GoniaP Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 Czaruś jest cudowny, tylko taaaaaaaaki chudy bidulek. Trzymam kciuki za wizytę! Quote
andegawenka Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 [quote name='GoniaP']Czaruś jest cudowny, tylko taaaaaaaaki chudy bidulek. Trzymam kciuki za wizytę![/QUOTE] ....ale błyska się pierwszorzędnie;) Quote
Secia Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 [quote name='eliza_sk']Witajcie, podaję zestawienie wpłat na Czarka, które przyszły na nasze konto. Jeśli będziecie robić II edycję - koniecznie w wiadomości do kupującego napiszcie, że w tytule wpłaty ma być zawarty nick allegro, będzie Wam łatwiej odszyfrowywać wpłaty. 21.11 - Barbara M., Łomianki - 30 zł 23.11 - aniqa33 - 6 zł 26.11 - sabinawypijacz - 5 zł 29.11 - Andrzej K., Lębork - 20 zł Dajcie proszę znać, czy reszta allegrowiczów wpłaciła przez "płacę z allegro", bo wtedy pieniądze są wirtualnie przechowywane na koncie allegro i właściciel konta musi podać rachunek bankowy do wypłaty tych środków.[/QUOTE] Z aukcji Allegro na Czarka zebrało się 250,00 + 61,00 na koncie stowarzyszenia [B][COLOR=red]TOTAL NA KONCIE CZARKA [U]1456,00[/U][/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff0000]z tej kwoty musimy jeszcze opłacić badanie, które miał chłopak. Wpłaciła na nie winter 155,00. Badanie będzie trochę droższe, dlatego, że zbadałam jeszcze wątrobę. Czekam na fakturę. Trochę nam jeszcze brakuje na badania oraz na benzynę na około 240 km (droga Gdańsk Grudziądz Gdańsk).[/COLOR][/B] Quote
eliza_sk Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 Seciu, ja nie mam nic przeciwko kolejnej aukcji, jeśli widzicie potrzebę. Quote
Secia Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 też myślałam o tym i chyba wystartuje jeszcze raz z Allegro. Poproszę pełne dane do faktury na PW Quote
eliza_sk Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 [quote name='Secia']też myślałam o tym i chyba wystartuje jeszcze raz z Allegro. Poproszę pełne dane do faktury na PW[/QUOTE] Leniwiec jestem, tu masz: [url]http://www.obrona-zwierzat.pl/o-nas.html[/url] Quote
Secia Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 Zapraszam na 3 bazarek dla Czarusia. [URL]http://www.dogomania.pl/threads/197964-Biżu-i-inne-gadgety-dla-Czarusia-fajnego-chłopaka?p=15899178#post15899178[/URL] Quote
amnezja Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 Czaruś już po szczepieniu, dostał od P.Beatki trymer i witaminki na sierść, dziękujemy bardzo ;) Jakieś 2dni temu go ważyłam, i okazało się, że ładnie przybrał na wadze; jak przyjechał do mnie ważył 18kg, teraz waży niecałe 20:multi: Wczoraj dostał twarożek, i z chęcią jadły go na kilogramy:) A TERAZ ZJAWISKO NIECODZIENNE, CHŁOPCY PRZYŁAPANI RAZEM:cool3::evil_lol: ICH MINY MÓWIĄ SAME ZA SIEBIE Quote
andegawenka Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 Ale sympatyczny widok:loveu::loveu::loveu: Quote
katarzyna09 Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 Te pierwsze zdjecie-no bomba!:lol: Quote
Secia Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 Trzymajcie kciuki. Jutro wyruszamy z Gdańska o 6.00. Mam nadzieję, że nie będzie jakiegoś gwałtownego załamania pogody i dojedziemy i wrócimy wszyscy razem. Czarek jedzie w dużej asyście. Jadę ja, Monika, Beata 1 i pan kierowca :-).Mamy wygodny samochód i wieziemy Czarka w lepszą przyszłość. Quote
andegawenka Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 Trzymamy i za Was i za Czarusia... Quote
wilczek007 Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 ja łajza znów dawno tu nie byłam...:oops: super wiadomości!! chyba jak tak wczesnie to jedziecie gdzies w góry?:razz: To ja kciukasy trzymam ile moge!! Quote
Cantadorra Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 Ciotki, Czaruś już bezpieczny, a ten pies gaśnie, wejdźcie proszę: http://www.dogomania.pl/threads/197987-Reks-onek-ktory-zmarnial-w-oczach-czeka-juz-3-lata-w-Azylu#top Quote
Cantadorra Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 Pierwsza fota rewelacyjna, jak będzie konkurs, to koniecznie trzeba ją zgłosić :) Quote
wszpasia Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 Piękny Czarusiu wybacz, ale przyszłam prosić o pomoc dla 6letniej jamnikowatej suczki w baaardzo zaawansowanej ciąży i z guzami - BŁAGAM, POMÓŻCIE ZROBIĆ JEJ ABORCYJNĄ I ZOPEROWAĆ GUZY ZANIM BĘDZIE DLA NIEJ ZBYT PÓŹNO. http://www.dogomania.pl/threads/1982...z%C3%B3w.PILNE Quote
Secia Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 Czaruś już w domu. Miał bardzo długą podróż. W rezultacie trochę się towarzystwo posypało i pojechałam ja i Monika. Wystartowałyśmy o 7.30 a wróciłyśmy po 20.30. Warunki fatalne. Mknęłyśmy autostradą z zawrotną prędkością 50 km/h Są dobre i złe wieści. Czarek jest zdrowy neurologicznie jak ryba. Płyn rdzeniowy czysty. Płyny w stawach czyste. Kał zbadany, żadnych robali na gapę. Wszystkie odruchy prawidłowe. Jego kłopot jest natury ortopedycznej. Nie bedę pisać, aby czegoś nie przekręcić. Czekam na orzeczenie veta i wkleję je wraz ze wszystkim fakturami. Z laboklinu za badania krwi, za dzisiejszą wizytę oraz pozostałe drobne faktury. proszę się uzbroić w cierpliwość, czekam na maila od dr Mederskiego z Grudziądza. Quote
wszpasia Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 Secia masz zapchaną skrzynkę. Za Twoim przyzwoleniem przekazuję kwotę z obiecanego bazarku na Iśkę z mojego podpisu. Dziękuję. Quote
andegawenka Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 To czemu tak nie może przytyć?, ale to chyba i tak lepsze wieści... Quote
Secia Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 no nie wiemy dlaczego taki chudziutki. wątroba ok, robali na gapę nie ma, choć stolec nieco ze zbyt dużą ilością śluzu ale dzisiaj były nerwy i stres. vet mówi aby dać mu czas w warunkach domowych i ważyć. Dziasiaj chłopak ważył na czczo 18,6 kg Quote
Recommended Posts