anita_happy Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 szczyle do DS... poszedł Bajer... z trzech suniek pinczerkowych /ta po prawo/ tyle wiem [B] PROŚBA!!!bo ten pies przez allegro i inne internetowe ogłoszenia nie pójdzie do DS!!![/B] Pudel PePe jest w DT - pies ze schroniska w Raodmiu - musi trafić do e Metro!!! Pies dla babuleńki...co miała zwierzaka - najlepiej pudelka pies ma okropny lęk separacyjny - płacze jak sie pójdzie pod prysznic jak kocha to kocha - wiecej nie lubi /czyli pies jednej PANI!/ TO PIES EMERYT - ma 3 zeby...ma 16 lat!!! wet daje mu jeszcze dużo życia!!! mówi, ze okaz zdrowia oto PePe, który musi pojawić się w eMetro - pies jest w DT w Warszawie - w płatnym DT [url]http://www.dogomania.pl/threads/200534-*STARO%C5%9A%C4%86-nie-Rado%C5%9B%C4%87*-M%C5%82odo%C5%9B%C4%87-nie-Wieczno%C5%9B%C4%87***emeryt-PePe***pudel-mini-w-bidulu***[/url] [IMG]http://i1100.photobucket.com/albums/g420/bezdomneradom10/do%20adopcji/PUDLE/PePe%20DT/9.jpg[/IMG] Quote
anita_happy Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 [quote name='snuszkak']czy sunia posokowca toleruje koty?[/QUOTE] trzeba zapytac w schronie - ale wiesz jaka to ocena - schroniskowa..zadna - bo pies zestresowany i nie ma miarodajnej oceny...czy toleruje mozna sprawdzic czy wykazuej zainteresowanie czy nie Quote
snuszak Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 jeśli tylko nie rzuci się na kota od razu z zębami to daje już bardzo dużo, jak możecie zapytajcie proszę Quote
Owieczka Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 [quote name='snuszkak']jeśli tylko nie rzuci się na kota od razu z zębami to daje już bardzo dużo, jak możecie zapytajcie proszę[/QUOTE] Zapytam. Wiem że czasami powarkuje na szczeniaki ( bywaja męczące) jednak nie atakuje i nie za bardzo się nimi interesuje. Z innym psiakiem ( sznaucerkiem) nawet śpi i lubi siedziec na kanapie. Quote
anita_happy Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 JAKI SZNAUCER !!!!!!! nic nie wiem!!! kolejny!!!dopeiro wszystkie wydane! juz nowe są Quote
kasumi Posted March 23, 2011 Author Posted March 23, 2011 [quote name='anita_happy']JAKI SZNAUCER !!!!!!! nic nie wiem!!! kolejny!!!dopeiro wszystkie wydane! juz nowe są[/QUOTE] na początku też myślałam, że to nowy sznaucer, ale to jest piesek jednej z pracownic :) [B]Dziewczyny, uważajcie na kleszcze!!! Buba miała babejszjozę! KONIECZNIE KUPCIE JAKIEŚ PREPARATY/OBROŻE!!!![/B] Quote
anita_happy Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 [quote name='kasumi']na początku też myślałam, że to nowy sznaucer, ale to jest piesek jednej z pracownic :) [B]Dziewczyny, uważajcie na kleszcze!!! Buba miała babejszjozę! KONIECZNIE KUPCIE JAKIEŚ PREPARATY/OBROŻE!!!![/B][/QUOTE] Kasumi - ma babeszję!!cholera - po jednej kroplówce jej nie przejdzie!!! test jej zrobili czy co?? opisz to..bo ja wiem, ze babeszja to pustoszy psa! Quote
kasumi Posted March 23, 2011 Author Posted March 23, 2011 zrobili jej badania krwi /dostałam wydruk/, dostała 3 zastrzyki /w tym 1 na pewno antybiotyk/ i 2 kroplówki /o ile dobrze usłyszałam/ - jutro mamy się zgłosić...w razie czego, znowu kroplówka... ale Bubci już poprawił się apetyt, juz nie jest osowiała...- jest poprawa... Quote
snuszak Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 jak zaopatrujecie się na tymczas dla suni posokowca? tylko by był potrzebny transport pod poznań, oczywiście DT bezpłatny, tylko pomoc w opłaceniu ewentualnie weta musi tolerować koty, no i czy ktoś przegląda okoliczne ogłoszenia? może zaginęła komuś, ja szukałam ale nic nie znalazłam Quote
moni12 Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 [quote name='kasumi']zrobili jej badania krwi /dostałam wydruk/, dostała 3 zastrzyki /w tym 1 na pewno antybiotyk/ i 2 kroplówki /o ile dobrze usłyszałam/ - jutro mamy się zgłosić...w razie czego, znowu kroplówka... ale Bubci już poprawił się apetyt, juz nie jest osowiała...- jest poprawa...[/QUOTE] Jeżdziłam z sunia do Pankracego przez tydzien z powodu nerek i kazdego dnia było minimum 3 psy z bebeszjozą (jednego nie udało sie uratowac).Własciciele zdziwieni, ze juz kleszcze... Kasumi na jednej kroplówce sie nie skonczy, super , ze sunia juz lepiej. Quote
Monday Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 [quote name='snuszkak']jak zaopatrujecie się na tymczas dla suni posokowca? tylko by był potrzebny transport pod poznań, oczywiście DT bezpłatny, tylko pomoc w opłaceniu ewentualnie weta musi tolerować koty, no i czy ktoś przegląda okoliczne ogłoszenia? może zaginęła komuś, ja szukałam ale nic nie znalazłam[/QUOTE] transport by był [quote name='pati851']przypominam o transporcie Radom-Poznań-Radom 8-10 i 16-18 kwiecien[/QUOTE] Quote
Monday Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 [CENTER][SIZE=5][COLOR=red][B]Przeczytajcie!!!![/B][/COLOR][/SIZE] [B][SIZE=5][COLOR=#ff0000][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER] [URL]http://www.echodnia.eu/apps/pbcs.dll/article?AID=/20110323/POWIAT0206/604823037[/URL] I to w moich okolicach się stało!!!! Mam nadzieję, że TOZ będzie naciskał, aby sprawa nie ucichła poprzez opieszałość policji i jak zwykle bywa przez brak dowodów. A chyba da się ustalić czy zwierzę żyło w trakcie odrąbywania głowy czy nie. U ludzi można to zrobić, to u zwierząt tez!!!!!!! Quote
snuszak Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 [quote name='Monday']transport by był[/QUOTE] bezpłatny? to można by sunię uszykować na ten czas, potrzebne mi tylko wiadomości jak z kotami, w jakim jest stanie, czy będzie po sterylce, czy wymaga jakiegoś leczenia, bo rozumiem że podstawowe szczepienia oczywiście ma Quote
Monday Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 no...tak jak pati napisała, ale to z nią trzeba się umówić Quote
anita_happy Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 [quote name='snuszkak']jak zaopatrujecie się na tymczas dla suni posokowca? tylko by był potrzebny transport pod poznań, oczywiście DT bezpłatny, tylko pomoc w opłaceniu ewentualnie weta musi tolerować koty, no i czy ktoś przegląda okoliczne ogłoszenia? może zaginęła komuś, ja szukałam ale nic nie znalazłam[/QUOTE] tez szukałam -nic z okolicy i dalszych okolic... [quote name='snuszkak']bezpłatny? to można by sunię uszykować na ten czas, potrzebne mi tylko wiadomości jak z kotami, w jakim jest stanie, czy będzie po sterylce, czy wymaga jakiegoś leczenia, bo rozumiem że podstawowe szczepienia oczywiście ma[/QUOTE] daje na PW fona do Kasi ze schroniska Quote
anhata Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 [quote name='Monday'][CENTER][SIZE=5][COLOR=red][B]Przeczytajcie!!!![/B][/COLOR][/SIZE][/CENTER] [URL]http://www.echodnia.eu/apps/pbcs.dll/article?AID=/20110323/POWIAT0206/604823037[/URL] I to w moich okolicach się stało!!!! Mam nadzieję, że TOZ będzie naciskał, aby sprawa nie ucichła poprzez opieszałość policji i jak zwykle bywa przez brak dowodów. A chyba da się ustalić czy zwierzę żyło w trakcie odrąbywania głowy czy nie. U ludzi można to zrobić, to u zwierząt tez!!!!!!![/QUOTE] Właśnie. Cholerny brak dowodów!!! Quote
anhata Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 Igor z Radomia jest w Metrze ! [URL]http://emetro.newspaperdirect.com/epaper/viewer.aspx[/URL] Trzymać kciuki ! Wczoraj nie było ogłoszeń zwierzaków. Quote
kasumi Posted March 24, 2011 Author Posted March 24, 2011 [quote name='moni12']Jeżdziłam z sunia do Pankracego przez tydzien z powodu nerek i kazdego dnia było minimum 3 psy z bebeszjozą (jednego nie udało sie uratowac).Własciciele zdziwieni, ze juz kleszcze... Kasumi na jednej kroplówce sie nie skonczy, super , ze sunia juz lepiej.[/QUOTE] jak wczoraj byłam, to tak samo...pełno psów przy kroplówkach..., a to w sumie nie małe koszty za leczenie... dzisiaj też była na kroplówce i zastrzyk, jutro zobaczymy czy będzie kroplówa... Quote
tula Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 dziewczyny nie wiecie przypadkiem czy jest ktoś na dogo z Wilanowa lub okolic? bo szukam kogoś kto mógłby zrobić wizytę przedadopcyjną w Miasteczku Wilanów. Quote
anita_happy Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 hhe...Rodzina Pepera jest z Wilanowa...za tydzien wróca - to mogą isc i sprawdzic - wiedza co to PA :) ale to cywile... ale co to za filozofia PA! Quote
anita_happy Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 [B]śmiechnij sie do Owieczki :)))))) [/B] Quote
tula Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 [quote name='anita_happy'][B]śmiechnij sie do Owieczki :)))))) [/B][/QUOTE] dzięki Anita:) Quote
anita_happy Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 wrzucajcie sobie w podpisy [url]http://www.dogomania.pl/threads/204773-Domowy-hotel-w-oborze-DT-u-Arktyki[/url] kolejny pseudo HOTEL Quote
anita_happy Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 mam na tydzień :) [IMG]http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/190468_119863758089711_100001982634640_141178_7766958_n.jpg[/IMG] [B] PePer - brat Bajera... o Tede ludzie sie bic zaczynaja![/B] Quote
Recommended Posts