Yuveza Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 Śliczna modelka, a te ciasteczko to nie przypadkiem Lolo Pets?;) słodko http://i53.tinypic.com/15my3o0.jpg zapraszamy do nas na nowe fotki:D Quote
Qeeriefire Posted May 21, 2011 Author Posted May 21, 2011 [quote name='westie_justa']Śliczna modelka, a te ciasteczko to nie przypadkiem Lolo Pets?;) słodko http://i53.tinypic.com/15my3o0.jpg zapraszamy do nas na nowe fotki:D Modelka , która tarza się w błocie :evil_lol: Tak , to ciastka Lolo Pets ;) Dziękujemy , już zaglądamy. Quote
Yuveza Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 a moja tarza się w kupie :eviltong: Lolo Persy nasze ulubione ciacha:) Quote
Qeeriefire Posted May 21, 2011 Author Posted May 21, 2011 westie_justa napisał(a):a moja tarza się w kupie :eviltong: Lolo Persy nasze ulubione ciacha:) To już mniej przyjemnie :evil_lol: Te ciastka mają zapach ciekawy :D Nela je lubi , ale woli Macedy. Quote
Yuveza Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 tak... to te myśliwski instynkt :evil_lol: Macedowe te w słoiczkach małe kosteczki fajne ale trochę drogi, najbradziej mi sie opłaca kupowac te małe zielone na wagę Quote
Qeeriefire Posted May 21, 2011 Author Posted May 21, 2011 westie_justa napisał(a):tak... to te myśliwski instynkt :evil_lol: Macedowe te w słoiczkach małe kosteczki fajne ale trochę drogi, najbradziej mi sie opłaca kupowac te małe zielone na wagę :D Tanie nie są , ale jak dla mnie się opłacają, ostatnio ich nie kupujemy, tylko właśnie te ciasteczka. Na razie tworzę bloga o Neli :) Quote
Yuveza Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 Fajnie ja robię nowego ale muszę jeszcze sobie zrobić ten nagłówek;) Quote
Border'kowa <3 Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 Witamy się po raz pierwszy :D Śliczna i bardzo zdolna ta Twoja sunia :) Quote
taxelina Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 http://i53.tinypic.com/4tltnm.jpg sliczna jest ta mordka! Quote
Qeeriefire Posted May 22, 2011 Author Posted May 22, 2011 Border'kowa <3;16925563 napisał(a):Witamy się po raz pierwszy :D Śliczna i bardzo zdolna ta Twoja sunia :) Witamy i zapraszamy częściej. Dziękujemy :) [quote name='deer_1987']http://i53.tinypic.com/4tltnm.jpg sliczna jest ta mordka! Dziękujemy ;) Quote
Guest papillonek Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 http://i55.tinypic.com/8yf7k0.jpg świetna sztuczka :D Quote
Qeeriefire Posted May 23, 2011 Author Posted May 23, 2011 [quote name='Estowa']Witamy się i tu ! :) Witamy , witamy :) [quote name='papillonek']http://i55.tinypic.com/8yf7k0.jpg świetna sztuczka :D Musimy ją jeszcze dopracować , dziękujemy ;) Quote
Yuveza Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 Ja kiedyś z Axlem tak robiłam ... ale nie wiem czy teraz nie zapomniał;) Quote
Qeeriefire Posted May 23, 2011 Author Posted May 23, 2011 westie_justa napisał(a):Ja kiedyś z Axlem tak robiłam ... ale nie wiem czy teraz nie zapomniał;) Nela dość szybko zrozumiała , że nie może od razy zjeść smakołyka :D Dlatego lepiej utralać psu sztuczki, aby nie zapomniał. Quote
Yuveza Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 no tak ale ja wtedy mała byłam i kombinowałam z Axlem jakieś różne przewroty czołganie:P i że nawet go nauczyłam:p ale teraz skupiam się na mojej Doti Quote
Qeeriefire Posted May 23, 2011 Author Posted May 23, 2011 westie_justa napisał(a):no tak ale ja wtedy mała byłam i kombinowałam z Axlem jakieś różne przewroty czołganie:P i że nawet go nauczyłam:p ale teraz skupiam się na mojej Doti To Axel zdolny jest może warto jemu i Sarze poświecić więcej czasu co do nauki sztuczek itd. ;) A najlepiej całej trójce , chociaż to ciężko będzie. Quote
Yuveza Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 tak Ax jest mądry, Sara ma już swoje lata chociaz i tak ją podziwiam bo jeszcze pamieta i ładnie wykonuje siad i leżeć więcej sztuczek chyba nie będę jej wtranżalać ale Axel zna ich całkiem sporawo;) tak się zastanawiałam ... Axel wysoko skacze tylko nie zawsze mu się chce ale tak sobie myślałam że może z odrobiną pracy i wysiłku mógłby spróbować swoich sił w jumpingu;) Cała trójka to średnio raczej dwójka bo Doti z Axlem albo Sara z Doti Okej ale już Sara i Axel to razem głupieją i tylko Doti się skupia bo Axel cały czas zaczepia Sarę Quote
Qeeriefire Posted May 23, 2011 Author Posted May 23, 2011 westie_justa napisał(a):tak Ax jest mądry, Sara ma już swoje lata chociaz i tak ją podziwiam bo jeszcze pamieta i ładnie wykonuje siad i leżeć więcej sztuczek chyba nie będę jej wtranżalać ale Axel zna ich całkiem sporawo;) tak się zastanawiałam ... Axel wysoko skacze tylko nie zawsze mu się chce ale tak sobie myślałam że może z odrobiną pracy i wysiłku mógłby spróbować swoich sił w jumpingu;) Cała trójka to średnio raczej dwójka bo Doti z Axlem albo Sara z Doti Okej ale już Sara i Axel to razem głupieją i tylko Doti się skupia bo Axel cały czas zaczepia Sarę Mozecie sprobowac jumpingu , ale lepiej zbadać stawy Axela aby nic się nie stało. To może dlatego lepiej popracujcie pojedynczo , oddzielnie z Sarą i Axelem. Psy będą bardziej skupione i dopiero pózniej możecie próbowac nauki `w grupie` :D Quote
Yuveza Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 Myślę że stawy Axla w porządku ma dużo ruchu i je też kości chrząstki czasami surowe;) Quote
Qeeriefire Posted May 23, 2011 Author Posted May 23, 2011 westie_justa napisał(a):Myślę że stawy Axla w porządku ma dużo ruchu i je też kości chrząstki czasami surowe;) Ale zawsze lepiej zbadać :) Dzisiaj trenuje z Nelą sztuczki na osiedlu. Quote
Yuveza Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 A to u weta zwykłego można zbadac?? Trenujesz sobie na tych polankach fajnych;) to powodzenia:D Quote
Qeeriefire Posted May 23, 2011 Author Posted May 23, 2011 westie_justa napisał(a):A to u weta zwykłego można zbadac?? Trenujesz sobie na tych polankach fajnych;) to powodzenia:D Na pewno u weta można zbadać, często wykonują prześwietlenia RTG i badania ortopedyczne. A jeżeli Axel nigdy nie miał problemów z łapami, stawami to nie trzeba ich wykonywać , ale ja wolałabym się upewnić. Dziękujemy :) Quote
Yuveza Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 No tak ale takie badania tez kosztują... a ja raczej nie miałabym kasy na badania psa który pędzi z nieziemską prędkością:evil_lol: Quote
Recommended Posts