Qeeriefire Posted October 1, 2011 Author Posted October 1, 2011 deer_1987 napisał(a):a czemu tu nie wstawisz wszystkich? :diabloti: Szczerze powiem,że niewidzę sensu we wstawianiu tutaj tych samych zdjęć, tym bardziej,że nie jest ich mało ;) Jeżeli już to jutro wstawię resztę. Quote
Aleksa. Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 ja zaglądam. :) Ale świetne. :loveu: uwielbiam zdjęcia psów w wodzie. :) Quote
Qeeriefire Posted October 2, 2011 Author Posted October 2, 2011 [quote name='Aleksandra95']ja zaglądam. :) Ale świetne. :loveu: uwielbiam zdjęcia psów w wodzie. :)[/QUOTE] Miło nam i dziękujemy :D Nelka śpi i śpi,ale widok uradowanej Neli wodą jest niezapomniany ;) Quote
Paula03 Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 Ja zaglądam na blogi :D Do was oczywiście też :) Quote
Qeeriefire Posted October 6, 2011 Author Posted October 6, 2011 Pełna powaga :evil_lol::evil_lol: Pozdrawiamy :loveu: Quote
Qeeriefire Posted October 6, 2011 Author Posted October 6, 2011 [quote name='deer_1987']Jaka fajna :loveu: Dziękujemy :) Na blogu napisałam dość długie relacje z ostatnich treningów agi, nie wiem czy jest sens tutaj kopiowac ;) Quote
taxelina Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 jest sens wg mnie bo ja nie mam czasu jeszcze na blogi wchodzic i pewnie jeszcze kilka takich osob sie znajdzie :) Quote
Qeeriefire Posted October 6, 2011 Author Posted October 6, 2011 Ok, to kopiuje :D "[FONT=comic sans ms]Od ostatniego wpisu na temat treningów wiele się zmieniło i wiele działo. Jak pewnie zauważyliście <bądź nie> mamy nową szatę graficzną! ;Nela miała styczność z huśtawką i kładką. Ku mojemu zdziwieniu od początku się nie bała, chodź te przeszkody widziała pierwszy raz na oczy. Huśtawka jest jeszcze z moją asekuracją. Kładka natomiast idzie świetnie, oczywiście w moim rozumowaniu świetnie to gdy tylko przebiegnie :D A tak na poważnie- przebiega ją pięknie, bez strachu i nawet szybkość jest; jedynym problemem to będą strefy, ale o tym za chwile. Hopki- na razie nie zawieszane na żadną wysokość. Ćwiczymy też ciasne zakręty przy hopkach <"in"> oraz przy tunelach <"ali">. I moja domena, gdzie po prostu nogi "gubię" czyli zmiany... uczę się zmiany belgijskiej i zmiany za psem. Zmiana za psem nie jest taka trudna, ale w teorii, chociaż pomału ją opanowuje. Zmiana belgijska wymaga już większej precyzji, zdarza się jednak, że bezbłędnie poprowadzę Nele ;) Kolejne były strefy, w domu utrwalałam Neli wchodzenie tylnymi łapami np. na książki <"up"> oraz targetowanie nosem <"dotknij">. Wszystko to potrzebne do stref, a dokładnie ich nauki. Myślę,że Nela załapie, tylko trzeba to z nią ćwiczyć >[/FONT][FONT=comic sans ms]Klik<. Podsumowując uczymy się i trenujemy- wysyłania, zmian, ciasnych zakrętów,stref. Ogólnie jestem z mojego szczura dumna i zadowolona, ale gdyby tak jeszcze bardziej się skupiała to byłoby idealnie"[/FONT][FONT=comic sans ms] [/FONT] Quote
Qeeriefire Posted October 6, 2011 Author Posted October 6, 2011 [quote name='deer_1987']No to super Wam idzie![/QUOTE] Komu super, temu super :D Nela dobrze sobie rodzi, a nawet świetnie ;p Quote
taxelina Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 Ty tez sie nauczysz wszystkiego po kolei :loveu: Quote
Qeeriefire Posted October 6, 2011 Author Posted October 6, 2011 Wygodnie jej było ,no i w końcu pani orzecha trzymała w dłoni :D U mnie to jest kwestia opanowanie wszelakich zmian ;) Quote
Qeeriefire Posted October 7, 2011 Author Posted October 7, 2011 Dzisiaj postaram się wstawić zdjęcia :) Quote
Guest papillonek Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 http://img190.imageshack.us/img190/7669/dscf2222t.jpg Nela to poważny dorosły pies ,a ty ją na jakieś huśtawki sadzasz,ahh...:) Quote
Qeeriefire Posted October 7, 2011 Author Posted October 7, 2011 [quote name='papillonek']http://img190.imageshack.us/img190/7669/dscf2222t.jpg Nela to poważny dorosły pies ,a ty ją na jakieś huśtawki sadzasz,ahh...:) Mine nawet stosowną bardzo ma :evil_lol: Gdyby jeszcze taka poważna była na treningach agi :diabloti: Quote
Paula03 Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 Cieszymy się z waszych sukcesów w agi :lol: Oby szło wam jeszcze lepiej :) Quote
Yuveza Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 Niomm gratulacje z sukcesów:D ale mi jakoś sie nie chce czytac o agi teraz.....:/ Ale wam gratuluje;) Quote
Qeeriefire Posted October 7, 2011 Author Posted October 7, 2011 [quote name='Paula03']Cieszymy się z waszych sukcesów w agi :lol: Oby szło wam jeszcze lepiej :)[/QUOTE] [quote name='westie_justa']Niomm gratulacje z sukcesów:D ale mi jakoś sie nie chce czytac o agi teraz.....:/ Ale wam gratuluje;)[/QUOTE] Sukcesami tego nazwać nie można, ale dziękujemy :) justa do roboty i brać się za agility ! :diabloti: Quote
Misia&Ruby Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 Ale ja Wam zazdroszczę tych treningów... :) Quote
Qeeriefire Posted October 9, 2011 Author Posted October 9, 2011 [quote name='Misia&Ruby']Ale ja Wam zazdroszczę tych treningów... :)[/QUOTE] To jazda z Ruby :diabloti: :oops: Nie wiem kiedy dam fotki, dzisiaj porobię Harremu, ale w poniedziałek trening i jak wrócę znając mnie nic nie będzie mi się chciało :evil_lol: Quote
Recommended Posts