Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

Na dzień dzisiejszy z październikowymi wpłatami Krolika i rebus Czarek ma 122,10zł.(pierwsza strona post nr. 3)

Tak wygląda koszt paliwa w jedna stronę (do nowego domku Czarunia).

a tak powrotny

Paliwo 488,58zł +28,45zł(rulid)=517,03zł

Żeby chociaż część kaski się zwróciła będę robiła bazarki (mam jeszcze fanty od Jassmin, Seci, koski, Agatki) i tu wielka prośba do Was, żebyście je rozpropagowali. Jeżeli macie jakieś uwagi lub pomysły piszcie proszę.

I jeszcze jedno jak zmienić tytuł wydarzenia.

Edited by Lumix
Posted

[quote name='margoth137']??? gdzieś ktoś pisał, ze jedzie na południe. ja już nie ogarniam dogo:([/QUOTE]

"południowy wschód" i Lumix pisze jeszcze że będzie miała po drodze to myślałam że to raczej w moje okolice......

Posted

Szczerze mówiąc to stało się TO w co nie wierzyłam i nie myślałam, że się stanie. Nie ogarniam już ludzi - z jednej strony bestie a z drugiej anioły o gołębich sercach. Beata, jeśli możesz to napisz coś więcej o adopcji.

Posted

[quote name='rudakacha']Szczerze mówiąc to stało się TO w co nie wierzyłam i nie myślałam, że się stanie. Nie ogarniam już ludzi - z jednej strony bestie a z drugiej anioły o gołębich sercach. Beata, jeśli możesz to napisz coś więcej o adopcji.[/QUOTE]

Ja kiedyś napisałam Beacie na pw ,że może stanie się cud i jakiś lekarz zaadoptuje...te wszystkie ogłoszenia robiłam i zamawiałam pod tym kontem.

Posted

[quote name='AlkaM']30 września wysłałam Czarkowi 50 zł. Dotarły? Życzę mu wreszcie szczęśliwego życia w zdrowiu.[/QUOTE]

lecę sprawdzić

Posted

Tak dotarło 50 zł. były już na drugiej stronie internetowego konta musiałam przewinąć, patrzyłam tylko na już na wpłaty październikowe. Przepraszam już odnotowuję, dziękuję z całego serca.

Posted

jestem teraz ja nie wiem co napisac chyba to dobrze tez sie nie spodziewalem i myslalem co teraz bedzie po smierci tej Pani ,czy to jest gdzies w bieszczadach polodniowy wschod napisz gdzie ,rozumiem ze teraz bedzie mial opieke i finansowanie ,do paliwa cos przesle niebawem jak oni go znalezli czy wy ich znalazlyscie najwazniejsze aby byl w miare zdrowy i chodzil a bedzie dobrze

Posted

[quote name='Lumix']Tak dotarło 50 zł. były już na drugiej stronie internetowego konta musiałam przewinąć, patrzyłam tylko na już na wpłaty październikowe. Przepraszam już odnotowuję, dziękuję z całego serca.[/QUOTE]
Nie ma za co dziękować. Twoje zaangażowanie i innych osób w ratowanie Czarka zasługuje na podziękowania.Jestem pełna podziwu.Pozdrawiam serdecznie i marzę żeby takich osób jak TY bezinteresownie ratujących psie życie było na dogo jak najwięcej.Wysłanie pieniędzy to niewielki wysiłek.

Posted

[quote name='krolik2014']jestem teraz ja nie wiem co napisac chyba to dobrze tez sie nie spodziewalem i myslalem co teraz bedzie po smierci tej Pani ,czy to jest gdzies w bieszczadach polodniowy wschod napisz gdzie ,rozumiem ze teraz bedzie mial opieke i finansowanie ,do paliwa cos przesle niebawem jak oni go znalezli czy wy ich znalazlyscie najwazniejsze aby byl w miare zdrowy i chodzil a bedzie dobrze

[h=5]W poszukiwaniu domku czynnie uczestniczył jeden z weterynarzy, którzy leczyli Czarka. Był nim oczarowany sam nawet myślał o jego adopcji. Niestety mieszkanie w bloku nie jest dla Czarka. To mega sympatyczny doktor, skontaktował mnie z nowym domkiem. Nic wcześniej nie pisałam chociaż wiedziałam od dnia zabrania pani Joli do szpitala wiedziałam, że dobrze to się nie skończy (25 lat w służbie zdrowia robi swoje). Nie chciałam zapeszyć tak już mam, że jak się tylko z czegoś cieszę to nic z tego nie wychodzi a Czarek jak mało kto zasługiwał na stabilizację swojej sytuacji i odpowiedzialny dom. Dalej nie mogę uwierzyć, że znalazło się takie miejsce, pani jest weterynarzem cud czy co nadal się boję głośno o tym mówić i ma się rozumieć pisać. Wszystko dla jego dobra, żeby odpędzić tego pecha.
[/h]

Posted

To ja też pocieszę się po cichutku...Może to i dobrze, że wczesniej nie rozbudzałaś w nas nadziei na dom dla Czarka bo tyle już było takiej przedwczesnej radości na dogo i nic z tego nie wychodziło. To chyba rzeczywiście Cud i trzeba na niego chuchać i dmuchać.

Posted

no to rozumiem ze jest to dom staly czy taki osrodek dla starszych schorowanych pieskow bo widze jak z opisu ze jest ich tam kilka ,super sprawa, faktycznie jak napisala rudakacha to na dogo juz bylo tyle roznych adopcji a potem jakies oddawanie psow bo cos nie tak mam nadzieje ze to bedzie jego wspanialy dom ,czy ktos cos wie o Oskarku Z Konina tego z jednym oczkiem wylowionym ze strumyka byl w domu tymczasowym watek sie urwal w maju Pani sie nie odzywa kase ludzie wplacali i co dalej .Margoth137 wie o czym pisze ,no czekamy na jakies wiesci o CZARUSIU niebawem pewnie jestes w kontakcie

Posted

[quote name='krolik2014']na paliwko doslalem 40 zl ,jak cos bedzie wiadomo o Czarku jak tam sobie radzi to napisz[/QUOTE]

Kroliku bardzo dziękuję. Niezwłocznie napiszę i umieszczę zdjęcia jak tylko zastaną przesłane. Sama jestem ciekawa, nie jestem z tych co to bombardują telefonami. Nie doczekam się ( a jest to możliwe, bo tam naprawdę jest co robić). W domku jest piesek z białaczką, rakiem kości, zespołem coushinga, suczka po wypadku ze zmiażdżoną miednicą porażonymi nerwami tej okolicy, która nie trzyma ani moczu ani kału), to jak pisałam wcześniej odbiję 130 km z drogi na groby i odwiedzę Czarka. Domek o tym wie. Nie wiem jeszcze tylko czy w drodze na groby czy w drodze powrotnej. Idę uzupełnić Twoją wpłatę Kroliku, jeszcze raz dziękuję(strona 1-sza post 3-ci).