki polecam stronę adopcyjną ONków (owczarki.eu) Quote
Paula03 Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 Bardzo się cieszę, że jutro Bej będzie w domku! I jeszcze można Reksa podrzucać w razie czego :) Quote
Ania i Kajber Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 A moze cioteczki , pomożecie tutaj: http://www.dogomania.pl/threads/190312-Dwa-owczarki-już-nie-hotel-a-schronisko-depresja-je-zabije!/page21 Para owczarków w średnim wieku- 6 i 7 lat, Saba i Apollo,ona wysterylizowana, zawsze razem, ich opiekun przed pojściem do szpitala oddał je do "słynnego" hotelu w Obornikach śL., opłacil chyba 2 tyg., a potem trafily do schronu we Wrocławiu- tam nie jest dobrze, wolontariat mało może, gdy psom zaczyna cps dolegać "ida pod nóż". Na razie cudem wywalczono, by były razem, ale w kazdej chwili moga byc rozdzielone na boxach. mari123 pomogła w sprawie naszego Czarliego, pomózmy jej owczarkom. Tel. do mari 504252274 Quote
mamanabank Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 Straszne, my też mamy kilka owczarków w schronisku "w tym typie", nikt się nimi nie interesuje... ale będę podsyłać. Quote
Romka Posted November 4, 2010 Author Posted November 4, 2010 Bej pojechał do domu,wyglądał na zadowolonego,pożegnałam psiaka w lecznicy dla zwierząt gdzie otrzymał po lek uspokajający na czas podróży...mam zdjęcia...wrzucę wieczorem...mamy też obiecane zdjęcia z nowego domku.Wszystkiego dobrego piesku w nowym domku... Quote
Romka Posted November 4, 2010 Author Posted November 4, 2010 [quote name='Ania i Kajber']A moze cioteczki , pomożecie tutaj: http://www.dogomania.pl/threads/190312-Dwa-owczarki-już-nie-hotel-a-schronisko-depresja-je-zabije!/page21 Para owczarków w średnim wieku- 6 i 7 lat, Saba i Apollo,ona wysterylizowana, zawsze razem, ich opiekun przed pojściem do szpitala oddał je do "słynnego" hotelu w Obornikach śL., opłacil chyba 2 tyg., a potem trafily do schronu we Wrocławiu- tam nie jest dobrze, wolontariat mało może, gdy psom zaczyna cps dolegać "ida pod nóż". Na razie cudem wywalczono, by były razem, ale w kazdej chwili moga byc rozdzielone na boxach. mari123 pomogła w sprawie naszego Czarliego, pomózmy jej owczarkom. Tel. do mari 504252274 Widziałam juz dawno te psiaki,nie wiem jak mogę pomóc... Quote
mamanabank Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Romka napisał(a):Bej pojechał do domu,wyglądał na zadowolonego,pożegnałam psiaka w lecznicy dla zwierząt gdzie otrzymał po lek uspokajający na czas podróży...mam zdjęcia...wrzucę wieczorem...mamy też obiecane zdjęcia z nowego domku.Wszystkiego dobrego piesku w nowym domku... SUper, bardzo się cieszę :-) (tytuł Romka ;-)) Quote
Romka Posted November 4, 2010 Author Posted November 4, 2010 A Bej jedzie do swojego domku...i śpi...;) Quote
Romka Posted November 4, 2010 Author Posted November 4, 2010 Bej już w domu,obwąchuje mieszkanie,zagląda we wszystkie kąty,przygląda się swojemu odbiciu w lustrze,wącha mięsko na kuchni...jak nowa pani go woła macha ogonem...prosiłam o informację jak Bej zachowuje czystość w domu i o zdjęcia. Quote
Cantadorra Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Bardzo, ale to bardzo się cieszę! :) Quote
kajkoowa Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Strasznie się cieszę:) Teraz tylko czekam na zdjęcia :) Quote
Paula03 Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Ale super! Bardzo się cieszę! Bardzo! Czekamy na zdjęcia ;) Quote
Recommended Posts