Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

westie_justa napisał(a):
a moja tarza się w kupie :eviltong:
Lolo Persy nasze ulubione ciacha:)

To już mniej przyjemnie :evil_lol:

Te ciastka mają zapach ciekawy :D
Nela je lubi , ale woli Macedy.

Posted

tak... to te myśliwski instynkt :evil_lol:
Macedowe te w słoiczkach małe kosteczki fajne ale trochę drogi, najbradziej mi sie opłaca kupowac te małe zielone na wagę

Posted

westie_justa napisał(a):
tak... to te myśliwski instynkt :evil_lol:
Macedowe te w słoiczkach małe kosteczki fajne ale trochę drogi, najbradziej mi sie opłaca kupowac te małe zielone na wagę

:D
Tanie nie są , ale jak dla mnie się opłacają, ostatnio ich nie kupujemy, tylko właśnie te ciasteczka.

Na razie tworzę bloga o Neli :)

Posted

westie_justa napisał(a):
Ja kiedyś z Axlem tak robiłam ... ale nie wiem czy teraz nie zapomniał;)

Nela dość szybko zrozumiała , że nie może od razy zjeść smakołyka :D
Dlatego lepiej utralać psu sztuczki, aby nie zapomniał.

Posted

no tak ale ja wtedy mała byłam i kombinowałam z Axlem jakieś różne przewroty czołganie:P i że nawet go nauczyłam:p ale teraz skupiam się na mojej Doti

Posted

westie_justa napisał(a):
no tak ale ja wtedy mała byłam i kombinowałam z Axlem jakieś różne przewroty czołganie:P i że nawet go nauczyłam:p ale teraz skupiam się na mojej Doti

To Axel zdolny jest może warto jemu i Sarze poświecić więcej czasu co do nauki sztuczek itd. ;) A najlepiej całej trójce , chociaż to ciężko będzie.

Posted

tak Ax jest mądry, Sara ma już swoje lata chociaz i tak ją podziwiam bo jeszcze pamieta i ładnie wykonuje siad i leżeć więcej sztuczek chyba nie będę jej wtranżalać ale Axel zna ich całkiem sporawo;) tak się zastanawiałam ... Axel wysoko skacze tylko nie zawsze mu się chce ale tak sobie myślałam że może z odrobiną pracy i wysiłku mógłby spróbować swoich sił w jumpingu;)
Cała trójka to średnio raczej dwójka bo Doti z Axlem albo Sara z Doti Okej ale już Sara i Axel to razem głupieją i tylko Doti się skupia bo Axel cały czas zaczepia Sarę

Posted

westie_justa napisał(a):
tak Ax jest mądry, Sara ma już swoje lata chociaz i tak ją podziwiam bo jeszcze pamieta i ładnie wykonuje siad i leżeć więcej sztuczek chyba nie będę jej wtranżalać ale Axel zna ich całkiem sporawo;) tak się zastanawiałam ... Axel wysoko skacze tylko nie zawsze mu się chce ale tak sobie myślałam że może z odrobiną pracy i wysiłku mógłby spróbować swoich sił w jumpingu;)
Cała trójka to średnio raczej dwójka bo Doti z Axlem albo Sara z Doti Okej ale już Sara i Axel to razem głupieją i tylko Doti się skupia bo Axel cały czas zaczepia Sarę

Mozecie sprobowac jumpingu , ale lepiej zbadać stawy Axela aby nic się nie stało.
To może dlatego lepiej popracujcie pojedynczo , oddzielnie z Sarą i Axelem. Psy będą bardziej skupione i dopiero pózniej możecie próbowac nauki `w grupie` :D

Posted

westie_justa napisał(a):
Myślę że stawy Axla w porządku ma dużo ruchu i je też kości chrząstki czasami surowe;)

Ale zawsze lepiej zbadać :)

Dzisiaj trenuje z Nelą sztuczki na osiedlu.

Posted

westie_justa napisał(a):
A to u weta zwykłego można zbadac??

Trenujesz sobie na tych polankach fajnych;) to powodzenia:D

Na pewno u weta można zbadać, często wykonują prześwietlenia RTG i badania ortopedyczne.
A jeżeli Axel nigdy nie miał problemów z łapami, stawami to nie trzeba ich wykonywać , ale ja wolałabym się upewnić.

Dziękujemy :)