Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

odświeżę temat bo pewnie dużo się pozmieniało od tego czasu ......

Ostrów Wlkp. 63-400, ul. Lotnicza 28a +
schronisko jest przeniesione do Wysocka Wielkiego, na ul.pruślińską 3 - spacery jak najbardziej, wolontariat od 14 lat

• 7 months later...
  • Replies 137
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wrocław 53-025, ul. Skarbowców 52 -

Teraz jest ul. Ślazowej 2.
Jak wygląda wolontariat? Na Skarbowców byłam parę razy, można było wyprowadzać szczenięta i psy z izolatek. Jak jest teraz? Można cokolwiek tam robić?

Posted

[quote name='Malwi']odświeżę temat bo pewnie dużo się pozmieniało od tego czasu ......

Ostrów Wlkp. 63-400, ul. Lotnicza 28a +
schronisko jest przeniesione do Wysocka Wielkiego, na ul.pruślińską 3 - spacery jak najbardziej, wolontariat od 14 lat

SZUKAMY WOLONTRIUSZY!!! chętnych prosimy o kontakt mailowy: [email protected]

Posted

W Opolu są spacery. Kierowniczka wypuszcza systematycznie na ile się da wszystkie psy (pojedyńczo lub w większych "grzecznych" grupach. Wolontariusze sa mile widziani. Psy wychodzą na spacery na zieloną trawkę ze znanymi już kierowniczce wolontariuszami.

Posted

Jak najbardziej zapraszam do wpisywania (lub aktualizowania) "swoich" schronisk (lub przytulisk). A jak już wszystko zaktualizuję ale byłby jakiś byk to proszę o sprostowanie. ;)

Wszystko już zaktualizowane !

• 1 month later...
Posted

widzę że nie ma nic o naszym Gorzowskim schronisku. Więc spacery jak najbardziej a wolontariat od 16 lat :) Pozdrawiam innych wolontariuszy i serdecznie zapraszam do nas !

Posted

iwcia93 napisał(a):
widzę że nie ma nic o naszym Gorzowskim schronisku. Więc spacery jak najbardziej a wolontariat od 16 lat :) Pozdrawiam innych wolontariuszy i serdecznie zapraszam do nas !

Dzieki za info. Już zaktualizowałam ;)

• 10 months later...
Posted

Stan na dziś: do adresów schronisk podałam linki do ich stron internetowych.

Trochę to trwało i już zauważyłam, że jeden link już nie działa. A wpisując linki kazdy z osobna sprawdzałam....

Posted

kamilka91 napisał(a):
Świetna robota!
Ze swej strony mogę potwierdzić adres strony www bydgoskiego schroniska ;)

Dzięki! No nie powiem, roboty było sporo. :cool3:

Mam nadzieję, że taka baza się komuś przyda.... :mad:
Albo, ze chociaż jakiś psiak dzięki temu znajdzie dom. Wtedy będę szczęśliwa. :loveu:

• 9 months later...