Jump to content
Dogomania

Schronisko w *RADOMIU* setki wpatrzonych w kraty oczu czeka na pomoc!

Recommended Posts

Posted

[quote name='anita_happy']owieczka - to ta mała jamnikowata mama co szczypie - ją zabrałaś bankowo...a z nia szczyla - to ten...czyli co...one w DT?

One obie są w DS !! :eviltong:
mamuśka - ta co szczypie i jej maleństwo które zostało samo bo reszta wcześniej do domów poszła ;) Ludzie przyjechali szczyla osobiście a mamuskę przywiozła do Wawy Kasia. :)

W DT jest to małe szorstkowłose w typie terierka czy coś

Posted

[quote name='kasumi']ALLEGRO

Wyróżnienie - 12 zł
podświetlenie - 3 zł
pogrubienie - 2 zł
na 14 dni - 1zł

---------------------
RAZEM: 18zł[/QUOTE]
Dzięki! na gumtree za 7 dni chcą 20 zeta...

Posted

[quote name='anhata']Dzięki! na gumtree za 7 dni chcą 20 zeta...[/QUOTE]

myślę, że allegro bardziej chwyta...:)

zaraz się biorę za stronę i za zdjęcia...
aha, zostawiłam kartkę p.Kasi z prośbami dot.psiaków, nie mam pojęcia, czy będą zrobione, bo kooopa roboty w schronie...a jak nie, to spróbuję to ogarnąć w sobotę

Posted

[quote name='tula']he he, no i dobrze że tato dzwonił bo przecież córka niepełnoletnia:) i umowy by podpisać nie mogła:)
A Bajerka rozumiem nadal ogłaszamy? Tede mi sie strasznie podoba, mam nadzieję że oba chłopaki dostaną super domy.
Ja temu psiakowi od p.Kasi zrobię troche ogłoszęń, wklej jak możesz Anita link do allegro to sobie skopiuję tekst:cool3:[/QUOTE]

Bajera nie ogłaszamy :) Juz czeka na transport - jego Pańcia przyjedzie po niego - Wrocław:) będzie w "rozśpiewanej" rodzinie...3 psy i 8 kotów

[quote name='kasumi']myślę, że allegro bardziej chwyta...:)

zaraz się biorę za stronę i za zdjęcia...
aha, zostawiłam kartkę p.Kasi z prośbami dot.psiaków, nie mam pojęcia, czy będą zrobione, bo kooopa roboty w schronie...a jak nie, to spróbuję to ogarnąć w sobotę[/QUOTE]

dziś dzowniłam do Kasi - nie wie na jakiej orbicie funkcjonuje!

Posted

na razie tylko przekopałam wątek i powybierałam zdjęcia psiaków w DS i wzięlam się za swoje rozliczenia /przelewam ze starego konta na nowe/ i zeszła mi z 1,5h. Dzisiaj nie dam rady więcej zrobić.

Kto chce przejąć "Radomską Skarpetę"? Ja baaardzo chętnie oddam, przejmiijcie to ode mnie...
ja dopiero wygrzebałam się z jednego bałaganu finansowego...i nie zamierzam mieć kolejnych.

Posted

[quote name='tula']ale z niego wypas:) to najbardziej oryginalny psiak jakiego widziałam:) dzisiaj porobię mu ogłoszenia.[/QUOTE]
śmieszny - co...jak pekin..ale 100 razy ładniejszy...
i jaki mądry..sam sie uratował!
ewidentnie wywalony z samochodu!

przytulasek total

Posted

[quote name='Owieczka']Cioteczki czy macie jakąś bazę z wszystkimi psiakami ?? Czy tylko to co na pierwszej stronie ??[/QUOTE]

tylko to co na pierwszej stronie i gdzieś pozagrzebywane psiaki bez wątków...i ewentualnie album

Posted

[quote name='kasumi']tylko to co na pierwszej stronie i gdzieś pozagrzebywane psiaki bez wątków...i ewentualnie album[/QUOTE]

Qrcze, jak to zrobić żeby wszystkie psiaki były z opisami widoczne dla każdego ;/ Może by oddzielny wątek założył tak jak jest w mikropsiakach itp ?? Taki bez wpisów innych, tylko żeby zdjęcia z opisami psiaków wklajać. :roll: Nikt przecież nie będzie przekopywał całego wątku żeby zobaczyć psiaki tym bardziej że stron przybywa :shake: A już miałam pare zapytań gdzie można zobaczyć psiaki ze schroniska w Radomiu. Co o tym myślicie ? Czy w ogóle to dobry pomysł i czy ktoś się tego podejmie ? :roll:

Posted

myślę, że to dobry pomysł, bo jak ja odgrzebywałam cały wątek, to z 1h mi to zajęło...ale się tego niepodejmę, nie mam czasu na przeklejanie, zakładanie itp. muszę wreszcie ogarnąć pierwszą stronę...

Posted

[quote name='Owieczka']Qrcze, jak to zrobić żeby wszystkie psiaki były z opisami widoczne dla każdego ;/ Może by oddzielny wątek założył tak jak jest w mikropsiakach itp ?? Taki bez wpisów innych, tylko żeby zdjęcia z opisami psiaków wklajać. :roll: Nikt przecież nie będzie przekopywał całego wątku żeby zobaczyć psiaki tym bardziej że stron przybywa :shake: A już miałam pare zapytań gdzie można zobaczyć psiaki ze schroniska w Radomiu. Co o tym myślicie ? Czy w ogóle to dobry pomysł i czy ktoś się tego podejmie ? :roll:

ja wysyłam link do albumu....setki dzwonią po PITKA!

mozna zrobic w albumie zakładke - Mikrusy - i juz

Posted

[quote name='anita_happy']KINGA!

bosko

Pierwsza sttrona jest superowa!

jeszcze jedna pudliszonka ci umknęła - Małe NIC SZILA :)

nic mi nie umknęło, jest na 2 sklejce :D
zapisałam jako Kudlata, bo nie wiedziałam jak ma na imię...

Posted

[quote name='anita_happy']
ja wysyłam link do albumu....setki dzwonią po PITKA!

mozna zrobic w albumie zakładke - Mikrusy - i juz

Jaki album ? Podajcie linka czy cuś ;/