Jump to content
Dogomania

Schronisko w *RADOMIU* setki wpatrzonych w kraty oczu czeka na pomoc!

Recommended Posts

Posted

taaaaa
faktycznie pieguska jest

ciotka anita
wrzucam all fotki na photobucket w mój folder "lilith27" jak coś

a to biało - żółte to moja podopieczna na zawsze
więc jej tam czasem nie reklamuj, bo ona ma już dom

Posted

kasumi napisał(a):
matko, lilith - całą sesję jej strzeliłaś! :) dziękuję! :loveu::loveu:

tak
aż baterie się wyczerpały

to zakładaj watek
wrzucę tam fotki

właśnie
plany jakieś wobec niej są - oprócz samej sterylki?

Posted

tula napisał(a):
jej jaki biedak..Red a będziesz jakoś go monitorować? bo to chyba malutki psiak jak widać na fotkach, doprowadzony do porządku byłby pewnie śliczny, ciekawe w jakim jest wieku.
Tula, jak mogę go monitorować? Nie mam z kim rozmawiać. Nadzieja w dziewczynach, które mają dobry kontakt ze schroniskiem, że będą nad nim czuwać. Dorka, nie mam innych zdjęć tego futrzaka, po ostrzyżeniu zabrał go pracownik, a psina tak wariował, że trudno było mu zrobić zdjęcie. Myślę, że to młody pies, do zębów dokopać się nie było mowy, dredy na oczach, dredy na pyszczku....jeden wielki filc. Ledwo znalazłyśmy siusiaka...:lol:

Posted

[quote name='kasumi']http://www.dogomania.pl/threads/203155-Kud%C5%82ata-Kropczeka-czeka-na-dom!-POMOCY-W-OG%C5%81ASZANIU!!!?p=16398320#post16398320
wątek Kropeczki, na razie nic tam nie ma, powoli zacznę uzupełniać

co do niej - to sterylka i intensywne ogłoszenia i szukanie DT (będzie miała DT na 4-6 dni po sterylce u mojej koleżanki), a potem trzeba szukać lokum, a ty lilith, ile jeszcze możesz ją przetrzymać?

na razie ciotka się nie martw

Posted

[quote name='lilith27']taaaaa
faktycznie pieguska jest

ciotka anita
wrzucam all fotki na photobucket w mój folder "lilith27" jak coś

a to biało - żółte to moja podopieczna na zawsze
więc jej tam czasem nie reklamuj, bo ona ma już dom

SUPEr - super...
jak mi dzis sił starczy to jej allegro machne...kto jej postawi wyróznione

Posted

Lilith ja będe w Radomiu dopiero we czwartek , mam ładna czerwoną obrózke na zbyciu , nową, która kupiłam dla psiaka z meliniarni, ale była za mała, te koce tez moge dac , ale dopiero w tym terminie.

Posted

moni12 napisał(a):
Lilith ja będe w Radomiu dopiero we czwartek , mam ładna czerwoną obrózke na zbyciu , nową, która kupiłam dla psiaka z meliniarni, ale była za mała, te koce tez moge dac , ale dopiero w tym terminie.

wiesz co kochana
z kocykami już zaradziłyśmy z kasumi
nie jest źle

obróżka owszem zda się

Posted

[quote name='ejnogoska']Anita, czy kontaktowałaś się z tą panią, jak się ma Fabio?:)
i co z tymi pieskami z którymi napisałaś, że jednego zabierasz?

nie kontaktowała sie ze mna, ale z KAsią - wczoraj.
Ja z Kasią na stacjonarnym gadałam, a Pani Fabia na komórce...

Te dwa trzeba zabierac z tego awaryjnego DT...
ja wezme jednego - KTO MA OCHOTĘ NA DRUGIEGO...inaczej trafi do schroniska...a pieski nad wyraz "adopcyjne" ale mam za mało fotek

Posted

tula napisał(a):
Anita wklej zdjęcia co masz, zrobie jakieś ogłoszenia im..sama nie wezmę psiaka na DT, nie mogę.
A o Tamarkę nadal nikt sie nie pyta?

dzis o TAMARE było zapytanie!!! SMS
opis - jestem studntką...mieszkam we wł.mieszkaniu ze współlokatorka..chcę pieska na spacery etc..brzmiało ok - na konie - czy Tamarka jest nadal do adopcji

Ja na to - JEst nadal...

odp. to gdzie mamy po nia jechac dzis - czy ma obroze i smycz

odp: najpierw muszą panstwo wypełnic ankietę/odbyc wizytę/

ciszaaaaaaaaaaa

Posted

Anita, pisałam Ci, że mogę wziąć tego mniejszego bo mam małe legowisko dla psa i szelki, tamten łaciaty by się nie mieścił.
Masz jakieś inne zdjęcie? czy tylko to jedno?
I jeszcze pytałam czy piszczą, jak się je zostawi same. :)

Posted

Anita daj jakies info o nich, ile mają, jakiej bedą mniej wiecej wielkości bo ze zdjęcia to malo widać, to dwa psy jak rozumiem? I jakie mają imiona?

Posted

[quote name='tula']Anita daj jakies info o nich, ile mają, jakiej bedą mniej wiecej wielkości bo ze zdjęcia to malo widać, to dwa psy jak rozumiem? I jakie mają imiona?

Kminek i Tede

Kminek to ten piegowaty rudzielec

Tede to ten z czarną główką

ejnogoska - no pisałaś - czasowo - w sumie to juz pod ścianą stoimy - powiem Kasi, ze jedne do Ciebie moze iść...
POROBISZ FOTY?????

czy płacze jak sam zostanie - nie wime - teraz sa obaj razem - wiec nie beczą, a rozrabiają

to są dzieci tej uszatej suni LUNY, kt w sobote pojechała do domu - będą nieduzi
tu ich brat - Peper