Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

...bo tak to właśnie jest :-( - wczoraj staliśmy przy tych kojcach i każdy psiut zasługiwał na dom, każdy walczył o niego jak mógł najpiękniej. Przywitaliśmy się z Melą (znaną nam z dogomanii)...była w klatce taka cichutka i nieśmiała...odpędzana przez inne. Potem powitaliśmy Daktyla i małą sunieczkę Foksi...Daktyl tak bardzo się cieszył....

I pomyśleliśmy, że jego weźmiemy, bo prosił najmocniej...i już...już i spojrzałam na Melę, a ona tak cichutko stała tam, gdzie ją zostawiliśmy...przy siatce....

To jest bardzo ciężki wybór...jest nam bardzo żal tych, które tam zostały....ale cieszymy się też, że Mela będzie z nami:smile: Zabralibyśmy Daktyla i dziś wspominali ze łzami Melę....To nie fair, że nie można wziąć wszystkich:-(

• Replies 255
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Justin - a te ktopki na końcu to taki pesymistyczne wydźwięk dają. ja proszę o wykrzykniki na koniec! O takie! Wtedy optymizmem czuc z daleka i wtedy domek bedzie! Z pewnością!

:razz:

Posted

Tak, tak na pewno, tylko cze czas mija a Daktylek nadal ślęczy w klatce. Biedny pies z temperamentem - pewnie chciałby pobiegac, wykąpać sie - poszaleć, a tu nic!:-(

Posted

PaulinaT napisał(a):
Justin - a te ktopki na końcu to taki pesymistyczne wydźwięk dają. ja proszę o wykrzykniki na koniec! O takie! Wtedy optymizmem czuc z daleka i wtedy domek bedzie! Z pewnością!

:razz:

Dom będzie dla Daktyla z pewnością!!!!

Posted

basiaap napisał(a):
Widzę, Justyna, że dałaś się przywołać do porządku:evil_lol:

a co ja będe zadzierac z wariatami?!

Daktyl szybko do góry- bo dom tu zaglada pewnie juz dawno- to niech sobie jeszcze popatrzy na takiego psa!

Posted

Daktyl - ja ci obiecałam ze sie dobry dom (z naciskiem na dobry) znajdzie! I się znajdzie - bo musi!
Obyśmy tylko za dlugo czekac nie musieli... :placz:
A jak przyjdzie jakiś taki ktoś i go na łańcuch... nie nie ja tego nie zniosę... :placz:

Posted

Daktylek siedzi w klatce z wielkim kolegą (niedługo tez go pokażemy, bo mnie się podoba odromnie) i nie ma zatargów. Daktyl w ogóle nie jest zadziorny. A tak się cieszył na mizianko - a na brak spacerku mniej.
I patrzymł zza prętów, jak idziemy z Foksi i Fela, miał taki żal w ślepkach. Biedny Daktyl - dlaczego czeka tak długo.:shake:

Posted

PaulinaT napisał(a):
Ciotki wakacje trzeba przeczekać :p
A potem to już będzie z górki!

niech ta górka się szybciej pojawia:cool1:
a jak już sie pojawi to niech trwa;)