Atik Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 [FONT=Verdana][COLOR=#000000][COLOR=#cc0000][SIZE=1][B]SOBOTA/SATURDAY – 19.02.2011 [/B][/SIZE][/COLOR][COLOR=#cc0000][FONT=Verdana][B]GR.II [/B][/FONT][/COLOR][COLOR=#000000][B]ROBERTO SCHILL (ROM) - [/B] mastif hiszpański, mastif pirenejski, pirenejski pies górski, mastif angielski, mastif neapolitański, bullmastiff, buldog angielski, dog de Bordeaux, [FONT=Tahoma]broholmer [/FONT][/COLOR][COLOR=#000000][B]ANDRZEJ SZUTKIEWICZ (PL) – [/B][FONT=Tahoma]dog niemiecki, dog argentyński, fila Brasileiro, tosa, shar-pei [/FONT][/COLOR][COLOR=#000000][B]MAREK MACIEJ BORG-GRABKOWSKI (PL)[/B][/COLOR] [COLOR=#000000][FONT=Verdana]- hovawart, nowofundland, [/FONT][FONT=Verdana]landseer[/FONT][FONT=Verdana], leonberger [/FONT][/COLOR][COLOR=#000000][B]TAMARA SARMONT (BLR)[/B] – doberman, pinczer miniaturowy, pinczer średni, [B]pozostałe rasy [/B][/COLOR][COLOR=#000000][B]GEORGE SCHOGOL (GRU)[/B] – bokser, cane corso Italiano, rottweiler[/COLOR][COLOR=red] [/COLOR][B][COLOR=#000000]YANA GAVRILOVA (RUS)[/COLOR][/B][FONT=Verdana][COLOR=#000000] – bernardyn krótkowłosy, bernardyn długowłosy, mastif tybetański, owczarek kaukaski, owczarek środkowoazjatycki [/COLOR][/FONT][COLOR=#000000][B]JAVIER SANCHEZ (E) - [/B]sznaucery [/COLOR][COLOR=#000000][B]MARIOLA SEMIK (PL) [/B]– szwajcarskie psy pasterskie [/COLOR][COLOR=#000000][B]EWA BUKŁAD (PL)[/B] – czarny terier [/COLOR][COLOR=#cc0000][FONT=Verdana][B]GR.III [/B][/FONT][/COLOR][COLOR=#000000][B]DOROTA WITKOWSKA (PL)[/B] – airedale terier, bedlington terier, manchester terier, terier irlandzki, niemiecki terier myśliwski, border terier, terier czeski, west highland white terier, , [B]pozostałe rasy [/B][/COLOR][COLOR=#000000][B]VICTORIYA POGODINA (UA)[/B] - yorkshire terier [/COLOR][COLOR=#000000][B]ANDREJ KISLIAKOV (BLR)[/B] - american staffordshire terier, staffordshire bull terier, bulterier miniaturowy, bulterier [/COLOR][COLOR=#000000][B]ANDRZEJ KAŹMIERSKI (PL) [/B]- foksterier krótkowłosy, foksterier szorstkowłosy, terier walijski, terier szkocki, cairn terier, jack russell terier, parson russell terier , kerry blue terrier, irish soft coated wheaten terier, sealyham terier, lakeland terier [/COLOR][B] [COLOR=Red]GR.IV[/COLOR] [/B][COLOR=#000000][B]MARIJA KAVČIČ (SLO)[/B][/COLOR] [FONT=Verdana][COLOR=#000000]– jamniki[/COLOR][COLOR=red] [/COLOR][/FONT][COLOR=#cc0000][FONT=Verdana][B]GR.V [/B][/FONT][/COLOR][COLOR=#000000][B]LEOŠ JANČIK (CZ)[/B][/COLOR] [FONT=Verdana][COLOR=#000000]– akita amerykańska, alaskan malamute, siberian husky, łajka rosyjsko-europejska, łajka wschodniosyberyjska, łajka zachodniosyberyjska [/COLOR][/FONT][COLOR=#000000][B]BARBARA LARSKA (PL)[/B] - akita, pies grenlandzki, samoyed, karelski pies na niedźwiedzie, szpic wilczy, szpic duży, szpic średni, szpic mały, szpic miniaturowy, szpic włoski, chow chow, eurasier, shiba, basenji, [B]pozostałe rasy[/B][/COLOR][COLOR=red][FONT=Verdana] [/FONT][/COLOR][COLOR=#cc0000][FONT=Verdana][B]GR.VII [/B][/FONT][/COLOR][COLOR=#000000][B]ANDRZEJ BRABLETZ (PL)[/B] – wyżły kontynentalne[/COLOR][COLOR=red] [/COLOR][COLOR=#000000][B]JADWIGA KONKIEL (PL)[/B] – wyżły brytyjskie[/COLOR] [/COLOR][/FONT][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B] Młody prezenter[/B]:[/COLOR][FONT=Verdana][COLOR=#000000][COLOR=#000000] [B]MACIEJ LIPIEC (PL) [/B][/COLOR][/COLOR][/FONT] [FONT=Verdana][COLOR=#000000][COLOR=#000000][COLOR=#cc0000][SIZE=1][B]NIEDZIELA/SUNDAY – 20.02.2011 [/B][/SIZE][/COLOR][COLOR=#cc0000][FONT=Verdana][B]GR.I [/B][/FONT][/COLOR][COLOR=#000000][B]ANDREJ KISLIAKOV (BLR) – [/B]ON [/COLOR][COLOR=#000000][B]GEORGE SCHOGOL (GRU)[/B] – owczarek belgijski: [FONT=Verdana]groenendael,[/FONT][FONT=Verdana]laekenois,[/FONT][FONT=Verdana] m[/FONT][FONT=Verdana]alinois,[/FONT]tervueren, owczarek francuski beauceron, owczarek francuski briard, owczarek pirenejski, owczarek australijski, bouvier des Flandres, [B]pozostałe rasy [/B][/COLOR][COLOR=#000000][B]BARBARA LARSKA (PL)[/B] -[FONT=Verdana] owczarek podhalański, polski owczarek nizinny [/FONT][/COLOR][COLOR=#000000][B]MARIOLA SEMIK (PL)[/B] – bearded collie, borded collie, owczarek staroangielski Bobtail, komondor, owczarek południoworosyjski Jużak, welsh corgi cardigan, welsh corgi pembroke[/COLOR][FONT=Verdana] [COLOR=#000000][B]ROBERTO SCHILL[/B] [B](ROM)[/B] – [/COLOR][/FONT][FONT=Verdana][COLOR=#000000]owczarek szkocki długowłosy, owczarek szkocki krótkowłosy, owczarek szetlandzki, biały owczarek szwajcarski, ceskoslovensky vlcak [/COLOR][/FONT] [B][COLOR=Red]GR.VI[/COLOR] [COLOR=#000000]ANDRZEJ BRABLETZ (PL)[/COLOR][/B][COLOR=#000000] – basset hound, petit basset griffon vendeen, alpejski gończy krótkonożny, bloodhound, dalmatyńczyk, rhodesian ridgeback, posokowiec bawarski, [B]pozostałe rasy [/B][/COLOR][COLOR=#000000][B]MARIAN PAWEŁ BOCIANOWSKI (PL)[/B] [/COLOR][COLOR=#000000]– beagle, gończy słowacki, ogar polski, gończy polski[/COLOR] [COLOR=red][B]GR.VIII[/B] [/COLOR][COLOR=#000000][B]VICTORIYA POGODINA (UA) – [/B]labrador retriever[/COLOR][COLOR=red] [/COLOR][COLOR=#000000][B]MARIJA KAVČIČ (SLO) – [/B]golden retriever[/COLOR][B][COLOR=red] [/COLOR][COLOR=#000000]ANDRZEJ KAŹMIERSKI (PL)[/COLOR][/B][COLOR=#000000] – cocker spaniel amerykańki, cocker spaniel angielski, hiszpański pies dowodny, płochacz niemiecki, springer spaniel walijski, springer spaniel angielski, [B]pozostałe rasy[/B][/COLOR][FONT=Verdana] [COLOR=red] [/COLOR][COLOR=#cc0000][B]GR.IX [/B][/COLOR][/FONT][COLOR=#000000][B]YANA GAVRILOVA (RUS) – [/B]pudle, [FONT=Verdana]chin japoński, spaniel tybetański, terier tybetański [/FONT][/COLOR][COLOR=#000000][B]TAMARA SARMONT (BLR) – [/B]chiński grzywacz, bichon frise, coton de tulear, hawańczyk, lwi piesek, [/COLOR][COLOR=#000000]shih-tzu, maltańczyk, [B]pozostałe rasy[/B] [B]JAVIER SANCHEZ (E)[/B] [FONT=Verdana]– buldog francuski, boston terier, mops [/FONT][/COLOR][COLOR=#000000][B]LEOŠ JANČIK (CZ)[/B][FONT=Verdana]– Chihuahua krótkowłosy, Chihuahua długowłosy, spaniel kontynentalny - papillon, spaniel kontynentalny – phallene, brabantczyk, gryfonik brukselski, gryfonik belgijski [/FONT][/COLOR][COLOR=#000000][B]ELŻBIETA JUNIKIEWICZ[/B] [/COLOR][B][COLOR=#000000](PL)[/COLOR][/B][COLOR=#000000][B]– [/B]cavalier king charles spaniel, king charles spaniel[/COLOR][FONT=Verdana][COLOR=#000000], bolończyk, pekińczyk, rosyjski toy krótkowłosy, rosyjski toy długowłosy, lhasa apso [/COLOR][/FONT] [B][COLOR=#cc0000]GR.X [/COLOR][/B][COLOR=#000000][B]MACIEJ LIPIEC (PL) [/B][FONT=Verdana]– charty[/FONT][/COLOR][FONT=Verdana][COLOR=#000000] [/COLOR][/FONT][B]Młody prezenter:[/B][COLOR=#000000] [B]DOROTA WITKOWSKA[/B] [B](PL)[/B][/COLOR] [/COLOR][/COLOR][/FONT] [/FONT][SIZE=1][COLOR=Red][B][FONT=Verdana]Obsada sędziowska może ulec zmianie niezależnie od organizatorów [COLOR=Black]Szczegółowe informacje na stronie Oddziału[/COLOR][/FONT][/B][/COLOR][/SIZE][URL]http://www.zkwp.rzeszow.pl/[/URL] Quote
Błyskotka Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 Jak nic nie wypadnie to powinnam być ;). Quote
Coyote Ugly FCI Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 super chyba kilka tel do oddziału i sędzia odrazu inny hahaha :) będziemy pewnie Quote
Ciapkowa. Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 Bede w jeden dzień napewno, a na drugi będę jeśli znajdę psa.;) Quote
Kisses Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 Ja na pewno w oba dni :) Gdyby była potrzebna pomoc ringowa to ja bardzo chętnie :) Quote
Dogha Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 Ja raczej będę, ale nie wiem w który dzień. Jeśli to będzie niedziela to mam pytanie do Burej. Czy Igorotto będzie i czy mogę go porwać na MP? Quote
Musiałek Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 No to my jedziemy :)) jak co roku :)) mam duzy sentyment do tych wystaw nie tylko jako do wystawy ale i do znajomych których tam spotykam ;)) Quote
Dogha Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Musiałek Jeśli bym była w niedziele to dało by się aussika od was na MP? Quote
Musiałek Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 moge ci Blunia przywiezc :) bo Sheina raczej nie bedzie w kondycji po dzieciach ;)) ktoregos dnia po Twoim trening moge ci go przywizc do pocwiczenia ;) Quote
agnethka Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 hmm na obie rasy zagraniczni sędziowie, warto pomyśleć ;) może się pojawimy, ale w jeden dzień.. Quote
Adamant Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 w tym roku również darujemy sobie Rzeszów jak w ubiegłym ;-) Quote
Frytela Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 pierwszy raz od poczatku mojego jezdzenia nie będzie mnie w rzeszowie... dziwne uczucie, lubie tam jeździć... Quote
sachma Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 wybiera się ktoś z trójmiasta i weźmie mnie i niedużego pudelsa na doczepkę? Quote
Dogha Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 Blusia chętnie, nawet bardzo. Jeszcze bliżej wystawy powiem czy w niedziele na 100% będę, ale pewnie tak. Co do ćwiczeń to jedziecie na grudniowe NDM? Jak tak to tam mogę poćwiczyć :razz: Quote
*anusia&ajlu* Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 my tez sie chyba pokazemy, chyba zadebiutujemy w młodzieży:) Quote
Estowa Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 My chcemy się pojawić gościnnie w niedzielę. Może na Młodego Prezentera? xD Quote
FLY Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 Myślę nad tą wystawą...akurat wolne mam wtedy.. ;) czy ktoś jadący [B]z Wa-wy na niedzielę[/B] miałby dla nas miejsce? 1os+golden retriever (luzem jeździ). oczywiście z dorzutką do paliwa :) proszę o kontakt prv. Quote
panbazyl Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 [quote name='agnethka']hmm na obie rasy zagraniczni sędziowie, warto pomyśleć ;) może się pojawimy, ale w jeden dzień..[/QUOTE] a który dzień? Bo wiesz o czym myślę.... na razie myślę. Quote
agnethka Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 [quote name='panbazyl']a który dzień? Bo wiesz o czym myślę.... na razie myślę.[/QUOTE] staffiki mam w sobote, a aussie w niedziele :D bardziej myśle o niedzieli ;) ale to jeszcze baardzo wstępne myślenie nie poruszane w domu ;) Quote
Ciapkowa. Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 A jeśli będziesz albo ktoś inny to mogłybyśmy się jakoś umówić, bo ja szukam dalej psa na sobotę. :D :) Quote
panbazyl Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 [quote name='agnethka']staffiki mam w sobote, a aussie w niedziele :D bardziej myśle o niedzieli ;) ale to jeszcze baardzo wstępne myślenie nie poruszane w domu ;)[/QUOTE] ja też tylko myślę, na arzie baaardzo wirtualnie. W tym czasie mam też jedną fajną zagraniczną i sama nie wiem co. Pewnie zostanę w domu. Quote
agnethka Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 u mnie to zależy od pracy osoby kierującej pojazdem czterokołowym ;) jak nie będzie zlecenia w tym czasie to szanse na wystawe rosną ;) Quote
Recommended Posts