Jump to content
Dogomania

Wystraszona, mała, kudłata sunia Mika w typie hawańczyka - już w DS u Funky !!! :D

Recommended Posts

Posted

Tak Funky, dobij nas, dobij, 14 godzin wracałam z Wrocka po to, aby po 2 godzinach wyruszyć w 7 godzinny slalom po lodzie między poprzewracanymi tirami w drodze do Chełma ... zapowiadają śniezyce akurat jak mam jechać Ryki-Warszawa-Lublin-Łódź .... ciekawe kiedy wrócę ... na wiosnę !
Albo może Funky od razu z tej Łodzi ja do Was na tą poadopcyjną przyjadę i wrócę do Lublina powiedzmy w maju ? ;)

• Replies 234
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wybaczcie moje milczenie! Przysięgam, że jutro napiszę, ale mam takie urwanie głowy, że nie wiem jak się nazywam!
Generalnie wszystko super, Franka z cieczką nadal biega w majtasach, a Regał (tzn Reggae) starannie wytarzał się w jakimś świństwie i musiałam ją wykąpać :angryy:
Szaleństwo :evil_lol:

Posted

Nieźle :) Ale to w Hiszpanii też są świństwa do tarzania dla piesków ? :D Pozytywny aspekt śniegu to taki, że najwyżej w nim się mogą tarzać.

• 3 weeks later...
Posted

Wszystkiego Najlepszego!! Dla Ciotek i Ich podopiecznych, i Wszystkich z tego Łańcucha Ludzi Dobrej Woli!!!

Wracamy do życia. Po dwumiesięcznym szaleństwie zaczynamy nowy, spokojny rozdział w życiu. Jesteśmy po przeprowadzce i pozostaje tylko to wszystko powolutku uporządkować, ale mamy dużo czasu :) Zmieniliśmy lokum na spokojniejsze i znacznie fajniejsze dla psiaków! Mieszkamy teraz na obrzeżach miasta i jest naprawdę gdzie pospacerować! Franek musi poczekać, aż jej otworzę furtkę, ale Regał to przechodzi między sztachetami i już jest na wolności :D
Dzisiaj mijają dokładnie dwa miesiące od czasu kiedy Frania zamieszkała z nami. Nawet nie wiem kiedy to minęło... Ta wizyta w Lublinie u E-S wydaje się jak by była wczoraj!
Z drugiej strony wydaje się, że mamy Franka od zawsze! Że od zawsze mizia się z nami w łóżku każdego ranka, że miejsce w kuchni pod stołem to zawsze było Jej terytorium i że zawsze piła nerwowo ze szczęścia chlapiąc na podłogę jak wracamy do domu! Ona jest już na pewno naszym psem!!! Jeszcze tylko Regina musi potrenować z Nią zabawę piłeczką, ale wszystko jest na dobrej drodze :D
One są cudowne, te dwie wariatki!
Zamieszczam fotki z niedzielnego, pięknego spaceru - było gorąco i leniwie!

Posted

Funky... no... :roll:
No co ja mam Ci napisać... Zaadoptuj mnie ??? :modla:

Cudne to Twoje dziewczyny i to naprawdę coś niesamowitego zobaczyć dzisiaj aktualne zdjęcia psiaków, nie w śniegu, nie w deszczu, nie w mrozie, ale w słońcu i zieleni...
Zazdraszczam :D Okrutnie zazdraszczam :D

Posted

Też zazdraszczam :D
Ale Franek jaki odrośnięty już !
Zaraz będziesz mieć żywą kulkę włosów do ziemi zamiast pieska :D

Posted

Noooo! Zapowiada się groźnie ;P Straszna kula się z niej robi.
W tytule chyba powinno było być nie "w typie hawańczyka" tylko raczej chow chowa :D:D:D

Posted

Będzie mieć dłuższą sierść niż chow-chow :D
Jeśli zdzierżycie, ja przy Zdrapce zawsze wymiękam i ją podcinam, żeby jej się kudełki po ziemi nie ciągnęły.

Posted

Jakie urocze są obie dziewczyny :) Te męskie imiona mi się baaaaardzo podobają :D Ja też nie mogę wyglądać za okno, a tu jeszcze ze 2 miesiące takiej śniegowej niewoli :(