Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 331
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

musi sie tam ktos od was zalogowac i pociągnąć wątek, bo ludzie chca na hotelik płacić dla Farta. Trzeba rozpropagować. Niech ktoś sie zaloguje, kto ma bezpośrednio styczność z psiakiem i będzie mógł udostępnic na przykład konto, podawać bieżące informacje na wydarzeniu itp.

Posted

Zajrze sobie tu jeszcze poki mogę, bo mi powoli internecik pada, limicik sie kończy a nowe bajty daaaleko.:razz:
Dzięki fiorsteibock za pomoc:loveu:, odezwę sie, jak będe mogła z normalną prędkościa funkcjonować. Chętnie tez wtedy zrobię jakiemus psiakowi np. Fartowi ogloszenia, ale to niestety dopiero po 10grudnia:-(

Posted

pewnie hotelik na wagę złota, tym bardziej że mamy przepełnienie...nie wiem jak z MP, ktoś może sprawdzić czy Farcik ukazał się w tym miesiącu, czy przeszedł na następny????

niestety awaria internetu na połowie ulicy....odłączyli jakieś kable i długo nie mogli dojść do tego co źle poprzestawiali;/
takich fachowców dawno nie widziałam...

fundacja niemiecka bez odzewu..szkoda bo mamy pracownika który doskonale mówi po niemiecku(ma podwójne obywatelstwo)...próbowaliśmy uderzać do kilu fundacji, ale bez odzewu

Posted

Witajcie, trafiłam tu przypadkowo...
Nie odmawiajmy Farcikowi szansy. Sama adoptowałam psiaka z dogo - po przejściach, ze strasznymi bliznami na głowie, mordce, żebrach i łapach - po pogryzieniach, bez zębów.
Kochamy go przeogromnie i jesteśmy niezmiernie szczęśliwi, że Guaro trafił do naszego domku.
Wierzę, że i dla Farta znajdzie się cudowny domek, pełen miłości i zrozumienia.
Tytuł wątku wydaje mi się w związku z tym nieadekwatny.

Posted

Dzięki, że jesteście...
Boże, on tak się dzisiaj cieszył kiedy zobaczył mnie przechodzącą obok boksu...
Może ciężko w to uwierzyć, ale Fart jest tu szczęśliwy...
Jeżeli on tak to tu przeżywa, to ja nie mogę sobie wyobrazić co on przeżył wcześniej...
Pozostawiony sam sobie siedział przy budzie u jakiegoś wieśniaka a ten sku*wiel nawet nie raczył psa do weta zabrać, biedak musiał bardzo cierpieć kiedyś z tą łapą :(

Najgorsza jest bezradność. Fart jest tak wspaniałym psem, że zasługuje na dom. Nigdy nie zrozumiem ludzi...

Posted

Słuchajcie, odezwała się niemiecka fundacja.
Najprawdopodobniej bęðzie dom dla Farta w Niemczech.
Ale to na razie wstępna informacja, jeszcze nie wiadomo jak to się dalej potoczy.
Tak więc na razie wstrzymujemy się z ogloszeniami.

Posted

_ogonek_ napisał(a):
Słuchajcie, odezwała się niemiecka fundacja.
Najprawdopodobniej bęðzie dom dla Farta w Niemczech.
Ale to na razie wstępna informacja, jeszcze nie wiadomo jak to się dalej potoczy.
Tak więc na razie wstrzymujemy się z ogloszeniami.

to trzymamy kciuki za chłopaka! z całej siły!!!!!!!!!!!!!!