Lumix Posted September 19, 2012 Author Posted September 19, 2012 [quote name='margoth137']i my z Teofilkiem będziemy do Czarunia zaglądać i kibicować:loveu:[/QUOTE] Bardzo prosimy zaglądajcie do nas Czarek uwielbia odwiedziny Quote
Lumix Posted September 19, 2012 Author Posted September 19, 2012 O jeżu z kolcami weszłam ci ja na wpłaty a tam 350zł dla Czarka od Pani Grażyny F czy ktoś zna, komu podziękować za taką hojność i gdzie szukać tego darczyńcy, wyślę kartkę na adres, łapki mi się trzęsą ale jestem wzruszona. Quote
andegawenka Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 [quote name='Lumix']O jeżu z kolcami weszłam ci ja na wpłaty a tam 350zł dla Czarka od Pani Grażyny F czy ktoś zna, komu podziękować za taką hojność i gdzie szukać tego darczyńcy, wyślę kartkę na adres, łapki mi się trzęsą ale jestem wzruszona.[/QUOTE] Allllle dzień:siara: Quote
Lumix Posted September 19, 2012 Author Posted September 19, 2012 Z tego wszystkiego dalej nie wkleiłam tej faktury zaraz to nadrobię przepraszam Quote
Lumix Posted September 19, 2012 Author Posted September 19, 2012 [IMG]http://i48.tinypic.com/2yws58g.jpg[/IMG] Quote
Lumix Posted September 19, 2012 Author Posted September 19, 2012 [video=youtube;3M1ebxAOQCg]http://www.youtube.com/watch?v=3M1ebxAOQCg&feature=player_detailpage[/video] Quote
rudakacha Posted September 20, 2012 Posted September 20, 2012 [quote name='Lumix']O rany aż mnie zatkało weszłam żeby wkleić starą obiecaną kilka postów temu fakturę, a tu takie rzeczy oczom nie wierze chyba wada mi się pogłębia rudakacha jesteś kochana lecę do Teofilka[/QUOTE] Oj tam, oj tam:oops: Quote
Lumix Posted September 20, 2012 Author Posted September 20, 2012 Teoś morowy gość jest, jego pańcia super babka, łza się w oku kręci. Quote
AresekSE Posted September 20, 2012 Posted September 20, 2012 czesc! zapomnialam dac znac, ze wplacam dla Czarka 350 zl. a Grazyna F. to siostra meza, korzystamy zawsze z jej konta, tak nam jest najlatwiej. pozdrawiam i caluje Czarusia Quote
andegawenka Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 [quote name='AresekSE']czesc! zapomnialam dac znac, ze wplacam dla Czarka 350 zl. a Grazyna F. to siostra meza, korzystamy zawsze z jej konta, tak nam jest najlatwiej. pozdrawiam i caluje Czarusia[/QUOTE] Nie jestem gospodynią tego watku ale nie mogę się powstrzymać[IMG]http://www.picturesanimations.com/t/thank_you/0-a-danke(11).gif[/IMG] Quote
Lumix Posted September 21, 2012 Author Posted September 21, 2012 no to się wyjaśniło kamień spadł mi z serca. Bardzo jeszcze raz dziękuję. Byłam w nie lada kłopocie nie wiedziałam kto popełnił ten czyn wspaniały. Dziękowałam tu, dziękowałam na Fb i cisza. Coś w głębi duszy mówiło mi, że to Ty (pamiętam przecież naszą rozmowę telefoniczną), pewności jednak nie miałam bo nie to imię. Dziękuję też andegawence (to anioł stróż Czarka) za trzymanie ręki na pulsie. Quote
Rebus Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 Osz.....SERCE rośnie, DZIĘKUJEMY:loveu: Quote
beataczl Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 Czarus ma tyle dobrych duszyczek wokol siebie.. nie ,,zginie" nam chlopak !!:multi::loveu: Quote
Lumix Posted September 22, 2012 Author Posted September 22, 2012 [quote name='beataczl']Czarus ma tyle dobrych duszyczek wokol siebie.. nie ,,zginie" nam chlopak !!:multi::loveu:[/QUOTE] Co prawda to prawda ma szczęście do ciotek wierne, lojalne, pilnują wątku do piet im nie dorastam, sama śmietanka, bo dla Czarka, nie ilość a jakość się liczy. [URL]http://www.facebook.com/events/291548494274619/[/URL] Quote
Secia Posted September 24, 2012 Posted September 24, 2012 no to żeby nie było, poszłam na FB, polubiłam ostatni komentarz o DT Czarosława i udostępniłam wydarzenia poraz kolejny. Quote
andegawenka Posted September 24, 2012 Posted September 24, 2012 [quote name='Secia']no to żeby nie było, poszłam na FB, polubiłam ostatni komentarz o DT Czarosława i udostępniłam wydarzenia poraz kolejny.[/QUOTE] ładny ;) [h=5]"Czarus stracil DT, bo byc moze nie pasowal do pieknych, rasowych wippetow... Byly DT cieszy sie teraz z nowego miotu, panuje wszechogarniajaca radosc z tego powodu. O Czarutka nikt sie nawet zapytal, nie otrzymalysmy ani jednago telefonu z dawnego DT jak sie czuje, czy rana jest zagojona.... My cieszymy sie, ze w hoteliku odzyskal prawidlowa wage, ze w koncu dojada, ze jest zdrowy i nie bola go uszy (bo w tym 'cudownym' DT nikt rowniez nie zauwazyl, ze pies trzepie uchem i ma zapalenie...) Tak wiec nasz Czarus ujmuje tylko miloscia, wdziecznoscia i psia madroscia, a nas ciesza jego osiagniecia i radosc zycia :)"[/h] Quote
Lumix Posted September 24, 2012 Author Posted September 24, 2012 [quote name='andegawenka']ładny ;) [B]"Czarus stracil DT, bo byc moze nie pasowal do pieknych, rasowych wippetow... Byly DT cieszy sie teraz z nowego miotu, panuje wszechogarniajaca radosc z tego powodu. O Czarutka nikt sie nawet zapytal, nie otrzymalysmy ani jednago telefonu z dawnego DT jak sie czuje, czy rana jest zagojona.... My cieszymy sie, ze w hoteliku odzyskal prawidlowa wage, ze w koncu dojada, ze jest zdrowy i nie bola go uszy (bo w tym 'cudownym' DT nikt rowniez nie zauwazyl, ze pies trzepie uchem i ma zapalenie...) Tak wiec nasz Czarus ujmuje tylko miloscia, wdziecznoscia i psia madroscia, a nas ciesza jego osiagniecia i radosc zycia :)"[/B] [/QUOTE] nie dość, że nikt nie zadzwonił i nie zapytał, to Czarkowi nie zwrócono worka karmy, który zostawiony został w dniu wyjazdu Czarka do lekarza na badania, bo w swojej naiwności wierzyłyśmy, że tam wróci, że widoczne żebra i kosci biodrowe to efekt choroby a nie zaniedbania. Ale karmę zjadły whippety i cisza o zwrocie można jedynie pomarzyć. Quote
andegawenka Posted September 24, 2012 Posted September 24, 2012 [quote name='Lumix']nie dość, że nikt nie zadzwonił i nie zapytał, to Czarkowi nie zwrócono worka karmy, który zostawiony został w dniu wyjazdu Czarka do lekarza na badania, bo w swojej naiwności wierzyłyśmy, że tam wróci, że widoczne żebra i kosci biodrowe to efekt choroby a nie zaniedbania. Ale karmę zjadły whippety i cisza o zwrocie można jedynie pomarzyć.[/QUOTE] Jeszcze i to:shake: Quote
beataczl Posted September 24, 2012 Posted September 24, 2012 strasznie to wszystko przykre,ze wobec takiego nieszczescia psa jeszcze sie taki dt nawinal :-( jak dlugo Czarus tam byl/na CzK z Nimi!!! Quote
Lumix Posted September 24, 2012 Author Posted September 24, 2012 Mam pierwszą wpłatę 30 zł dla Czarka. Swoje stałe zlecenie od Teofilka na Czarka przeniosła rudakacha:modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla: Quote
Lumix Posted September 24, 2012 Author Posted September 24, 2012 (edited) [quote name='beataczl']strasznie to wszystko przykre,ze wobec takiego nieszczescia psa jeszcze sie taki dt nawinal :-( jak dlugo Czarus tam byl/na CzK z Nimi!!![/QUOTE] Był 18 miesięcy. Czuje się niekomfortowo mówiąc lub pisząc o tej sytuacji ale Czarek był tam zaniedbywany. Było miło przy każdej wizycie kawa, ciasto, ładny domek, ładne psy, grzeczne dzieci, barwne opowieści. To trochę uśpiło naszą czujność, nie do końca jednak za któryś razem zaskoczyłyśmy. Bo jak można mówić, że Czarkowi rana na operowanym kolanie 2 razy się otworzyła ale sobie wylizał, a zaraz potem, że na gwałt szukali którejś soboty czy niedzieli weta bo jednemu z whippetów w poduszeczce otorbiło się ziarenko piasku. Nic dodać nic ująć. Szczeniory zjadły Czarkowi posłanie, telefon i my jak głupie jechałyśmy z nowym posłaniem dla Czarka. Cynizm i nic od siebie. Teraz to wiemy ale niestety znowu można powiedzieć mądry Polak po szkodzie. Tyle, że każdy sądzi według siebie do głowy by mi nie przyszło takie zachowanie, kompletny brak skrupułów, dojenie przysłowiowej krowy póki nie padnie. I tylko Czarka żal. Edited September 25, 2012 by Lumix Quote
Lumix Posted September 27, 2012 Author Posted September 27, 2012 [quote name='margoth137']dzień dobry Czaruniu:loveu:[/QUOTE] co tam u Teofila, reszta idę sama zobaczyć. Quote
Lumix Posted September 28, 2012 Author Posted September 28, 2012 cały wolny czas9 a nie ma go dużo) pochłania bazarek a wątek Czarka w letargu. przepraszam ale kasa jest potrzebna muszę pilnować interesu, żeby Czarek miał gdzie mieszkać i co jeść. Quote
Recommended Posts