Jump to content
Dogomania

Schronisko w *RADOMIU* setki wpatrzonych w kraty oczu czeka na pomoc!

Recommended Posts

Posted

ok, ale może nie będę w ogłoszeniach o tym pisać, bo jak komuś się spodoba właśnie ta sunia, to jak się dowie, że już nie ma to zdecyduje się na którąś z tych dwóch...
Przecież wiadomo jak to jest, w każdej chwili ktoś mógł przed kimś zadzwonić i "zarezerwować" sobie sunię....

o inne chyba nikt nie pyta :(
Za to o Pitka to miałam dwa maile z allegro, mimo, że napisany jest kontakt do Anity

Posted

nie zrobiłam zdjęć Mamie, bo nie było p.Beaty, ani p.Kasi /na chwilkę była/

ten pies od red /czarny z dredami/ został stwierdzony na 3 lata

znalazłam super, roczną ONeczkę, ale patrzylam w kartę i REZERWACJA-jedzie do Warszawy. To któraś z nas ją rezerwowała?

Posted

Monday napisał(a):
ok, ale może nie będę w ogłoszeniach o tym pisać, bo jak komuś się spodoba właśnie ta sunia, to jak się dowie, że już nie ma to zdecyduje się na którąś z tych dwóch...
Przecież wiadomo jak to jest, w każdej chwili ktoś mógł przed kimś zadzwonić i "zarezerwować" sobie sunię....

o inne chyba nikt nie pyta :(
Za to o Pitka to miałam dwa maile z allegro, mimo, że napisany jest kontakt do Anity

Monday !! ludzikom nie chce sie pisac na emil podany:)

jedna babka od emila od Ciebie - juz dzwoniła do mnie - wysłałam jej maluszki...
PITEK to zmora!!wszyscy chcą PITKA - a on w domu! dom nice, ale i tak poadopcyjna bedzie

Posted

[quote name='kasumi']http://allegro.pl/tara-pokochaj-ja-sunia-w-typie-setra-szuka-domu-i1518666576.html

zrobiłam dla Tary - moje pierwsze allegro...

dzisiaj byłam z nia na spacerku :)
troche ją wyczesałyśmy, to pół futra jej chyba ubyło /a jeszcze jest do wyczesania/

EDIT:
i dla KORALA :loveu:

http://allegro.pl/show_item.php?item=1519170316

Kinga allegro WRESZCIE FAJNE!!
hahahha
i znajome - ale tobie sie upiecze :)
w sumei to ja te ludziki tez z neta zapodałam..i taks ie zastanawiam czy mozna je tak sobie uzywać ??
tego ludka z psem..juz nie pamietak skad go mam!!!wrrr
chyba go przerysyje

ale zmień KOralowi miniaturke :/
na ta..

nie widac go w miniaturce..

a taki pomysł...jak sobie powisi w sieci..
moze jakis bazarek na allegra wyróznione dla schroniskowych??
jak by nie było to 20 zł prawie - u nas w Szydłowcu to za allegro miesiecznei płacimy po 60/80 -100 zł!!!
wiec to jakas kasa jest!!!
taki tylko pomysł...bo tych psów tam masa jest...a moze TOZ pomoze i zasponsoruje wyróznianie allegro ?

Posted

anita_happy napisał(a):
...a moze TOZ pomoze i zasponsoruje wyróznianie allegro ?

hahaha....myślisz, że to się uda???
Znam dziewczynę, nauczycielkę, która robi akcje po szkołach na najlepszą budę podarowaną do schronu. Bud jest sporo robionych - przez dzieciaki i rodziców - z resztą, pewnie każdy budy widział....zawsze stoją co jakiś czas wystawiane przed głównym budynkiem. Dziewczyna chciała, żeby TOZ w jakiś sposób nagrodził najlepszą budę....przecież dzieciaki się namęczyły, a wiadomo gadżet za 30zł by takiego zwycięzcę ucieszył - toz nie chciał, poewiedział, że nie ma na to kasy :(
Smutne.....bo dziewczyny, nauczycielki, za swoją kasę drukowały dyplomy z podziękowaniami, co też sporo je kosztowało, nie licząc czasu i zaangażowania jakie w to włożyły...a szkoła nic do tego nie ma i też się nie dokłada :(
Takie zachowanie młodzieży powinno się jakoś promować, nagradzać...więcej chętnych do zrobienia bud = więcej bud za darmo dla schronu, nawet jakie by one nie były (mówię o jakości). No i to, że dzieciaki i ich rodzice już wiedzą, że są psy, które potrzebują pomocy.

Ale tu może słówko do Patrycji - pati...? Wiem kto to organizuje, a pati ma jakieś cudowne zdolności pozyskiwania sponsorów - może udałoby się zebrać coś na jakieś dwie, trzy nagrody za najlepsze budy? W końcu nowe stowarzyszenie działa póki co dla schroniska...

Posted

[quote name='anita_happy']Kinga allegro WRESZCIE FAJNE!!
hahahha
i znajome - ale tobie sie upiecze :)
w sumei to ja te ludziki tez z neta zapodałam..i taks ie zastanawiam czy mozna je tak sobie uzywać ??
tego ludka z psem..juz nie pamietak skad go mam!!!wrrr
chyba go przerysyje

ale zmień KOralowi miniaturke :/
na ta..

nie widac go w miniaturce..

a taki pomysł...jak sobie powisi w sieci..
moze jakis bazarek na allegra wyróznione dla schroniskowych??
jak by nie było to 20 zł prawie - u nas w Szydłowcu to za allegro miesiecznei płacimy po 60/80 -100 zł!!!
wiec to jakas kasa jest!!!
taki tylko pomysł...bo tych psów tam masa jest...a moze TOZ pomoze i zasponsoruje wyróznianie allegro ?

oj, muszę się na jakimś allegro wzorować :D

a ja dzisiaj rano tak sobie myślalam na co wystawić bazarek...i umyśliłam, żeby na to allegro...
w sumie w Skarpecie Radomskiej jest 140zł /o ile dobrze pamiętam, muszę to przenieść na 1 strony/

a te ludziki z machającymi łapkami są superrr :D

Posted

Monday napisał(a):
hahaha....myślisz, że to się uda???
Znam dziewczynę, nauczycielkę, która robi akcje po szkołach na najlepszą budę podarowaną do schronu. Bud jest sporo robionych - przez dzieciaki i rodziców - z resztą, pewnie każdy budy widział....zawsze stoją co jakiś czas wystawiane przed głównym budynkiem. Dziewczyna chciała, żeby TOZ w jakiś sposób nagrodził najlepszą budę....przecież dzieciaki się namęczyły, a wiadomo gadżet za 30zł by takiego zwycięzcę ucieszył - toz nie chciał, poewiedział, że nie ma na to kasy :(
Smutne.....bo dziewczyny, nauczycielki, za swoją kasę drukowały dyplomy z podziękowaniami, co też sporo je kosztowało, nie licząc czasu i zaangażowania jakie w to włożyły...a szkoła nic do tego nie ma i też się nie dokłada :(
Takie zachowanie młodzieży powinno się jakoś promować, nagradzać...więcej chętnych do zrobienia bud = więcej bud za darmo dla schronu, nawet jakie by one nie były (mówię o jakości). No i to, że dzieciaki i ich rodzice już wiedzą, że są psy, które potrzebują pomocy.

Ale tu może słówko do Patrycji - pati...? Wiem kto to organizuje, a pati ma jakieś cudowne zdolności pozyskiwania sponsorów - może udałoby się zebrać coś na jakieś dwie, trzy nagrody za najlepsze budy? W końcu nowe stowarzyszenie działa póki co dla schroniska...

przykre...fakt...Monday - swoją drogą wiem, ze jak się rozmawia na takie tematy i nie ma PISMA!!to nie ma zgody..moze bład w tym taki jest, ze akcja jest prowadzona bez porozumienia pisemnego - podpowiedz to tym Paniom..bo za te kolorowe budy to dzieciaki powinny dostac chociazby po czekoladzie..albo bilety do kina!/a to juz nie problem - dla 30 osób zdobyc bilety do kina na bajkę!

Posted

kasumi napisał(a):
oj, muszę się na jakimś allegro wzorować :D

a ja dzisiaj rano tak sobie myślalam na co wystawić bazarek...i umyśliłam, żeby na to allegro...
w sumie w Skarpecie Radomskiej jest 140zł /o ile dobrze pamiętam, muszę to przenieść na 1 strony/

a te ludziki z machającymi łapkami są superrr :D

ludziki machające łapkami to spox - ze str z gifami..ale ten ludzik z psem..z drugiej strony - analizujac prawa autorskie - nie czerpiemy korzyści materialnych z tego allegro!!
:)
heh
ale jak znajde czasu a bit - to go przerysuje i podmieni sie

Posted

nie wiem, ale ona mówiła, że jedna kartka jakiegoś ładnego papieru to ok złotówki, no i plus wydrukowanie - ale to już u siebie w domu, więc tego jakby się nie liczy...

Posted

A teraz tak z innej beczki, być moze będę potrzebowała kogoś z okolic Staszowa, Połańca, Buska Zdroju, szydłowa, opatowa....do sprawdzenia domu dla Blanki!!!! Znacie kogoś stamtąd? Bo do tarnobrzegu to już trochę dalej...

Posted

DEMONA POSZŁA DO DOMU!!!!wow
dzwoniłam do jej Pańciostwa - młodzi ludzie...jak sie karma bedzie kończyła to mają dać mi znac :) mam dla Demony jeszcze dwa wory karmy :)
heh
kasumi - za jakies 2 tyg - moze znajdziesz czas na wizytacje u Demony z aparatem???

Posted

Monday napisał(a):
A teraz tak z innej beczki, być moze będę potrzebowała kogoś z okolic Staszowa, Połańca, Buska Zdroju, szydłowa, opatowa....do sprawdzenia domu dla Blanki!!!! Znacie kogoś stamtąd? Bo do tarnobrzegu to już trochę dalej...

z tarnobrzega - /ten na południu??/to napisz do ASIOR - tam jest chyba TOZ i sa osoby do spr