andegawenka Posted November 16, 2012 Posted November 16, 2012 [quote name='Secia']Andagawenko pocztówka z kangórem już czeka :-) Gratuluję . Muszę przyznać, że miałaś godnego przeciwnika, który pisał do mnie na pw i podawał nazwy po łacinie. Był blisko ;-) Proszę o adres na PW :-) Pocztówka będzie leciała 2 tygodnie.[/QUOTE] O matko, serio?. Dzięki. Gdy napisałaś że lecznicza to poleciała od razu do googli i wpisałam "kwiat aloesu" ale nie od razu znalazłam. Dzieki:multi: Quote
Lumix Posted November 16, 2012 Author Posted November 16, 2012 [quote name='Secia']Andagawenko pocztówka z kangórem już czeka :-) Gratuluję . Muszę przyznać, że miałaś godnego przeciwnika, który pisał do mnie na pw i podawał nazwy po łacinie. Był blisko ;-) Proszę o adres na PW :-) Pocztówka będzie leciała 2 tygodnie.[/QUOTE] miało być ex aequo :bigcry: Quote
andegawenka Posted November 17, 2012 Posted November 17, 2012 [quote name='Lumix']miało być ex aequo :bigcry:[/QUOTE] Gra toczyła się na watku a nie na pw:p Quote
Secia Posted November 17, 2012 Posted November 17, 2012 Kochani zapraszam po słońce australijskie. Bazar już otwarty :-) [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/235751-Sloneczna-australia?p=19974546#post19974546[/URL] [video=youtube;FoFlx3fwDU8]http://www.youtube.com/watch?v=FoFlx3fwDU8[/video] Quote
Iljova Posted November 17, 2012 Posted November 17, 2012 secia masz szczęście, - że jesteś tak daleko -:) ;-) jaki śliczny, cudowny czarnulek <3<3<3<3<3<3<3 .......... no i jestem chociaż nie miałam już wchodzić na nowe wątki....... ale nie mogłam <3 Quote
Lumix Posted November 18, 2012 Author Posted November 18, 2012 [quote name='Iljova']secia masz szczęście, - że jesteś tak daleko -:) ;-) jaki śliczny, cudowny czarnulek <3<3<3<3<3<3<3 .......... no i jestem chociaż nie miałam już wchodzić na nowe wątki....... ale nie mogłam <3[/QUOTE] Miło widzieć witam myślę, że na dłużnej z Czarkiem zostaniesz. Quote
Lumix Posted November 19, 2012 Author Posted November 19, 2012 [quote name='Rebus']Czarosław.....hoooop na górę:)[/QUOTE] Ciotka Rebus ranny ptaszek ho, ho:user: Quote
Rebus Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 Cicho tu jakoś.....Czarosław chłopaczku...Hoooop do góry !! Quote
Lumix Posted November 24, 2012 Author Posted November 24, 2012 [quote name='Rebus']Cicho tu jakoś.....Czarosław chłopaczku...Hoooop do góry !![/QUOTE] Ano, krwią nie ocieka to i cicho, smutna prawda. Quote
Iljova Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 Nie było mnie ale nie byłam w stanie wchodzić na wątki bo odszedł najukochańszy psiak mojej córki REX :( ciężko jest, ale wracam powoli na dogo i FB Czarusiu głaskanko dla Ciebie ślę Quote
Lumix Posted November 26, 2012 Author Posted November 26, 2012 Czarek w środę jedzie do weta łapki bardzo słabe, coraz słabsze, strach pomyśleć jak.......... trzymajcie proszę kciuki. Quote
andegawenka Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 Taki młody, biedna ta psinka:shake: Quote
zachary Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 Najpierw lepiej, teraz coraz gorzej....Czaruniu, co z tobą? Quote
Lumix Posted November 26, 2012 Author Posted November 26, 2012 [quote name='zachary']Najpierw lepiej, teraz coraz gorzej....Czaruniu, co z tobą?[/QUOTE] lepiej to już było teraz od jakiegoś czasu niestety coraz gorzej Quote
Rebus Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 [quote name='Lumix']Czarek w środę jedzie do weta łapki bardzo słabe, coraz słabsze, strach pomyśleć jak.......... trzymajcie proszę kciuki.[/QUOTE] Trzymam nie tylko kciuki...., ech Chłopaczku walcz o łapejdki.....!! Quote
Secia Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 Lumix co ty mówisz? Z Czarosławem Wspaniałym tak źle? O matko co to jest czyżby nawrót choroby i trzeba będzie zacząć podawać sterydy? Masz wszystkie wypisy chłopaka? Quote
Lumix Posted November 27, 2012 Author Posted November 27, 2012 [quote name='Secia']Lumix co ty mówisz? Z Czarosławem Wspaniałym tak źle? O matko co to jest czyżby nawrót choroby i trzeba będzie zacząć podawać sterydy? Masz wszystkie wypisy chłopaka?[/QUOTE] oj Seciu, najlepiej nie jest zobaczymy co przyniesie wizyta w środę. Quote
Lumix Posted November 27, 2012 Author Posted November 27, 2012 [quote name='margoth137']zdrowiej Czarodzieju:loveu:[/QUOTE] dziękuje za wizytę trzymajcie zaciśnięte łapki Quote
andegawenka Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 [quote name='Lumix']dziękuje za wizytę trzymajcie zaciśnięte łapki[/QUOTE] Jutro szczególnie:roll: Quote
Recommended Posts