Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='moni12']Anula dzieki , nie byłam w banku. Mam dosc tej ciszy , braku zdjęc .Stoimy w miejscu.[/QUOTE]

A kontaktowałaś się z Dotką tak nie może być,żeby pies siedział w Dt i nie miał ogłoszeń.Tym sposobem nie pomożemy innym bidom,które czekają na wyciągnięcie ze schronu i na deklaracje.

• Replies 674
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='moni12']Nie nie zapomniały . Jutro miała kolezanka zajechac do Twixa i zrobic mu fotki do ogłoszen , ale Dotki nie będzie w domku.[/QUOTE]

No tak-du.... zbita!

Posted

[quote name='zerduszko']Kolejny cudny DT... czemu dogomaniacy się na to godzą?[/QUOTE]

Prawdopodobnie nie mają wyjścia.

Dotka odezwij się.Jak nasz TWIX się ma.My czekamy na odrobinę wiadomości-to taki miód na serce.

Posted

Czy ktos moze podjechac do Dotki i na wlasne oczy zobaczyc,co dzieje sie z Twixem? Dotka sie nie odzywa,brak fot psa i jakichkolwiek wiadomosci o nim!!!!
Przyznam szczerze, ze zaczynam sie niepokoic,bo bez wzgledu na jakiekolwiek problemy osobiste,Dotka powinna informowac nas na biezaco,co z psiakiem.Napisanie kilku slow i wrzucenie fot nie jest czasochlonne,nieprawda?
Poza tym w ten sposob utrudnia nam zadanie znalezienia DS dla Twixa bo na dobra sprawe nie wiemy o nim nic.Nie wiemy,jak sobie radzi na codzien przy swojej ulomnosci itd.Wiemy natomiast ze spi,je,spi,je.....

Posted

[quote name='zerduszko']Twix jest na płatnym tymczasie?[/QUOTE]

Na BDT,ale zbieramy sie na jego karme i ewentualne oplaty za weta. Ja wstrzymalam swoje deklaracje z powodow jak wyzej.Dopoki nie zobacze aktualnych fot psa zrobionych przez osobe wizytujaca i nie przeczytam aktualnej relacji od tej osoby,ktora byla i widziala -dopoty nie wplace ani centa.Przykro mi, ale niestety nie podoba mi sie milczenie Dotki, tym bardziej ze Twix jest u niej od listopada ubieglego roku!

Posted

Podobno odbiera,odkad wyjasnila problem z orange.Moni z nia rozmawiala telefonicznie.Zreszta tylko ona moze dokladniej napisac, co i jak.Ja czerpie info z postow.
Dotka wspominala o problemach ze wspolnota ale nie wyjasnila dokladnie powodu tych niesnasek.Moze wlasnie idzie o przebywajace u niej psy? Jesli tak, to dziwie sie, ze calkiem niedawno oferowala DT kolejnemu psu.Nie pamietam juz watku i nie wiem, czy oprocz Twixa opiekuje sie jeszcze jakimis psiakami.

Edit: ktos chcial odwiedzic Dotke i zrobic foty Twixowi,jednak Dotka odmowila bo w tym czasie mialo nie byc jej w domu.
Czy nie dala propozycji umowienia sie w innym terminie?

Posted

No więc pisze. Wczoraj Dotka do mnie zadzwoniła bo Twix wylądował u weta. Tymczas Dotki chyba walnął go łapą i Twix sie wystraszył a Dotka razem z nim.Okazało sie , ze Twix ma nowe gołe placki na skórze i duży łupież.Okazało sie , ze ma (zapisałam na kartce nazwe choroby a kartka została w pracy) chore serduszko. Na skóre dostał specjalny szampon a na serduszko leki. Poprosiłam Dotę o zrobienie mu ekg.Jutro będą foty i relacja z odwiedzin u Twixa cioteczki Abrakadabra, która podjeła sie wizyty i obfocenia skarbeczka.

Posted

[quote name='zerduszko']Uwierzę jak zobaczę ;)[/QUOTE]
Ja też! Po ujawnionych ostatnio na dogo rewelacjach włos się jeży, zwłaszcza kiedy brak informacji, fotek i wizyt.

Posted

[quote name='moni12']No więc pisze. Wczoraj Dotka do mnie zadzwoniła bo Twix wylądował u weta. Tymczas Dotki chyba walnął go łapą i Twix sie wystraszył a Dotka razem z nim.Okazało sie , ze Twix ma nowe gołe placki na skórze i duży łupież.Okazało sie , ze ma (zapisałam na kartce nazwe choroby a kartka została w pracy) chore serduszko. Na skóre dostał specjalny szampon a na serduszko leki. Poprosiłam Dotę o zrobienie mu ekg.Jutro będą foty i relacja z odwiedzin u Twixa cioteczki Abrakadabra, która podjeła sie wizyty i obfocenia skarbeczka.[/QUOTE]

Kiedy wyszlo,ze pies ma chore serduszko? Teraz, przy okazji tej wizyty? A byl juz u fryzjera? Jakie leki musi przyjmowac? Czu Dotka ma jakis rachunek od weta i zalecenia lekarza na pismie?

Posted

Z serduszkiem wyszło teraz jak go inna wetka osłuchała. Powiedziała , ze wyraznie słychac szmery w serduszku.Jutro napisze wam nazwe tej choroby. Jest obcięty króciutko , zeby szampon zadziałał.

Posted

Zerduszko moze nie fachowo sie wyraziłam , wetka okresliła to konkretniej , ale przepraszam zapomniałam , mam napisane na kartce w pracy.Mam problemy ze swoja sunią , jezdze codziennie na kroplówki ponad 30 km i nie mam bardzo głowy .Jutro napisze po pracy jaki problem z serduszkiem ma Twix. Jesli nic nie pokręciłam to endokardioza.

Posted

Twix juz po wizycie . Abrakadabra przesle mi zdjęcia na maila i szukam chętnej do wstawienia. Ja nie umię:shake:Twix ciągle się ruszał , wiec zdjęcia są nie perfekcyjne. Jesli będą złe , Abrakadabra obiecała na początku przyszłego tygodnia juz super foty.Twix wygolony jest na króciutko, zna miszkanie, porusza sie po nim swobodnie, omija tymczasy Dotki a one jego. Ma swoje legowisko i miseczkę , której pilnuje . Do Doty juz przyzwyczajony na całego.

Posted

[quote name='moni12']Z serduszkiem wyszło teraz jak go inna wetka osłuchała. Powiedziała , ze wyraznie słychac szmery w serduszku.Jutro napisze wam nazwe tej choroby. Jest obcięty króciutko , zeby szampon zadziałał.[/QUOTE]
o problemach z sercem to juz dawno była mowa jak wyjeżdzał ze schronisko darling...

Posted

[IMG]http://i1100.photobucket.com/albums/g420/bezdomneradom10/20110326_001_.jpg[/IMG]

[IMG]http://i1100.photobucket.com/albums/g420/bezdomneradom10/20110326_002_.jpg[/IMG]

[IMG]http://i1100.photobucket.com/albums/g420/bezdomneradom10/20110326.jpg[/IMG]