Awit Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 Kolejne nieszczęście, Boże ile takich szczeniąt w tym chorym kraju:-( Quote
Teide Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 Dziewczyny - ja mam w pruszkowie pod Warszawą garaż przy mieszkaniu, który moge udostępnić na tymczas. ale nie jestem w stanie się zająć psiakami i zabezpieczyć finansowo-bo pracuję na etat i mam w domu 3 psy i kota pieluszkowego na tymczasie. mogę jakoś wieczorem z nimi pobyć, wyprowadzić, socjalizować i nakarmić na ostatniej wachcie :) Jakbyśmy zbudowałay łańcuch ciotek-opiekunek, które będą się wymieniać w opiece dzień po dniu - to dorobimy klucze do garazu, zrobimy kojec (garaz jest zewnetrzny-nieogrzewany) i moze jakoś da się maluchy uratować. dzwońce jakby co 880498843. kaska Quote
Awit Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 Propozycja wg mnie ciekawa. Tylko martwi mnie zimno w garażu, w pomieszczeniu nieogrzewanym jest zimno odczuwane bardziej niż na dworze. Pieca się nie postawi bo przewrócą Quote
idusiek Posted October 21, 2010 Author Posted October 21, 2010 MAM TYMCZASY DLA 5: 2 PAULINA 2 MARLENA 1 TORA (pewnie jeszcze o tym nawet nie wie ;) ) SZUKAM PILNIE JESZCZE MIEJSCA DLA 2. JA ZAPEWNIE OGŁOSZENIA, BEDZIEMY ZBIERAĆ NA KARMĘ I ODROBACZENIE . pomózcie ciotki , błagam !!! Quote
karolina_g_k Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 Jestem i ja, na zawolanie dobrej duszy. Dziewczyny dowiedzcie sie jak najwiecej o maluchach. Wielkośc, stan zdrowia, wygląd (nie oszukujmy sie to ma wielkie znaczenie dla przyszlych wlaścicieli) Zdjecia bylyby zbawienne. Jesli chodzi o ta propozycje z garażem to moge pomóc w opiece. Mieszkam kawalek od Pruszkowa ale z tej samej strony Warszawy wiec moglabym podjechac czasami do maluchów. Awit wiadomo, ze nieogrzewany garaz to żaden luksus ale to i tak lepsze niz miejsce gdzie obecnie przebywaja male. Mialybysmy je chociaz pod kontrola, można byloby je odrobaczyc ew poszczepić no i oglaszac, oglaszać, oglaszac Quote
karolina_g_k Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 W takim razie garaz nieaktualny ;) dopiero zobaczylam post Idusiek. Quote
idusiek Posted October 21, 2010 Author Posted October 21, 2010 jeszcze 2...proszę, zlitujcie się dziewczyny :( plizzzzzzzzzzzzzzz! Quote
Tora&Faro Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 [quote name='idusiek']MAM TYMCZASY DLA 5: 2 PAULINA 2 MARLENA 1 TORA (pewnie jeszcze o tym nawet nie wie ;) ) SZUKAM PILNIE JESZCZE MIEJSCA DLA 2. JA ZAPEWNIE OGŁOSZENIA, BEDZIEMY ZBIERAĆ NA KARMĘ I ODROBACZENIE . pomózcie ciotki , błagam !!! Już wie;) zdecydowałyśmy z Myszą że jednego maluszka przygarnę:) Quote
go-ja Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 O jak dobrze czytać jak się akcja rozwija :) Dzięki Bogu! Quote
mysza 1 Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 Ida, a mama? Ją też by wypadało wziąć :( Quote
idusiek Posted October 21, 2010 Author Posted October 21, 2010 ciotki, jeszcze 2, jeszcze TYLKO 2 :( heeelp! Kaas napisala,że może w weekend po nie ze mną jechać. O SZCZENIAKACH NA RAZIE NIE WIEM NIC WIĘCEJ. JUTRO BĘDZIE TAM MOJA KOLEŻANKA -ma zrobic jakies zdjecia. Wiem za to, ze dzisiaj w Broku padał śnieg :( a one pod gołym niebem :( Quote
idusiek Posted October 21, 2010 Author Posted October 21, 2010 mysza 1 napisał(a):Ida, a mama? Ją też by wypadało wziąć :( nie wykombinuję miejsca teraz dla mamy, mamę zabierzemy poźniej- mam nadzieję :( chciałabym wziąc wszystkie i nie miec problemów i nieprzespanych nocy :( Quote
idusiek Posted October 21, 2010 Author Posted October 21, 2010 karolina_g_k napisał(a):W takim razie garaz nieaktualny ;) dopiero zobaczylam post Idusiek. jeszcze nie wiadomo- jeszcze 2 maluchy nie mają NIC :( Quote
idusiek Posted October 21, 2010 Author Posted October 21, 2010 Awit napisał(a):Właśnie, co z matką? nie mam pomysłu....nie mam miejsca :( mama będzie musiała poczekac- niewykluczone że z 2 małych :( Quote
Tora&Faro Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 Ja mam nadzieję że ktoś się jednak zdecyduje dać tymczas tej dwójeczce:( jak zabrać 5, a dwa zostawić:( Quote
ludwa Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 i matka, bo jak nie przyjedzie od razu, to pewnie nie przyjedzie i za niedługo będzie powtórka Quote
zozolina Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 Witam...cholewka jak pomóc?fotki by naprawde sie przydały,czekamy z niecierpliwoscia,kurcze nieciekawie.... Quote
Szarotka Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 Moge tylko podniesc i sie koncentrowac na cudownym zakonczeniu. Quote
zozolina Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 Ida a z jakiej wsi ty jestes?cos mi swita ale dokładnie to niewiem:splat: Quote
idusiek Posted October 21, 2010 Author Posted October 21, 2010 ze wsi BROK a od 4 lat ze wsi Warszawa Quote
Recommended Posts