Kisses Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 Byłoby super, ale podobno ma się ochładzać :< Quote
Chein Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 Nom, ma. Ja z takim pytaniem. W sobotę miałam na MP wystawić aussika, ale niestety będzie wtedy na kryciu. Nie użyczyłby mi ktoś psa na MP? Byłabym ogromnie wdzięczna! Quote
Błyskotka Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 [quote name='Coyote Ugly FCI']za profesjonalistów się raczej płaci :) [/QUOTE] Dokładnie :evil_lol:. Quote
bagira@sara Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 [B]Chein[/B] jak chcesz to buldoga fr moge użyczyc :) Quote
Kisses Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 [quote name='bagira@sara'][B]Chein[/B] jak chcesz to buldoga fr moge użyczyc :)[/QUOTE] Ale chyba buldogi francuskie są w niedziele... ? Quote
bagira@sara Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 [quote name='Kisses']Ale chyba buldogi francuskie są w niedziele... ?[/QUOTE] to nie może uczestniczyc w sobote na MP jak wystawiany w niedziele?? Quote
Kisses Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 [quote name='bagira@sara']to nie może uczestniczyc w sobote na MP jak wystawiany w niedziele??[/QUOTE] Nie no, pewnie że może, pies nawet nie musi być na wystawę zgłaszany :) Quote
bagira@sara Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 [quote name='Kisses']Nie no, pewnie że może, pies nawet nie musi być na wystawę zgłaszany :)[/QUOTE] a juz myslałam , ze nie może :) Quote
aska_b1 Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 A nie wiecie kiedy będzie spis wystawców, bo mnie ciekawość zżera:cool3: Quote
Kisses Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 Znajoma wczoraj do ZK dzwoniła i podobno dzisiaj ma być coś, tak jej powiedzieli... Quote
Ciapkowa. Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 [quote name='aska_b1']A nie wiecie kiedy będzie spis wystawców, bo mnie ciekawość zżera:cool3:[/QUOTE] Mam nadzieję, że pojawi się na dniach także lista osób startujących w mp :razz: Quote
sachma Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 wiecie co z planem sędziowania? chociaż to mogli by już dać :/ Quote
Kisses Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 [quote name='sachma']wiecie co z planem sędziowania? chociaż to mogli by już dać :/[/QUOTE] Nie mam pojęcia, dzisiaj słyszałam, że ma być dzisiaj, wczoraj powiedzieli, że wczoraj, może coś im tam jeszcze nie pasuje. Ja siedzę od rana i non stop odświeżam... Quote
linek.ns Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Również czekam na plan sędziowania, oby zamieścili jak najszybciej!!:) Quote
Ilka21 Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 czy ktoś ma 2 [COLOR=red]wolne miejsca z Warszawy do Rzeszowa (2 osoby + 2 grzywki czyli zajmujemy mąło miejca bardzo)[/COLOR] Quote
Ilka21 Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 [quote name='FLY']o boże, czyli ponad 5h warszawa-kraków?? i jeszcze ta przesiadka o 3ciej w nocy..To nie lepiej jechać Wam jakimś normalnym połączeniem w sobotę w dzien i sobie przenocować w rzeszowie?[/QUOTE] problem jest taki że wlasnie i w sobotę bysmy późno dotarły i zanim zrobiłybyśy psy to nie miałoby najmniejszego sensu... Quote
McDzik Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 [quote name='Błyskotka']Dokładnie :evil_lol:.[/QUOTE] Ale ja nie potrzebuje takich komentarzy. Może nie jestem przy kasie? Jest wielu młodych prezenterów, którzy mają wprawę z dużymi rasami i prezentują z przyjemności, bez pobierania opłat. To było zapytanie do takich osób. I durnymi dopowiedzonkami naprawdę nie trzeba mi podnosić ciśnienia. Quote
Agasia Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 I ja czekam niecierpliwie na plan sedziowania, no dzisiaj to powinien juz byc! Quote
Błyskotka Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 [quote name='McDzik']Ale ja nie potrzebuje takich komentarzy. Może nie jestem przy kasie? Jest wielu młodych prezenterów, którzy mają wprawę z dużymi rasami i prezentują z przyjemności, bez pobierania opłat. To było zapytanie do takich osób. I durnymi dopowiedzonkami naprawdę nie trzeba mi podnosić ciśnienia.[/QUOTE] Dla mnie profesjonalne wystawienie psa wiąże się z zapłaceniem handlerowi. Nie denerwuj się tak ;). Są różne sposoby na obniżenie ciśnienia ;). Quote
Zeliika Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 [quote name='Ilka21']problem jest taki że wlasnie i w sobotę bysmy późno dotarły i zanim zrobiłybyśy psy to nie miałoby najmniejszego sensu...[/QUOTE] To kiedy chciałybyście wyjechać? ja jadę w niedzielę i mam miejsca, ale jeszcze nie zdecydowałam o której wyjeżdzać i czy w niedzielę czy w sobotę (nie znam jeszcze planu sędziowania). Quote
ajcka Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 SZukam Transportu z Wawy 3 małe pieski 2 baby i jedna dorosła chiłka. Na niedziele. proszę o info najlepiej smskiem 508761231 bo moge nie miec dostępu do kompa Zeliiika odezwij się gdybyś miała,jestem z Żoliborza Quote
Zeliika Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 [quote name='ajcka']SZukam Transportu z Wawy 3 małe pieski 2 baby i jedna dorosła chiłka. Na niedziele. proszę o info najlepiej smskiem 508761231 bo moge nie miec dostępu do kompa Zeliiika odezwij się gdybyś miała,jestem z Żoliborza[/QUOTE] Już jesteśmy umówione z Ajcką, więc [B]Iłka21[/B] już niestety nieaktualne. Quote
AnkaW Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 A ja mam nr katalogowy 1929. Numerki do odbioru na ringu. Ciekawe czemu jeszcze nie ma planu Czy ktoś z Rzeszowa mógłby mi podać tel. po taksówkę? Czy są jakieś tańsze firmy? Podejrzewam że po wystawie będzie mi takowa potrzebna :) Quote
karkakarka Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 Ja też nie mam jeszcze potwierdzenia... Quote
sachma Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 [QUOTE]Numerki do odbioru na ringu.[/QUOTE] wiadomo czemu? zawsze wysyłali.. ja jeszcze potwierdzenia nie dostałam :/ Quote
Recommended Posts