Monday Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 zmiana ustawy o ochronie praw zwierząt???? Ciekawe czy coś z tego będzie http://www.echodnia.eu/apps/pbcs.dll/article?AID=/20110712/POWIAT0206/304956970 Inspektorat miał ruszyć już jakieś 3 lata temu Quote
anhata Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 Ja wyjeżdżam 22 lipca i wracam 5 sierpnia. Dziewczyny, może pokazałabym Wam miejsce, gdzie zostawiamy miski? ( do 22 lipca) Quote
anhata Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 lilith27 napisał(a):radomianie i zwoleniacy oraz cała reszta na trasie za rajcem poduchownym w miejsocowości kiedrzyń jak się leci na zwoleń biega po ulicy labek żołty młody, biega podobno cielakowato od samochodu do samochodu kursuje chyba kogoś lub czegoś szuka zrobił się korek na ulicy schronisko ma kontrolę i nikt nie podjedzie czy jest ktoś kto może to podskoczyć po psa I co z pieskiem? Quote
anhata Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 kasumi napisał(a):mam pytanko, czy do was też napisała marta79n z prośbą o pomoc, w sprawie szczeniaków z Iłży? Ja nie mogę pomóc, bo za 4 dni znikam..... Nie dostałam żadnej wiadomości. Quote
Monday Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 ja już pomagam ogłaszać te szczyle od marta79n fajne maluchy, dwa pieski czarne z białymi dodatkami (krawat, łapki) i jedna sunia - śliczna, pręgowana... psiaki drobne, ich mama była mała - do łydki, one też takie będą... gdybyście mieli chętnych na takie 3 miesięczne psiny to piszcie do Marty... W ogłoszeniach spójrzcie na psiaki: http://tablica.pl/oferta/3-miesieczny-niesmialy-psiak-pokochaj-IDc55t.html http://tablica.pl/oferta/przesliczny-szczeniak-nietypowa-uroda-IDc51f.html Quote
lilith27 Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 anhata napisał(a):I co z pieskiem? nie było go później Quote
selegne Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 anhata, napisz tylko kiedy mamy przyjechać, w sumie każdy termin prócz 16 powinien mi pasować Quote
selegne Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 Czy można dostać zdjęcia szczeniąt bez podpisu tablica.pl? Quote
Monday Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 tych szczeniąt od Marty? Daj mail to ci prześlę.... Quote
marta79n Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 dziekuje serdecznie za pomoc :) a to trzeci z psiaków http://tablica.pl/oferta/cudowny-piesek-IDc5r9.html/?search%5Breadonly%5D=true ........ Quote
anita_happy Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 wczoraj do schroniska pewna pani przywiozłą 4 szczyli - mixy jamnikowate!!! mikrusy!] "znalazły sie na łące" Zaczęto spisywanie papieró... ja patrząc na dziewczynką, kt przyjechała z tą Panią jakoś nie mogłam uwierzyc we znalezienie maluszków!! same sie znaazły psiaki zsocvjolizowane z człowiekiem!!nie zadne tam dzikusy z łąki i powiedziałam = " a nie moze Pani ich przetrzymac ze 2 tygodnie?? przecież one w schronei zdechna wykrwawią sie na parwo..umrą w cierpieniu zanim ktos je adoptuje..." dziewczynka wybuchła płaczem ... babka powiedziała - no jak maja umrzec to je przetrzymamy,,, wzieli je na "tymczas" psiaki zostały odrobaczone i odpchlone... 3 suczki i jeden chłopiec boskie..zaraz wkleje foty Przyjechała PIĘKNA biała sunia!!!jak przezyje te pare dni jeszcze to na 2 tyg ma tymczas u mnie chyba..zabije mnie rodzina..ale ukryje ją! Quote
anhata Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 [quote name='selegne']anhata, napisz tylko kiedy mamy przyjechać, w sumie każdy termin prócz 16 powinien mi pasować Dzisiaj pokazałam miejsce Magdzie psycholog. Rozmawiałam z Włodim. Siatka odpada, a z podaniem sedalinu będzie ciężko, gdyż trzeba byłoby czekać, żeby psia panna raczyła zjeść :/ Jest pomysł z klatką. Tylko wszyscy się strasznie mijamy. Selenge, możemy się umówić w przyszłym tygodniu, np. pon. bądź wt. Quote
selegne Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 Już zrobiłam ogłoszenia dla tych dwóch psiaków. Potrzeba mi jeszcze zdjęć bez podpisu ostatniego psiaka. http://psieadopcje.pl/adoptuj/195-radom/399-liczny-trzymiesiczny-psiak-bez.html http://psieadopcje.pl/adoptuj/195-radom/400-przeliczna-suka-o-nietypowej-u.html I jeszcze dla PePe http://psieadopcje.pl/adoptuj/198-warszawa/401-pepe-mniaturowy-pan-pudel.html Quote
wiking042 Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 Czy ktoś widział pieska? Anhata, Twoje wczorajsze jedzenie nie było rano zjedzone. Zostawiłem mu nową porcję, Twoja też została. Trzeba chyba potem sprzątnąć parę pustych pojemników, żeby nie mieli do nas pretensji, że zaśmiecamy teren. Ale rano wszystkie były pełne... Quote
Monday Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 wiking042 napisał(a):Czy ktoś widział pieska? Anhata, Twoje wczorajsze jedzenie nie było rano zjedzone. Zostawiłem mu nową porcję, Twoja też została. Trzeba chyba potem sprzątnąć parę pustych pojemników, żeby nie mieli do nas pretensji, że zaśmiecamy teren. Ale rano wszystkie były pełne... oby nie wpadł pod samochód Quote
selegne Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 Jakby ktoś robił bazarek (bądź wyraziłby chęć pomocy przy zakłądaniu) to mam kilka rzeczy :) Quote
anhata Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 Monday napisał(a):oby nie wpadł pod samochód Podobno to jest sunia. Wczoraj ją/ go widział jeden z policjantów. Quote
kasumi Posted July 14, 2011 Author Posted July 14, 2011 to ja się żegnam ;) za 1,5 tyg. wracam hasta la vista~ Quote
anhata Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 [quote name='kasumi']to ja się żegnam ;) za 1,5 tyg. wracam hasta la vista~ Tylko wróć Mała, bo potzrebna jesteś :P Quote
kasumi Posted July 14, 2011 Author Posted July 14, 2011 anhata napisał(a):Tylko wróć Mała, bo potzrebna jesteś :P hahaha nie wracam :D jak będzie mi tam dobrze, to nie wrócę ;) Quote
lilith27 Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 anhata napisał(a):Tylko wróć Mała, bo potzrebna jesteś :P ona jest wyższa od Ciebie kochanienka Quote
anhata Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 lilith27 napisał(a):ona jest wyższa od Ciebie kochanienka I starsza :)I ubiera się na różowo :) Quote
malawaszka Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 Anita mi napisała, że macie w schronisku sznaucera olbrzyma - jest? jeśli tak to są jakieś zdjęcia i informacje o nim? Quote
wiking042 Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 Byłem teraz u pieska z Chrobrego, ostatni raz przed wyjazdem. Zostawiłem mu michę, ktoś przede mną zostawił 3 wielkie parówki, więc pieskowi spokojnie na cały dzień starczy. Dziewczyny, sprzątajcie puste miski i pudełka po jedzeniu, bo nas pogonią za zaśmiecanie terenu. Ja dziś zabrałem chyba cztery czy pięć. Rozmawiałem z Anhatą, jest dobry plan złapania pieska w klatkę, ale ja już teraz pomóc nie mogę. Dopiero za 2 tygodnie. Dbajcie o pieska ;) Quote
anhata Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 wiking042 napisał(a):Byłem teraz u pieska z Chrobrego, ostatni raz przed wyjazdem. Zostawiłem mu michę, ktoś przede mną zostawił 3 wielkie parówki, więc pieskowi spokojnie na cały dzień starczy. Dziewczyny, sprzątajcie puste miski i pudełka po jedzeniu, bo nas pogonią za zaśmiecanie terenu. Ja dziś zabrałem chyba cztery czy pięć. Rozmawiałem z Anhatą, jest dobry plan złapania pieska w klatkę, ale ja już teraz pomóc nie mogę. Dopiero za 2 tygodnie. Dbajcie o pieska ;) Mnie nie było w czwratek i wczoraj. Wczoraj po 13 godz. deszcz padał, a po `19 godz. nbie mogłam. Ktoś jeszcze musi zostawiać miski, jak ich tyle było. Quote
Recommended Posts