as_ko Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 Cieszę się bardzo :) To gdzie pojedzie sunia? Biedna zasłużyła na szczęście :) Quote
Funky Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 Dziewczynka najpierw będzie w Łodzi, a potem jedziemy pod słońce Hiszpanii :) Quote
wieso Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 Funky napisał(a):TAAAAAK :)))))))))) To będzie moja druga mała córunia <3 to pokaz pierwsza :-) a potem czekamy na zdjecia..... Quote
Funky Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 Załatwione! Muszę tylko pogrzebać w fotach i zaraz wkleję tego potwora :) Quote
wieso Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 Funky napisał(a):Załatwione! Muszę tylko pogrzebać w fotach i zaraz wkleję tego potwora :) no to fajnie, czekamy i na nastepne tez....:-) Quote
E-S Posted October 26, 2010 Author Posted October 26, 2010 Ja na szybko :D Mąż do mnie /nadal boleje nad utratą swojego aparatu cyfrowego zdemolowanego na śmierć przez Tusię/: "ale niech ta kudłatka błagam Ciebie będzie u nas na DT jak najkrócej" :D No. Funky jak się rozmyślisz to mój hasbend chyba osobiście Cię zastrzeli :D :D :D zmaltretowany był ostatnio przez tymczasy wyjątkowo. No i przez Bugisia jak zwykle. Quote
Funky Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 Ewunia, ja nie podjęłabym takiej decyzji bez zastanowienia! Niech Twój husband będzie spokojny :D I odpisz mi na mail :* Quote
mojamisia Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 O kurczę!:crazyeye: To ta mała ślicznotka trafi do wspaniałego domku:loveu: A ta małpa:evil_lol:(moja przyjaciółka Funky;)) dopiero dzisiaj się wygadała ,że chce adoptować takie cudo:lol: Dziewczyny,to taki psio i ludzko -lubny dom ,że sama bym się chętnie do nich wyadoptowała:p Trzymam kciuki i nie puszczę przez tydzień:loveu: Quote
Funky Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 [quote name='Funky']Załatwione! Muszę tylko pogrzebać w fotach i zaraz wkleję tego potwora :) No, w końcu znalazłam takie zdjęcie, na którym coś widać :) To jest nasza Hokus Pokus Brzdąc, czyli po prostu Reggae :))) Quote
leni356 Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 To może ja też się załapię na adopcję, szczególnie do tej Hiszpanii :biggrina: Quote
Funky Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 mojamisia napisał(a):O kurczę!:crazyeye: To ta mała ślicznotka trafi do wspaniałego domku:loveu: A ta małpa:evil_lol:(moja przyjaciółka Funky;)) dopiero dzisiaj się wygadała ,że chce adoptować takie cudo:lol: Dziewczyny,to taki psio i ludzko -lubny dom ,że sama bym się chętnie do nich wyadoptowała:p Trzymam kciuki i nie puszczę przez tydzień:loveu: GosiaMisia, ja nie miałam czasu na gadanie bo bidy jakiejś szukałam! No i sama widzisz co znalazłam!!! (z tej plastyki to chyba dwóję dostanę xD) Quote
E-S Posted October 26, 2010 Author Posted October 26, 2010 No, ja zapowiadam wizytę poadopcyjną ze Zdrapkiem i Bugim :D Ciiiiii, dziewczyny, niech Was ręka boska broni linku do wątku Bugisia Funky podawać :mad: Quote
wieso Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 [quote name='Funky']No, w końcu znalazłam takie zdjęcie, na którym coś widać :) To jest nasza Hokus Pokus Brzdąc, czyli po prostu Reggae :))) hi,hi,hi taki wodojamnik :-)...sliczna psinka Quote
Funky Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 E-S napisał(a):Ciiiiii, dziewczyny, niech Was ręka boska broni linku do wątku Bugisia Funky podawać :mad: hihihihi :D Quote
mojamisia Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 leni356 napisał(a):To może ja też się załapię na adopcję, szczególnie do tej Hiszpanii :biggrina: Ja jestem pierwsza w kolejce:evil_lol: a czekam już dłuuuugo:eviltong: Quote
matrioszka2 Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 Muszę Was obie zmartwić ... Mika jest z "mojego" ;) schroniska, więc to ja się wyadoptowuję do Hiszpanii (dzieci odchowane, mąż tysz) i E-S , bo to "Jej" adopcja.:eviltong: Quote
Funky Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 mojamisia napisał(a):Ja jestem pierwsza w kolejce:evil_lol: a czekam już dłuuuugo:eviltong: No to zostaw Dunię z Krzysiem i przyjeżdżaj :))) Quote
Funky Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 matrioszka2 napisał(a):Muszę Was obie zmartwić ... Mika jest z "mojego" ;) schroniska, więc to ja się wyadoptowuję do Hiszpanii (dzieci odchowane, mąż tysz) i E-S , bo to "Jej" adopcja.:eviltong: Jak ja to już wszystko ogarnę i Mikuś już się oswoi to możecie wszystkie przyjechać i zabalujemy :D Quote
matrioszka2 Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 Właściwie .... po co nam te psy.:niewiem::evil_lol:Dawaj adresik i już balujemy.:cunao:Nie ma na co czekać, życie takie krótkie.:shake: Quote
Funky Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 Hahahaha :) Jak Wam przywiozę wino z La Rioja to dopiero zabalujemy! A jest co opijać w końcu :D Quote
Funky Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 Będę się już ewakuować, ale na dobranoc jeszcze jedno zdjęcie Reginki, za którą straszliwie tęsknimy: Niedługo będą fotki z dwiema gwiazdami w roli głównej :-D Quote
mojamisia Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 Funky napisał(a):Hahahaha :) Jak Wam przywiozę wino z La Rioja to dopiero zabalujemy! A jest co opijać w końcu :D To Ty ,cholero:diabloti: zasłaniasz się pracą z plastyki "nie mogę,nie mam czasu...":roll: a tu po nocy buszujesz??? Dobrzeeeee,to ja Cię jeszcze dorwę:evil_lol: Quote
E-S Posted October 26, 2010 Author Posted October 26, 2010 Funky napisał(a):Jak ja to już wszystko ogarnę i Mikuś już się oswoi to możecie wszystkie przyjechać i zabalujemy :D Ale czy że z Bugim można ? Bo te hihi sugerują, że jego wątek niestety ju znasz ... :( A po tym co ostatnio zrobił z hotelikiem i domem oraz piwnicą mojej matki to nikt zupełnie nawet na 1 dzień mi go nie przyjmie na przetrzymanie :placz: Mika niestety go pozna ... prawdopodobnie więc będziesz miała sunię z wieczną traumą na piszczące piłeczki ... Quote
Funky Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 Nie miała baba kłopotu ...? Mnie nic nie przeraża :D Jak ja przeżyłam 11 lat z weimarem Bluesem, a teraz żyję z wyedukowanym przez niego jamniczym potworem, to mnie żaden Bugi nie straszny :D Dobranoc, buziaki :* Quote
Recommended Posts