beka Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 No to trzymamy. Jakby domki zbywały to w Nowodworze jest taka sliczna sunia: Młoda sunia około roku RUDA , jak widac na zdjeciach wodziła wzrokiem za człowiekiem, tylko do przytulania, pogłaskajcie tylko prosze... Taka chodząca psia miłość Quote
E.DEREK Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 Jest świetny domek dla Sabci :multi: Państwo mogą przyjechać po sunię w poniedziałek. Domek jest z okolic Zawiercia. Nie wiem co z wizytą przedadopcyjną , nie znam nikogo z tych okolic. Quote
megi345 Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 wysłałam 3 maile do osób z woj. śląskiego, może znają kogoś z Zabrza i polecą.. Quote
figa33 Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 też napisałam do dziewczyn ze Śląska oj , Sabuniu , to by było fajnie !!:lol: zawsze mnie cieszy jak państwo sami chcą przyjechać po psiaka Quote
*Gajowa* Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 megi345 napisał(a):wysłałam 3 maile do osób z woj. śląskiego, może znają kogoś z Zabrza i polecą.. Chodzi o okolice Zawiercia... Quote
figa33 Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 Peter Beny jest z Siewierza , może On , to już nie tak daleko widzę ,ze dawno nie zalogowany na dogo ,ale może przez maila można go zapytać albo Skype wiem ,że jest bardzo oddany psiakom i wiele dobrego zrobił , szczególnie dla Onków dziewczyny podpowiedziały mi kto jest z Zawiercia link do strony użytkowników http://www.dogomania.pl/memberlist.php?s=&securitytoken=1298503652-a00d77e45770647c7292b6fa5a68a27eb0d63534&do=getall&ausername=&homepage=&field1=&field2=zawiercie&field3=&field4=&icq=&aim=&msn=&yahoo=&skype=&postslower=&postsupper=&joindateafter=&joindatebefore=&lastpostafter=&lastpostbefore=&sort=username&order= Quote
figa33 Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 ciociu *Gajowa* zrób trochę miejsca w skrzynce:cool3: Quote
*Gajowa* Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 figa33 napisał(a):ciociu *Gajowa* zrób trochę miejsca w skrzynce:cool3: Już odetkałam ją trochę... Quote
mru Posted February 26, 2011 Author Posted February 26, 2011 i co, sprawdzi ktoś dom? a ja mam wieści, trochę stare bo zapomniałam wrzucić - ale Coffie i Negro spotkali się niedawno w parku :) czy wiadomo co u reszty maluchów? ja wiem, że psiak z Lublina ma się też super, też mam gdzieś zdjęcie jak śpi do góry kołami :) a reszta...? :roll: Quote
E.DEREK Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 Saba już w nowym domu :lol: Nowa rodzina suczki to trójka dorosłych osób i psie towarzystwo - dwie suczki, znajdy.Na razie trochę zagubiona bidulka, ale będzie dobrze. Z państwem jestem w stałym kontakcie. Peter Beny pojedzie w najbliższych dniach na wizytę poadopcyjną ( figa33-bardzo dziękuję za kontakt do Petera). Państwo, odbierając Sabcię, zostawili u Gajowej datek-250zł, proszę zadysponować komu przekazać. Quote
andzia69 Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 Bardzo się cieszę, że "maleństwo" ma swój wlasny domek!:):) Quote
beka Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 [quote name='E.DEREK']Saba już w nowym domu :lol: Nowa rodzina suczki to trójka dorosłych osób i psie towarzystwo - dwie suczki, znajdy.Na razie trochę zagubiona bidulka, ale będzie dobrze. Z państwem jestem w stałym kontakcie. Peter Beny pojedzie w najbliższych dniach na wizytę poadopcyjną ( figa33-bardzo dziękuję za kontakt do Petera). Państwo, odbierając Sabcię, zostawili u Gajowej datek-250zł, proszę zadysponować komu przekazać. może z tych pieniedzy, z czesci , mozna by pomoc Meli z Pszczyny? http://www.dogomania.pl/threads/201993-D%C5%82ugow%C5%82osy-owczarek-niemiecki-Mela.-Pom%C3%B3%C5%BCmy-Jej-nim-zrobi-sobie-krzywd%C4%99...?p=16282259#post16282259 Quote
figa33 Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 bardzo się cieszę ,że Sabcia szczęśliwie zamieszkała w nowym domku E.DEREK będę wdzięczna za informację o Sabci:lol: o kontakt z Peterem postarała się Dorothy , Dorotko bardzo dziękuję:loveu: Quote
mru Posted March 2, 2011 Author Posted March 2, 2011 ale super, rany :) i Peter pojedzie, dobrze. czekamy na foty :) zmieniam chyba tytuł! dziękuje bece i pani Ewie za pomoc przy Sabie :) kamień z serca był to dla nas... Quote
*Gajowa* Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Jaka decyzja odnośnie zostawionego datku w wys. 250 zł, komu przekazać ? Quote
toyota Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 To wspaniała wiadomość. Jakie słodziaki z tych czarnuszków :). Quote
E.DEREK Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 U Sabci wszystko w jak najlepszym porządku. Sunia szybko się zaaklimatyzowała. Dwa dni zajęło jej pokonanie strachu przed niewygodnymi schodami, które prowadzą do sypialni państwa. Na trzeci dzień wpadła z impetem do łóżka właścicieli. ku ich uciesze. Wyczyn swój powtarza co rano i nagradzana jest za to porcją pieszczot :lol: Pod względem kulinarnym suczka nie może narzekać. Pani szybko zrozumiała, że indyczek i podobne specjały, gotowane dla starszej schorowanej domowniczki, zdecydowanie bardziej odpowiadają Sabuni niż 3 rodzaje suchej karmy, które dostała do wyboru. Pani zakupiła większy garnek i po sprawie :evil_lol: Zakupy w sklepie zabawkowym też były, a jakże - "bo Sabunia bardzo lubi zabawki". Jeszcze tylko wymieni Pani samochód na większy model - "żeby suczkom było wygodniej" :p Zdjęć Sabci nie mogę się doprosić, ale proszę się nie niepokoić. Wierzcie mi , że są tacy ludzie "niezdjęciowi" - sama do nich należę (ostatni raz robiłam zdjęcia swoim psom rok temu). A poza tym sami widzicie, że państwo są bardzo zajęci ;). Ale będę molestować do skutku :mad:. Quote
mru Posted March 14, 2011 Author Posted March 14, 2011 no i tak się cieszymy :) ale wciąż czekamy na foty! Quote
*Gajowa* Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 I długo oczekiwane foty : Sabcia podróżniczka - wszystkie trzy towarzyszą pani w podróżach bardzo często i z panią oraz koleżankami Quote
*Gajowa* Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 Ciotki nie zajrzały do szczęśliwej Sabci :placz:. Podarowane przez adoptujących 250 zł zostało rozdysponowane nastepujaco : 125 zł dla fundacji Viva - kwotę tę w dniu dzisiejszym przekazałam TZtowi mru może dla Gustawa ? 125 zł dla wolontariuszek z Ostrowca Świętokrzyskiego - iwop proszę o podanie danych do przelewu Quote
megi345 Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 ja zajrzałam i cieszę się szczęściem Sabci :cunao: Quote
Recommended Posts