supergoga Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 Super wieści, wreszcie... bo niedawno o nim myślałam. Quote
ewka64 Posted April 30, 2011 Posted April 30, 2011 Zrobiłam Popusiowi trochę zdjęć i wysłałam Kasi z prośbą o umieszczenie na forum. Wszystkie zdjęcia są zrobione na naszej działce. Mam wrażenie, że Popek lubi tu przychodzić, choć z domu trudno wyciągnąć go na spacer. Generalnie jest to pies kanapowy i całe dnie spędza na kanapie, no chyba, że w kuchni usłyszy jakieś poruszenie to wtedy przerywa leżenie. Apetyt ma straszny i musimy trochę mu ograniczać bo zje wszystko z miseczki i ciągle jest głodny. Mały już jest tak zadomowiony, że bez skrupułów wskakuje nam do łóżka i najchętniej z kanapy przeniósłby się w pościele. Zobaczycie jak wygląda teraz. Quote
supergoga Posted April 30, 2011 Posted April 30, 2011 A to się Popek zadomowił. Pieszczoch kochany. Wreszcie ma dom na zawsze, nikt już go nie wyrzuci. Pewnie czuje że jest bezpieczny. Quote
snuszak Posted May 2, 2011 Author Posted May 2, 2011 a oto i fotki, Popkins wygląda pięknie, sierść gęsta, brzusio duży, pyszczek wesoły :) dziękuję! z koleżanką :) Quote
yunona Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 Co za pięknoty!!!!:multi::multi: Widać, że szczęsliwy i zadbany. Morduchna w pełni zadowolona. Cuuuuuuuuuuuuudnie:loveu: Quote
snuszak Posted September 9, 2011 Author Posted September 9, 2011 Popkins pozdrawiam wszystkie cioteczki w odsłonie letniej :) Quote
yunona Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 Cudne robaczki, a żebractwo widzę zawodowe, czarowanie oczami, ech te jamniki..... :) Quote
Recommended Posts