Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Z opóźnieniem i może nie zadowalające, ale tak odpoczywała Nela, gdy wróciłam diś do domu z nią po treningu agility :)
W poniedziałek jej coś "odbiło" i zaczepiała piłkarzy :diabloti:

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Aleksandra95']spioszek. :D
Dokładnie ;p
Zastanawiałam się czy dodać to zdjęcie, bo wygląda koszmarnie, ale zastanawia też mnie dlaczego ta łapa znalazła się w tym miejscu :evil_lol:

Posted

[quote name='Paula03']To ostatnie zdjęcie najlepsze :D:D:D

Może liczyć na jakieś zdjęcia/filmy z agi?[/QUOTE]
Dziękujemy.
Jeżeli ktoś nakręci/zrobi zdjęcia :roll: W poniedziałek mamy same trening, w środę ma Klaudia z Fantą przed zawodami ,ale my znowu nie i teraz to sama nie wiem :evil_lol:
edti. Nie wspomniałam,że zaczęłyśmy naukę skoku w dal i slalomu ;)

Guest papillonek
Posted

szkoda że nie mieszkamy bliżej siebie ja bym cb nagrała ty mnie ,a tak to mogę liczyć jedynie na siostrę ,która muszę szantażować żeby cokolwiek zrobiła :roll:

Posted

[quote name='papillonek']szkoda że nie mieszkamy bliżej siebie ja bym cb nagrała ty mnie ,a tak to mogę liczyć jedynie na siostrę ,która muszę szantażować żeby cokolwiek zrobiła :roll:[/QUOTE]
Byłoby idealnie :)
Musze kogoś znaleźć :cool3:

Posted

[quote name='Aleksandra95']http://img692.imageshack.us/img692/923/dscf2374ylc.jpg ojejku :loveu:
[quote name='Paula03']http://img692.imageshack.us/img692/923/dscf2374ylc.jpg
A to kto? :loveu: :loveu:
To Coli o ile się nie mylę.

[quote name='deer_1987']Depi to tollar?
Tak, w typie ;)

Zakochałam się w tym psiaku

Cygan
Gospodarz zwyrodnialec po tygodniu doszedł do wniosku, że jak mu przez tydzień samo nie przeszło, to mu już nie przejdzie i czas go dobić z powodu złamanej łapy.
Z relacji sąsiadki,około godz 10.00 zwyrodnialec zawołał kulejącego psa do stodoły, zawiązał mu do obroży (obroża to sznur konopny 4-ro krotnie obwiązany w koło szyi) sznurek od snopowiązałki, przytrzymał psa i uderzył orczykiem w głowę. Pies zaczął potwornie skowyczeć. Sąsiadka, usłyszawszy to, wybiegła z domu i zareagowała krzykiem. Pies nadal wył z bólu.

Duży, wręcz ogromny krwiak w okolicach czaszki, pęknięcie czaszki, obrzęk mózgu, złamanie otwarte kończyny tylnej z martwicą kości - to najpoważniejsze i groźne obrażenia.

C.D.N

Posted

Burka, 9 lat w schronisku

Orzeszek, mała kuleczka :lol:

Było też wiele innych psiaków którym chciałam zrobić zdjęcia,ale baterie miałam słabą, a głównie zależało mi na Depim, Tomie i Cyganie , którzy mają wątki na dogo
;)

Posted

Masakra, że tacy idioci po tym świecie chodzą, tak zwierzęta traktowac! :angryy::angryy:
Fajne te psinki. W przyszłości planuję miec jakiegoś schroniskowca ;)

Posted

[quote name='Talucha']Masakra, że tacy idioci po tym świecie chodzą, tak zwierzęta traktowac! :angryy::angryy:
Fajne te psinki. W przyszłości planuję miec jakiegoś schroniskowca ;)[/QUOTE]
Niestety, Cygan wiele przeszedł i dlatego z dystansem podchodzi do obcych.
Ja to nawet teraz bym wzięła, ale decyzja nie należy tylko do mnie :)

Posted

[quote name='deer_1987']A kiedy wpis tutaj a nie na blogu? :razz:[/QUOTE]
Niestety kompletny brak czasu, a biologia rozszerzona mnie dobija :D
Od listopada zaczynamy treningi agi 3 razy w tygodniu.