Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

deer_1987 napisał(a):
a czemu tu nie wstawisz wszystkich? :diabloti:

Szczerze powiem,że niewidzę sensu we wstawianiu tutaj tych samych zdjęć, tym bardziej,że nie jest ich mało ;)
Jeżeli już to jutro wstawię resztę.

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Aleksandra95']ja zaglądam. :)

Ale świetne. :loveu: uwielbiam zdjęcia psów w wodzie. :)[/QUOTE]

Miło nam i dziękujemy :D
Nelka śpi i śpi,ale widok uradowanej Neli wodą jest niezapomniany ;)

Posted

[quote name='deer_1987']Jaka fajna :loveu:

Dziękujemy :)

Na blogu napisałam dość długie relacje z ostatnich treningów agi, nie wiem czy jest sens tutaj kopiowac ;)

Posted

Ok, to kopiuje :D
"[FONT=comic sans ms]Od ostatniego wpisu na temat treningów wiele się zmieniło i wiele działo. Jak pewnie zauważyliście <bądź nie> mamy nową szatę graficzną! ;Nela miała styczność z huśtawką i kładką. Ku mojemu zdziwieniu od początku się nie bała, chodź te przeszkody widziała pierwszy raz na oczy. Huśtawka jest jeszcze z moją asekuracją. Kładka natomiast idzie świetnie, oczywiście w moim rozumowaniu świetnie to gdy tylko przebiegnie :D A tak na poważnie- przebiega ją pięknie, bez strachu i nawet szybkość jest; jedynym problemem to będą strefy, ale o tym za chwile. Hopki- na razie nie zawieszane na żadną wysokość. Ćwiczymy też ciasne zakręty przy hopkach <"in"> oraz przy tunelach <"ali">. I moja domena, gdzie po prostu nogi "gubię" czyli zmiany... uczę się zmiany belgijskiej i zmiany za psem. Zmiana za psem nie jest taka trudna, ale w teorii, chociaż pomału ją opanowuje. Zmiana belgijska wymaga już większej precyzji, zdarza się jednak, że bezbłędnie poprowadzę Nele ;) Kolejne były strefy, w domu utrwalałam Neli wchodzenie tylnymi łapami np. na książki <"up"> oraz targetowanie nosem <"dotknij">. Wszystko to potrzebne do stref, a dokładnie ich nauki. Myślę,że Nela załapie, tylko trzeba to z nią ćwiczyć >[/FONT][FONT=comic sans ms]Klik<. Podsumowując uczymy się i trenujemy- wysyłania, zmian, ciasnych zakrętów,stref. Ogólnie jestem z mojego szczura dumna i zadowolona, ale gdyby tak jeszcze bardziej się skupiała to byłoby idealnie"[/FONT][FONT=comic sans ms]
[/FONT]

Posted

[quote name='Paula03']Cieszymy się z waszych sukcesów w agi :lol: Oby szło wam jeszcze lepiej :)[/QUOTE]

[quote name='westie_justa']Niomm gratulacje z sukcesów:D ale mi jakoś sie nie chce czytac o agi teraz.....:/
Ale wam gratuluje;)[/QUOTE]

Sukcesami tego nazwać nie można, ale dziękujemy :)
justa do roboty i brać się za agility ! :diabloti:

Posted

[quote name='Misia&Ruby']Ale ja Wam zazdroszczę tych treningów... :)[/QUOTE]

To jazda z Ruby :diabloti:

:oops: Nie wiem kiedy dam fotki, dzisiaj porobię Harremu, ale w poniedziałek trening i jak wrócę znając mnie nic nie będzie mi się chciało :evil_lol: