Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hmm....a czy mogę mieć do Was WSZYSTKICH prośbę? Czy każdy z Was mógłby napisać ładne "wypracowanie" o tym, jak w Waszych schroniskach wygląda wychodzenie z psami, resocjalizacja itd., w kwestii formalnej, organizacyjnej, praktycznej? I co Waszym zdaniem dają takie działania? I bym prosiła to na maila [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] Może w ten sposób uda mi się przekonać Kogo_Trzeba o konieczności pracy z psami....

• Replies 137
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no to tak. po pierwsze schronisko w Lublinie jest na Metalurgicznej 5 obecnie ;)
a co do tematu - od marca pod czujnym okiem Tiger ruszył wolontariat :D staramy się wyprowadzać wszystkie psy, oprócz tych, które są/bywają agresywne, bo te wychodzą na spacery osobno pod okiem Pana Szkoleniowca.

Posted

[quote name='evl']no to tak. po pierwsze schronisko w Lublinie jest na Metalurgicznej 5 obecnie ;)
a co do tematu - od marca pod czujnym okiem Tiger ruszył wolontariat :D staramy się wyprowadzać wszystkie psy, oprócz tych, które są/bywają agresywne, bo te wychodzą na spacery osobno pod okiem Pana Szkoleniowca.[/quote]

no to super ;) Ile psiaków macie w schronisku? Ilu jest wolontariuszy?

Posted

co do ilości psiaków to nie jestem w stanie powiedzieć dokładnie, ale chyba więcej niż powinno być niestety :shake:
a wolontariuszy? narazie zapisanych około 40, co będzie dalej - zobaczymy... ;)

Posted

[quote name='evl']co do ilości psiaków to nie jestem w stanie powiedzieć dokładnie, ale chyba więcej niż powinno być niestety :shake:
a wolontariuszy? narazie zapisanych około 40, co będzie dalej - zobaczymy... ;)[/quote]

A mogłabyś napisac coś więcej o tym szkoleniowcu?

Posted

[quote name='MonikaP']A mogłabyś napisac coś więcej o tym szkoleniowcu?[/quote]

niestety nie, bo ten Pan jest na tygodniu a ja w schronisku jestem narazie tylko w weekendy... może zjawi się tu jeszcze ktoś, kto już miał z nim do czynienia ;)

Posted

zapisani wolontariusze niestety nie oddają prawdziwej liczby wolontariuszy :roll: U nas to chyba przez te prawie 9 lat zapisało się conajmniej 200 osób :eviltong: Mam raczej na myśli stały wolontariat, czyli osoby, które są w schronisku regularnie ;) U nas stałych wolontariuszy jest około 10 osób... Psiaków prawie 300 :roll:

Posted

pisząc "zapisani" miałam na myśli ludzi, którzy są "zakratkowani" w grafiku i się jednak realnie pojawają :razz: skład nam się pewnie jeszcze wykruszy, niestety taka prawda... ale tak z rozmów naszych między sobą odnoszę wrażenie, że większość jest naprawdę zaangażowana i nie odpuści. mam nadzieję... :roll:

Posted

[quote name='evl']pisząc "zapisani" miałam na myśli ludzi, którzy są "zakratkowani" w grafiku i się jednak realnie pojawają :razz: skład nam się pewnie jeszcze wykruszy, niestety taka prawda... ale tak z rozmów naszych między sobą odnoszę wrażenie, że większość jest naprawdę zaangażowana i nie odpuści. mam nadzieję... :roll:[/quote]

no to trzymam kciuki :cool3:
A od kiedy macie ten wolontariat?

Posted

[quote name='BlackSheWolf']no to dobrze :)
u nas narazie cisza ze spacerami :([/quote]

ehhh.... :roll: Mam nadzieje, że jednak uda Wam sie wrócić do spacerków :roll: