Monday Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 Jest 2 letnia - ale niesamowicie żywiołowa, albo psiak z tego wątku... http://www.dogomania.pl/threads/193842-2-miesięczny-szczeniak-znaleziony-na-przystanku-DOM-NA-JUŻ-Radom!!!! [quote name='Monika.D']A ja nadal szukam On-eczka... Długowłosego do pół roku... Bardzo w typie... Nie wiecie czy jest "coś" w schronisku ? [quote name='Monday']BILA - kwarantanna 15 [FONT=Verdana, sans-serif]Bila to niesamowicie przyjazna i wesoła sunia w typie długowłosego owczarka niemieckiego. Może spokojnie zamieszkać z innymi psami lub dziećmi. Jest bardzo żywiołowa, lubi ruch i zabawy.[/FONT] [FONT=Verdana, sans-serif]Jest zdrowa i wysterylizowana. Ma ok. dwóch lat.[/FONT] [FONT=Verdana, sans-serif]Bez problemu może mieszkać na dworzu, oczywiście w odpowiednich warunkach!!![/FONT] [FONT=Verdana, sans-serif]Telefon w sprawie adopcji 606 916 915[/FONT] [FONT=Verdana, sans-serif]Bila znajduje się w Radomiu, możliwa jest pomoc w zawiezieniu suni do nowego domu.[/FONT] Quote
anita_happy Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 Monika - !!!!!!!! podsylaj tego kurdupla ONKO - Szpic znasz Barego Kamy - to będzie takie cudo!!! Quote
JOAPG Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 anita_happy napisał(a):fajny ten PAn Paysia - hahhahahaha "pachnący" Ostatni raz jechałam z taką zwierzyną w aucie...za duzo ich było..szok Szydłoeiwec/Warka/Wawa jechałam 5 h :) rekord - jutro 3 h sprzątania w aucie ale szczylas z Radomia ma tez fajny dom Witam,Czy może ten szczylek dla którego robiłam p.a. pojechał na Rechniewskiego?? Quote
JOAPG Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 kasumi napisał(a):tak, pojechał :) To fajnie, dajcie znac jak bedą jakieś wiesci lub fotki. Quote
kasumi Posted February 21, 2011 Author Posted February 21, 2011 z tego co napisała mi Anita, to piesek jest chory... Quote
lilith27 Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 no kasumi brawo pierwsze posty -pierwsza klasa nawet nie wiedziałam, że tyle wątków jest lalunia pierwsza stronka jest Quote
kasumi Posted February 21, 2011 Author Posted February 21, 2011 tylko nie wiem dlaczego to cholerstwo "Znalazły domek" wyświetla mi tylko do Borysa, a wkleiłam drugie tyle... Quote
lilith27 Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 faktycznie 16 pozycji do Pysia a widać normalnie tylko 8 mi kiedyś też tak robiło w poście przeredagowałam cały wówczas Quote
kasumi Posted February 21, 2011 Author Posted February 21, 2011 tylko jak go przeredagować...? jak klikam edytuj i ok to pokazuje się cała lista...,a potem znowu do Borysa Quote
anita_happy Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 JOAPG napisał(a):To fajnie, dajcie znac jak bedą jakieś wiesci lub fotki. choruje :/ krew w koopie, ale brak wymiocin reszta malcy zdrowa możliwe, ze to reakcja na kuraka - alregia:/ oby nie P. Quote
anita_happy Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 w MAJA DOMEK BRAKUE :) Żabola Lady Pudli x 3 Quote
kasumi Posted February 21, 2011 Author Posted February 21, 2011 [quote name='anita_happy']w MAJA DOMEK BRAKUE :) Żabola Lady Pudli x 3 która Lady? Pudle i Żabol są obecni, tylko Borysek coś miesza :D Quote
JOAPG Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 anita_happy napisał(a):choruje :/ krew w koopie, ale brak wymiocin reszta malcy zdrowa możliwe, ze to reakcja na kuraka - alregia:/ oby nie P. Ojej tak mi przykro, trzymam kciuki za malca. Quote
Monday Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 Psiak nr 1 z pierwszej strony - Pituś ma dom. Quote
kasumi Posted February 22, 2011 Author Posted February 22, 2011 zaraz zmieniam.... wczoraj robiłam zdjęcia, wstawię po 16, bo teraz nie chce mi się linkować :P będzie co ogłaszać. niestety, pomyliłam się co do wieku tej suni...kiedyś musiałam coś pomylić w kartach i napisałam, że ma 2 lata (a opisywałam wtedy z 20 psów...) sunia ma 9lat jeśli możecie pozmieniać w ogłoszeniach i allegro byłabym wdzięczna...cholerka.. Quote
kasumi Posted February 22, 2011 Author Posted February 22, 2011 1.MANIEK: *Mix labek *ok. 4 lata. *samiec *strachliwy, ale z czasem przylepka. taki fajny :) Quote
kasumi Posted February 22, 2011 Author Posted February 22, 2011 2. mix astka suczka ok. 10msc/rok Quote
kasumi Posted February 22, 2011 Author Posted February 22, 2011 3. KORAL (moje piękne :loveu: ) *ok.2 lata *samiec *wrócił z adopcji, bo zdemolował mieszkanie pod nie obecność właścicielki - do domu z ogrodem. ogółem to kochany, piękny i cacunio :loveu: p.s. on podchodzi pod jakąś rasę? Quote
kasumi Posted February 22, 2011 Author Posted February 22, 2011 4. RAWA *ok.6lat *suczka *dominująca Quote
kasumi Posted February 22, 2011 Author Posted February 22, 2011 5. Nie wiem jak ma na imię, ale to taka piękna, czarna perła :loveu: (mieszka razem z Koralem) *ok.6 lat *samica *trochę nieśmiała, nie pchająca się do siatki, ale i tak ją kocham. *dłuższy czarny włos, trochę falowany - jakby mocny mix setera irlandzkiego Quote
kasumi Posted February 22, 2011 Author Posted February 22, 2011 ja ją normalnie kocham...z ogłoszeń, to najbardziej zależy mi na niej i na Koralu Quote
kasumi Posted February 22, 2011 Author Posted February 22, 2011 6.mix ast/bull *ok.10msc/rok *samiec Quote
kasumi Posted February 22, 2011 Author Posted February 22, 2011 i takie 2 szczeniory w biurze nie pchające się, nie piszczące - widać, że wystraszone, ten drugi to nawet się nie ruszył... Quote
anita_happy Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 kasumi - piekne zdjecia!!!!!PRZEPIEKNE mam w albumie zdjęcia KORALA - sporo MANKA A TERAZZZZZZZZZZZZZZZZzz KIELCE - potrzebuję kogos do PRZEDADOPCYJNEJ miejscowość Bilcza, tuż pod Kielcami przy trasie na Tarnów, dla uszatej LUNY Quote
Recommended Posts