ana289 Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 ...bo tak to właśnie jest :-( - wczoraj staliśmy przy tych kojcach i każdy psiut zasługiwał na dom, każdy walczył o niego jak mógł najpiękniej. Przywitaliśmy się z Melą (znaną nam z dogomanii)...była w klatce taka cichutka i nieśmiała...odpędzana przez inne. Potem powitaliśmy Daktyla i małą sunieczkę Foksi...Daktyl tak bardzo się cieszył.... I pomyśleliśmy, że jego weźmiemy, bo prosił najmocniej...i już...już i spojrzałam na Melę, a ona tak cichutko stała tam, gdzie ją zostawiliśmy...przy siatce.... To jest bardzo ciężki wybór...jest nam bardzo żal tych, które tam zostały....ale cieszymy się też, że Mela będzie z nami:smile: Zabralibyśmy Daktyla i dziś wspominali ze łzami Melę....To nie fair, że nie można wziąć wszystkich:-( Quote
supergoga Posted July 26, 2006 Author Posted July 26, 2006 Mam nadzieje, że i na Daktusia czas nadejdzie, że tez trafi na takich super ludzi jak Wy którzy pokochaja własnie jego i tylko jego. Tylko...gdzie oni są :-( Quote
basiaap Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 Daktylku, Daktylku, domek fajny na pewno się znajdzie dla Ciebie:loveu: Quote
justin Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 basiaap napisał(a):Daktylku, Daktylku, domek fajny na pewno się znajdzie dla Ciebie:loveu: no z pewnościa..... Quote
PaulinaT Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 Justin - a te ktopki na końcu to taki pesymistyczne wydźwięk dają. ja proszę o wykrzykniki na koniec! O takie! Wtedy optymizmem czuc z daleka i wtedy domek bedzie! Z pewnością! :razz: Quote
supergoga Posted July 27, 2006 Author Posted July 27, 2006 Tak, tak na pewno, tylko cze czas mija a Daktylek nadal ślęczy w klatce. Biedny pies z temperamentem - pewnie chciałby pobiegac, wykąpać sie - poszaleć, a tu nic!:-( Quote
PaulinaT Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 Jak można nie zainteresować się aktylem???? :placz: Quote
justin Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 PaulinaT napisał(a):Justin - a te ktopki na końcu to taki pesymistyczne wydźwięk dają. ja proszę o wykrzykniki na koniec! O takie! Wtedy optymizmem czuc z daleka i wtedy domek bedzie! Z pewnością! :razz: Dom będzie dla Daktyla z pewnością!!!! Quote
basiaap Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 Widzę, Justyna, że dałaś się przywołać do porządku:evil_lol: Quote
justin Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 basiaap napisał(a):Widzę, Justyna, że dałaś się przywołać do porządku:evil_lol: a co ja będe zadzierac z wariatami?! Daktyl szybko do góry- bo dom tu zaglada pewnie juz dawno- to niech sobie jeszcze popatrzy na takiego psa! Quote
basiaap Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 justin napisał(a):a co ja będe zadzierac z wariatami?! Słusznie, słusznie...:evil_lol: Normalnie nie mogę pojać, że nikt jeszcze nie zechciał Daktyla Quote
PaulinaT Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Taaa... no to mi się dostało. Packą po łapkach :shake: Quote
PaulinaT Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Daktyl - ja ci obiecałam ze sie dobry dom (z naciskiem na dobry) znajdzie! I się znajdzie - bo musi! Obyśmy tylko za dlugo czekac nie musieli... :placz: A jak przyjdzie jakiś taki ktoś i go na łańcuch... nie nie ja tego nie zniosę... :placz: Quote
supergoga Posted August 1, 2006 Author Posted August 1, 2006 Daktylek siedzi w klatce z wielkim kolegą (niedługo tez go pokażemy, bo mnie się podoba odromnie) i nie ma zatargów. Daktyl w ogóle nie jest zadziorny. A tak się cieszył na mizianko - a na brak spacerku mniej. I patrzymł zza prętów, jak idziemy z Foksi i Fela, miał taki żal w ślepkach. Biedny Daktyl - dlaczego czeka tak długo.:shake: Quote
PaulinaT Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 No tej jego odsiadki długiej i ja za nic zrozumieć nie mogę... on taki radosny jest, taki wesoły... Quote
basiaap Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 Ja tez nie rozumiem, dlaczego tak długo:shake: A przecież na tylu portalach jest.... Quote
justin Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 basiaap napisał(a):Ja tez nie rozumiem, dlaczego tak długo:shake: A przecież na tylu portalach jest.... i na dodatek jest takim fantastycznym psem Quote
PaulinaT Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 Ciotki wakacje trzeba przeczekać :p A potem to już będzie z górki! Quote
justin Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 PaulinaT napisał(a):Ciotki wakacje trzeba przeczekać :p A potem to już będzie z górki! niech ta górka się szybciej pojawia:cool1: a jak już sie pojawi to niech trwa;) Quote
PaulinaT Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Daktylowy - Daktyli - Daktyl... na początek marsz! Przypomnieć się wszystkim! Quote
basiaap Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 Daktylku, śliczny słodziaku! Szukaj domku, dobrego i na całe życie! Dość się już nasiedziałeś w tym przygnębiającym schronisku!:-( Quote
PaulinaT Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 Czekaj no Daktyl czekaj - jak tylko skończe z Szarikiem, tfu z Szalikiem :evil_lol: , to pełną para zabiorę się za ciebie :diabloti: Quote
supergoga Posted August 4, 2006 Author Posted August 4, 2006 POkaż się Daktylku w górze,, nie wstydź sie, jesteś ślicznym psem i szukasz domku. Quote
Recommended Posts