Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Secia']Andagawenko pocztówka z kangórem już czeka :-) Gratuluję . Muszę przyznać, że miałaś godnego przeciwnika, który pisał do mnie na pw i podawał nazwy po łacinie. Był blisko ;-)

Proszę o adres na PW :-)

Pocztówka będzie leciała 2 tygodnie.[/QUOTE]

O matko, serio?. Dzięki. Gdy napisałaś że lecznicza to poleciała od razu do googli i wpisałam "kwiat aloesu" ale nie od razu znalazłam.

Dzieki:multi:

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Secia']Andagawenko pocztówka z kangórem już czeka :-) Gratuluję . Muszę przyznać, że miałaś godnego przeciwnika, który pisał do mnie na pw i podawał nazwy po łacinie. Był blisko ;-)

Proszę o adres na PW :-)

Pocztówka będzie leciała 2 tygodnie.[/QUOTE]

miało być ex aequo :bigcry:

Posted

Kochani zapraszam po słońce australijskie. Bazar już otwarty :-)

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/235751-Sloneczna-australia?p=19974546#post19974546[/URL]

[video=youtube;FoFlx3fwDU8]http://www.youtube.com/watch?v=FoFlx3fwDU8[/video]

Posted

secia masz szczęście, - że jesteś tak daleko -:) ;-)
jaki śliczny, cudowny czarnulek <3<3<3<3<3<3<3 ..........
no i jestem chociaż nie miałam już wchodzić na nowe wątki....... ale nie mogłam <3

Posted

[quote name='Iljova']secia masz szczęście, - że jesteś tak daleko -:) ;-)
jaki śliczny, cudowny czarnulek <3<3<3<3<3<3<3 ..........
no i jestem chociaż nie miałam już wchodzić na nowe wątki....... ale nie mogłam <3[/QUOTE]

Miło widzieć witam myślę, że na dłużnej z Czarkiem zostaniesz.

Posted

Nie było mnie ale nie byłam w stanie wchodzić na wątki bo odszedł najukochańszy psiak mojej córki REX :( ciężko jest, ale wracam powoli na dogo i FB
Czarusiu głaskanko dla Ciebie ślę

Posted

[quote name='zachary']Najpierw lepiej, teraz coraz gorzej....Czaruniu, co z tobą?[/QUOTE]

lepiej to już było teraz od jakiegoś czasu niestety coraz gorzej

Posted

[quote name='Lumix']Czarek w środę jedzie do weta łapki bardzo słabe, coraz słabsze, strach pomyśleć jak.......... trzymajcie proszę kciuki.[/QUOTE]

Trzymam nie tylko kciuki...., ech Chłopaczku walcz o łapejdki.....!!

Posted

Lumix co ty mówisz? Z Czarosławem Wspaniałym tak źle? O matko co to jest czyżby nawrót choroby i trzeba będzie zacząć podawać sterydy? Masz wszystkie wypisy chłopaka?

Posted

[quote name='Secia']Lumix co ty mówisz? Z Czarosławem Wspaniałym tak źle? O matko co to jest czyżby nawrót choroby i trzeba będzie zacząć podawać sterydy? Masz wszystkie wypisy chłopaka?[/QUOTE]

oj Seciu, najlepiej nie jest zobaczymy co przyniesie wizyta w środę.