Jump to content
Dogomania

Wystraszona, mała, kudłata sunia Mika w typie hawańczyka - już w DS u Funky !!! :D

Recommended Posts

• Replies 234
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja na szybko :D

Mąż do mnie /nadal boleje nad utratą swojego aparatu cyfrowego zdemolowanego na śmierć przez Tusię/: "ale niech ta kudłatka błagam Ciebie będzie u nas na DT jak najkrócej" :D

No.

Funky jak się rozmyślisz to mój hasbend chyba osobiście Cię zastrzeli :D :D :D zmaltretowany był ostatnio przez tymczasy wyjątkowo. No i przez Bugisia jak zwykle.

Posted

O kurczę!:crazyeye:
To ta mała ślicznotka trafi do wspaniałego domku:loveu:
A ta małpa:evil_lol:(moja przyjaciółka Funky;)) dopiero dzisiaj się wygadała ,że chce adoptować takie cudo:lol:
Dziewczyny,to taki psio i ludzko -lubny dom ,że sama bym się chętnie do nich wyadoptowała:p
Trzymam kciuki i nie puszczę przez tydzień:loveu:

Posted

[quote name='Funky']Załatwione! Muszę tylko pogrzebać w fotach i zaraz wkleję tego potwora :)

No, w końcu znalazłam takie zdjęcie, na którym coś widać :)

To jest nasza Hokus Pokus Brzdąc, czyli po prostu Reggae :)))

Posted

mojamisia napisał(a):
O kurczę!:crazyeye:
To ta mała ślicznotka trafi do wspaniałego domku:loveu:
A ta małpa:evil_lol:(moja przyjaciółka Funky;)) dopiero dzisiaj się wygadała ,że chce adoptować takie cudo:lol:
Dziewczyny,to taki psio i ludzko -lubny dom ,że sama bym się chętnie do nich wyadoptowała:p
Trzymam kciuki i nie puszczę przez tydzień:loveu:

GosiaMisia, ja nie miałam czasu na gadanie bo bidy jakiejś szukałam! No i sama widzisz co znalazłam!!!
(z tej plastyki to chyba dwóję dostanę xD)

Posted

No, ja zapowiadam wizytę poadopcyjną ze Zdrapkiem i Bugim :D

Ciiiiii, dziewczyny, niech Was ręka boska broni linku do wątku Bugisia Funky podawać :mad:

Posted

[quote name='Funky']No, w końcu znalazłam takie zdjęcie, na którym coś widać :)

To jest nasza Hokus Pokus Brzdąc, czyli po prostu Reggae :)))
hi,hi,hi taki wodojamnik :-)...sliczna psinka

Posted

matrioszka2 napisał(a):
Muszę Was obie zmartwić ... Mika jest z "mojego" ;) schroniska, więc to ja się wyadoptowuję do Hiszpanii (dzieci odchowane, mąż tysz) i E-S , bo to "Jej" adopcja.:eviltong:

Jak ja to już wszystko ogarnę i Mikuś już się oswoi to możecie wszystkie przyjechać i zabalujemy :D

Posted

Będę się już ewakuować, ale na dobranoc jeszcze jedno zdjęcie Reginki, za którą straszliwie tęsknimy:

Niedługo będą fotki z dwiema gwiazdami w roli głównej :-D

Posted

Funky napisał(a):
Hahahaha :) Jak Wam przywiozę wino z La Rioja to dopiero zabalujemy! A jest co opijać w końcu :D

To Ty ,cholero:diabloti: zasłaniasz się pracą z plastyki "nie mogę,nie mam czasu...":roll: a tu po nocy buszujesz???
Dobrzeeeee,to ja Cię jeszcze dorwę:evil_lol:

Posted

Funky napisał(a):
Jak ja to już wszystko ogarnę i Mikuś już się oswoi to możecie wszystkie przyjechać i zabalujemy :D

Ale czy że z Bugim można ? Bo te hihi sugerują, że jego wątek niestety ju znasz ... :( A po tym co ostatnio zrobił z hotelikiem i domem oraz piwnicą mojej matki to nikt zupełnie nawet na 1 dzień mi go nie przyjmie na przetrzymanie :placz:
Mika niestety go pozna ... prawdopodobnie więc będziesz miała sunię z wieczną traumą na piszczące piłeczki ...

Posted

Nie miała baba kłopotu ...? Mnie nic nie przeraża :D
Jak ja przeżyłam 11 lat z weimarem Bluesem, a teraz żyję z wyedukowanym przez niego jamniczym potworem, to mnie żaden Bugi nie straszny :D
Dobranoc, buziaki :*