Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[COLOR=Red][B]Czaruś[/B][/COLOR] miał dzisiaj pobraną krew. Trochę był niegrzeczny ale Beaty dały sobie radę. Teraz czekamy na wyniki. Będą za 5 dni. Ze złych wiadomość psiak schudł :-(

Posted

no właśnie a my kręcimy się w kółko, domek w Gdańsku się posypał. Szukamy dalej ale malizną czuć. Nawet za kaskę ludzie nie chcą a my oferujemy także pomoc 3 osób we wszystkim co trzeba będzie robić z Czarusiem czyli vet, transport, spacerki mizianko itd itp a tu wielka czarna dziura. Martwi mnie ta chudość psiaka. Dziewczyny mówiły, że apetyt ma ale jest wybredny. Dodatkowo zostaną zrobione próby wątrobowe. To tak na wszelki....

Posted

Ubocze bardzo dziękuję, dotarła wpłata w kwocie 50,00 :-)
Dziękuję również Winter7 za wpłatę na badania [COLOR=red][B]Czarusia[/B][/COLOR], które odbyły się dzisiaj. Wpłata 155,00 :-)

Posted

to jednak nie ma tego domku?...:( a mnie sie coś zdawało..no nic..
Może na FB wrzuce, nie gwarantuje ,ze sie ktos odezwie żeby się dorzucic, bo ja jakos marnie sie po tym FB poruszam, ale wrzucę Czarusia...

Posted

[quote name='Secia'][COLOR=Red][B]Czaruś[/B][/COLOR] miał dzisiaj pobraną krew. Trochę był niegrzeczny ale Beaty dały sobie radę. Teraz czekamy na wyniki. Będą za 5 dni. Ze złych wiadomość psiak schudł :-([/QUOTE]

O jej ...........:(:(

Posted

A czemu DT się wycofał?
Dopiero wzięłam się za rozliczanie bazarku, z którego całkowity dochód zostanie przekazany na Czarusia, więc jeszcze chwilka zanim pieniążki wpłyną na czarusiowe konto.

Posted

dałam na FB ale brak zaineteresowania. Z tym ze ja nie umiem zbytnio tych wydarzen dodawać, no i nie wiem czemu tak malo ludzi...Naszą Tosią bardzo się bardzo interesowali. Cos robie zle. Może ktos lepiej skacze po FB??
tyle dobrych cioteczek a domku jednak nie ma,szkoda:(

Czarus w góre hopaj

Posted

[quote name='wilczek007']dałam na FB ale brak zaineteresowania. Z tym ze ja nie umiem zbytnio tych wydarzen dodawać, no i nie wiem czemu tak malo ludzi...Naszą Tosią bardzo się bardzo interesowali. Cos robie zle. Może ktos lepiej skacze po FB??
tyle dobrych cioteczek a domku jednak nie ma,szkoda:(

Czarus w góre hopaj[/QUOTE]

Wilczek zobacz tutaj [URL="http://www.facebook.com/event.php?eid=108463175889858&num_event_invites=89"]http://www.facebook.com/event.php?ei...ent_invites=89[/URL]
Czarek już siedzi na FB kliknij w linka i czytaj z namaszczeniem co tam pisze i klikaj ...... :-)
A gdzie twój link do FB??

Posted

[video=youtube;_7phN6Z7bVw]http://www.youtube.com/watch?v=_7phN6Z7bVw[/video]

a to spacerek w minioną niedzielę. W roli głównej nasz kochany chłopak Czaruś :-) uchwycony w chwili nieco intymnej oddawania moczu. Jakość filmiku kiepska, ponieważ kręcony był telefonem. Ale lepsze to niż nic :-)