Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 263
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nom, ma.
Ja z takim pytaniem. W sobotę miałam na MP wystawić aussika, ale niestety będzie wtedy na kryciu. Nie użyczyłby mi ktoś psa na MP? Byłabym ogromnie wdzięczna!

Posted

[quote name='bagira@sara']to nie może uczestniczyc w sobote na MP jak wystawiany w niedziele??[/QUOTE]
Nie no, pewnie że może, pies nawet nie musi być na wystawę zgłaszany :)

Posted

[quote name='aska_b1']A nie wiecie kiedy będzie spis wystawców, bo mnie ciekawość zżera:cool3:[/QUOTE]

Mam nadzieję, że pojawi się na dniach także lista osób startujących w mp :razz:

Posted

[quote name='sachma']wiecie co z planem sędziowania? chociaż to mogli by już dać :/[/QUOTE]
Nie mam pojęcia, dzisiaj słyszałam, że ma być dzisiaj, wczoraj powiedzieli, że wczoraj, może coś im tam jeszcze nie pasuje.

Ja siedzę od rana i non stop odświeżam...

Posted

[quote name='FLY']o boże, czyli ponad 5h warszawa-kraków?? i jeszcze ta przesiadka o 3ciej w nocy..To nie lepiej jechać Wam jakimś normalnym połączeniem w sobotę w dzien i sobie przenocować w rzeszowie?[/QUOTE]

problem jest taki że wlasnie i w sobotę bysmy późno dotarły i zanim zrobiłybyśy psy to nie miałoby najmniejszego sensu...

Posted

[quote name='Błyskotka']Dokładnie :evil_lol:.[/QUOTE]
Ale ja nie potrzebuje takich komentarzy.
Może nie jestem przy kasie?
Jest wielu młodych prezenterów, którzy mają wprawę z dużymi rasami i prezentują z przyjemności, bez pobierania opłat.
To było zapytanie do takich osób.
I durnymi dopowiedzonkami naprawdę nie trzeba mi podnosić ciśnienia.

Posted

[quote name='McDzik']Ale ja nie potrzebuje takich komentarzy.
Może nie jestem przy kasie?
Jest wielu młodych prezenterów, którzy mają wprawę z dużymi rasami i prezentują z przyjemności, bez pobierania opłat.
To było zapytanie do takich osób.
I durnymi dopowiedzonkami naprawdę nie trzeba mi podnosić ciśnienia.[/QUOTE]

Dla mnie profesjonalne wystawienie psa wiąże się z zapłaceniem handlerowi.
Nie denerwuj się tak ;). Są różne sposoby na obniżenie ciśnienia ;).

Posted

[quote name='Ilka21']problem jest taki że wlasnie i w sobotę bysmy późno dotarły i zanim zrobiłybyśy psy to nie miałoby najmniejszego sensu...[/QUOTE]
To kiedy chciałybyście wyjechać? ja jadę w niedzielę i mam miejsca, ale jeszcze nie zdecydowałam o której wyjeżdzać i czy w niedzielę czy w sobotę (nie znam jeszcze planu sędziowania).

Posted

SZukam Transportu z Wawy 3 małe pieski 2 baby i jedna dorosła chiłka.
Na niedziele.
proszę o info najlepiej smskiem 508761231 bo moge nie miec dostępu do kompa
Zeliiika odezwij się gdybyś miała,jestem z Żoliborza

Posted

[quote name='ajcka']SZukam Transportu z Wawy 3 małe pieski 2 baby i jedna dorosła chiłka.
Na niedziele.
proszę o info najlepiej smskiem 508761231 bo moge nie miec dostępu do kompa
Zeliiika odezwij się gdybyś miała,jestem z Żoliborza[/QUOTE]

Już jesteśmy umówione z Ajcką, więc [B]Iłka21[/B] już niestety nieaktualne.

Posted

A ja mam nr katalogowy 1929. Numerki do odbioru na ringu. Ciekawe czemu jeszcze nie ma planu

Czy ktoś z Rzeszowa mógłby mi podać tel. po taksówkę? Czy są jakieś tańsze firmy? Podejrzewam że po wystawie będzie mi takowa potrzebna :)