Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Już jestem, dziękuję Seciu, przepraszam za ten środowy poranek, sama wiesz życie ma względem nas swoje plany, łez już nie mam zabrakło.

• 2 weeks later...
Posted

andegawenka napisał(a):
Czaruś katastrofa na dogomanii

Gapowata jestem ale chyba nie ma części wpisów, o co chodzi andegawenko z tą katastrofą. Jestem teraz blisko Ciebie a nad ranem przejezdzałam przez Twoje miasto.

Posted

z serwera zleciała dogomania. Nie było jej ze dwie doby. Chyba nie zrobili archiwizacji z 10 dni i wszystko poznikało za ten okres. Bazarki,wątki, posty, nie otwierają się banerki i nie ma powiadomień. Długi pobyt?

Posted

andegawenka napisał(a):
z serwera zleciała dogomania. Nie było jej ze dwie doby. Chyba nie zrobili archiwizacji z 10 dni i wszystko poznikało za ten okres. Bazarki,wątki, posty, nie otwierają się banerki i nie ma powiadomień. Długi pobyt?

ok tygodnia, miesiąc minął od śmierci mojej mamy.

Posted

Secia napisał(a):
Lumix ty mnie sie nie rozklejaj, wiosna idzie brac się w garść, proszę psy pod pachę i nad morze marsz :-) :-)

Amnezja w piątek ma przyjechać po karmę. Seciuniu żyć się nie chce na około same nieszczęścia.

Posted

Lumix napisał(a):
Amnezja w piątek ma przyjechać po karmę. Seciuniu żyć się nie chce na około same nieszczęścia.

Trzymaj sie, kochana, nie potrafie cie pocieszyc...ale moze troszeczke...
USZY DO GORY jak mowi moja kolezanka Anka

Posted

Dziękuję jesteście kochane.
Zamiast Amnezji w piątek, w sobotę przyjechała jej mama i odebrała karmę. Całkiem przy okazji, bo no właśnie jaki świat jest mały. Mama Amnezji była już u mnie w tamtym roku po odbiór karmy (przemiła, ciepła osoba, którą masz wrażenie znać od zawsze mimo, że to wasze pierwsze spotkanie). Od słowa do słowa okazało się, że za szkolnych czasów miała w moim bloku przyjaciółkę. Po czym padło imię, nazwisko i pytanie czy znam bo jakiś czas temu wylogowała się z Nk i kontakt się urwał. Nie wiecie jakie było moje zdziwienie jak jej przyjaciółka okazała się moją sąsiadką. Niestety nieżyjącą już od 2,5 roku. Mama Amnezji się popłakała. Poprosiła czy kiedyś pokażę jej gdzie Gosia jest pochowana. Teraz w miniony piątek zadzwoniła i umówiłyśmy się na sobotę. Było miło, bardzo miło dostałam zaproszenie na majowe dni na kawę i ciastko zobaczę Czarka i resztę ferajny oby tylko pogoda nie wykręciła jakiegoś numeru. Czarek mieszka 30 km pod Gdańskiem będzie relacja po powrocie.

Posted

Andegawenko taki tekst jest na 48 stronie w poście1190 w ogłoszeniach dla Czarka, których byłaś fundatorem.

Czaruś, bo jest czarny jak węgiel, bo zaczarował wszystkich, którzy zaangażowali się w pomoc dla niego. Nie wiemy, dlaczego Czarek trafił do schroniska. Otrzymał szansę na nowe życie, którą wykorzystał w 100%. Wiemy, że wart jest każdego grosika, który został zebrany na jego leczenie, operacje i rehabilitację. Wiemy, że teraz może robić wszystko to, co zdrowy pies robić powinien. Ma ok.3 lat, jest pogodny, cierpliwy, pozytywnie nastawiony do wszelkiego stworzenia. Kocha, a nade wszystko ufa człowiekowi. Ogromnie wdzięczny okazuje to na co dzień swoim przywiązaniem. Będzie Twoim wspaniałym, oddanym, przyjacielem, który nigdy Cię nie zawiedzie. Zawsze będzie okazywał swoje przywiązanie, machał ogonem ciesząc się na Twój widok. Tylko daj mu szansę, daj dom, którego tak potrzebuje, pozwól mu się do Siebie zbliżyć a nigdy, przenigdy nie będziesz żałować tej decyzji. Jest zaszczepiony,odrobaczony,wykastrowany i zaczipowany. Kontakt: 500 737 722 .

Zdjęcia mam nowsze mogę wrzucić albo możemy poczekać, bo jak pisałam w czasie majówki wybieram się do Czarka z wizytą na zaproszenie mamy Amnezji.