AresekSE Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 zrobilo mi sie cieplutko na serduchu!!!!! czarunio pieknie chodzi, pamietam pierwszy z nim film, niebo a ziemia! bardzo sie ciesze i dziekuje ci Seciu za opieke nad nim! renata Quote
Secia Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 Kochana ja tu tylko zażądzam ;-) a Czarutkiem zajmuje się na codzień Amnezja. Czaruś mieszka u niej i kumpluje się z jej 2 whippetami. Quote
andegawenka Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 O matko! Chodzi?!?!? normalnie chodzi:crazyeye::Cool!: Quote
AresekSE Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 :lol:to uklony i szacuneczek dla Amnezji! a rzadzic tez nie jest latwo, Seciu. renata Quote
Kociabanda2 Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 pokażecie Czarusia? Jak on teraz się miewa? Quote
Secia Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 [video=youtube;GHAmavxTqqI]http://www.youtube.com/watch?v=GHAmavxTqqI&feature=player_embedded[/video] filmik był na poprzedniej stronce :-) ale chętnie pochwalę się Czarusiem Quote
Kociabanda2 Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 Przegapiłam. Przepraszam. Niesamowite, że on tak zasuwa na wszystkich czterech łapach :) Czy on ma już dom na stałe czy czegoś szukacie? Quote
Secia Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 Hmmmm niedawno dostałam maila od Amnezji, żeby szukać ale nie było kontynuacji tematu. Musimy podjąć ostateczną decyzję. Amnezja liczy się z wyprowadzką od rodziców. Ma 2 swoje psiaki ale wiem, że cała rodzina bardzo kocha Czarka a psiak jest tam mile widziany. Quote
Kociabanda2 Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 no jak "szukać" to trzeba szukać... Ogłoszenia ma? Quote
Secia Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 Czarutek na razie nie ma żadnych ogłoszeń, ponieważ nie były potrzebne. Muszę pogadać z ciotkami, które go odkryły, sponsorują i kochają. Ja tu tylko zarządzam wątkiem. Dam znać co postanowiono bo powiem szczerze mamy nielada zagwostę. To jest jednak pies specjalnej troski a na takie chętnych brak Quote
Igiełka Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 jestem pod wrażeniem, dawno tu nie zaglądałam Czaruś zrobił niesamowite postępy :) Quote
Secia Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 kochani on był rechbilitowany 30 dni w klinice a potem w domu Amnezji nieustająco według wskazówek i przygotowanych filmików przez Dr Mederskiego. Quote
Kociabanda2 Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 [quote name='Secia'](...) To jest jednak pies specjalnej troski a na takie chętnych brak[/QUOTE] No a jeśli się znajdą chętni to też trzeba bardzo ostrożnie, bo nei brakuje ludzi ze słomianym zapałem, co po kilku miesiącach nagle stwierdzają, że jednak nie dają rady i oddają psa w gorszym stanie niż dostali :( To na pewno będzie bardzo trudna adopcja... Trzymam jednak za Czarusia mocno zaciśnięte kciuki :kciuki: Oby mu się poszczęściło! :) Quote
Lumix Posted July 28, 2011 Author Posted July 28, 2011 To jest gigant .Chylę czoła przed Amnezją kawał dobrej roboty. Quote
Secia Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 [B][I]zapraszam do kupowania i podnoszenia bazarku numer 8[/I][/B] [B][I]Cudeńka z myślą o Czarusiu :-)[/I][/B] [URL]http://www.dogomania.pl/threads/212112-Świecidełka-dla-Czarusia-super-gości-a-do-08.08.11-do-20.00?p=17356367#post17356367[/URL] Quote
Secia Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 [SIZE=2][COLOR=magenta][B]zakończył się bazarek dla Czarusia, na którym zebrałam na jego utrzymanie 308 PLN[/B][/COLOR][/SIZE] Quote
andegawenka Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 Przyznam się że miałam wątpliwości co do jego chodzenia w ogóle...moje uznanie. Pieknie chłopak maszerujei.... Quote
Lumix Posted August 11, 2011 Author Posted August 11, 2011 [quote name='andegawenka']Przyznam się że miałam wątpliwości co do jego chodzenia w ogóle...moje uznanie. Pieknie chłopak maszerujei....[/QUOTE] Dzięki Amnezji Quote
Secia Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 Z powodu mojego wyjazdu w daleki świat finanse Czarka oraz wątek przekazuję Lumix. Lumix jest przedstawicielem nowo powstałej fundacji Pies i Kot, która bierze pod swoją opiekę Czarusia fajnego chłopaka. Fundacja Pies i Kot pomaga zwierzętom z gdańskiego Promyka. [URL]http://pies-kot.eu/[/URL] Quote
andegawenka Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 [quote name='Secia']Z powodu mojego wyjazdu w daleki świat finanse Czarka oraz wątek przekazuję Lumix. Lumix jest przedstawicielem nowo powstałej fundacji Pies i Kot, która bierze pod swoją opiekę Czarusia fajnego chłopaka. Fundacja Pies i Kot pomaga zwierzętom z gdańskiego Promyka. [URL]http://pies-kot.eu/[/URL][/QUOTE] Seciu nie możesz gdzieś bliżej wyjechać:roll:? Quote
Secia Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Prawdę powiedziawszy trochę się boję tej odleglości, ale może lato i woda choć trochę wynagrodzą mi te kilometry i rozłąkę Quote
andegawenka Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 [quote name='Secia']Prawdę powiedziawszy trochę się boję tej odleglości, ale może lato i woda choć trochę wynagrodzą mi te kilometry i rozłąkę[/QUOTE] ...i spać nie możesz;) Quote
Recommended Posts