Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 263
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='.:TULA:.']dziękuję bardzo, rozumiem że pierwszy już minął[/QUOTE]

ten 31.01 to jest [U]pierwszy[/U] (i jak na razie jedyny podany) termin;)

Posted

no więc naprawdę jestem ślepa, bo przeczytałam że drugi termin do 31.01.2011.
Mam nadzieje, że przynajmniej psów nie pomylę i zabiorę właściwego, chyba czas pomyśleć o okularach

Posted

[quote name='Kika']Poszukuje transportu z Warszawy do Rzeszowa - sobota - sznaucer miniaturowy
Prosze o wiadomości na priv[/QUOTE]

[SIZE=1]Asiaczek chyba pisała o busie na sob z Wawy:>[/SIZE]
edit: sorry znów coś pomieszałam, to nie ta wystawa..

[COLOR=red][B]A ja poszukuję również z Warszawy, tyle że na niedziele. A najlepiej kogoś kto jedzie na sob do Presov i nd Rzeszów. Z dorzutą do paliwa oczywiście:)
[/B][/COLOR]

Posted

poszukuję transportu na sobotę 19 lutego, jedna osoba bez psa gdyby ktoś mógł mnie przygarnąć z trasy Cieszyn, Bielsko byłbym wdzięczny - oczywiście partycypuję w kosztach paliwa, proszę o prv

Posted

Czy ktoś z Torunia się wybiera i chciałby podzielić koszty podróży?
Proszę o ewentualny kontakt na PW lub gg 9078268. Jest miejsce w samochodzie dla jednej osoby i niedużego psa. Zapewniamy miłą atmosferę :)

Posted

[quote name='Basia_maja']Czy ktoś z Torunia się wybiera i chciałby podzielić koszty podróży?
Proszę o ewentualny kontakt na PW lub gg 9078268. Jest miejsce w samochodzie dla jednej osoby i niedużego psa. Zapewniamy miłą atmosferę :)[/QUOTE]

a przejeżdżacie przez Warszawe czy bokiem?;) i na który dzień?

• 2 weeks later...
Posted

[B]Białystok-Rzeszów[/B]-mam miejsce w aucie na sobotę!!!!Jadę z chłopem+2 shiby.Shiby mogę wsadzić do bagażnika za siatkę,wolna tylna kanapa.Samochód spory.
Mogę też zabrać kogos po drodze.

Posted

Ja również na niedzielę poszukuję miejsca w samochodzie. Szetlandzik i właściciel z Warszawy:)
Albo ma ktoś opracowane dobre połączenie pociągiem? to też chętnie się podepniemy- w grupie zawsze raźniej:)

Posted

[quote name='Sylsiaczek']Ja również na niedzielę poszukuję miejsca w samochodzie. Szetlandzik i właściciel z Warszawy:)
Albo ma ktoś opracowane dobre połączenie pociągiem? to też chętnie się podepniemy- w grupie zawsze raźniej:)[/QUOTE]

my jedziemy ze wschodniego ok 21.45 chyba jest, a pozniej ok 3 w nocy przesiadka w Krakowie i ok 5-6 jestesmy na miejscu, innego polaczenia nie ma ;)

Posted

[quote name='*anusia&ajlu*']my jedziemy ze wschodniego ok 21.45 chyba jest, a pozniej ok 3 w nocy przesiadka w Krakowie i ok 5-6 jestesmy na miejscu, innego polaczenia nie ma ;)[/QUOTE]

o boże, czyli ponad 5h warszawa-kraków?? i jeszcze ta przesiadka o 3ciej w nocy..To nie lepiej jechać Wam jakimś normalnym połączeniem w sobotę w dzien i sobie przenocować w rzeszowie?

Posted

Właśnie z tego co widzę, to niestety nas z Krakowa też czeka taka podróż w środku nocy z czekaniem kilka godzin na wejście na wystawę ;-) Powywalali pociągi z rozkładu jazdy...