Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kurczę, u nas była taka niewielka budka, ale większa niż na jamnika, bo na naszego yorka olbrzyma 10 kg! :) Byle jaka była, ale można by ją poddać liftingowi. Tylko czy jej TZ nie spalił?... Dzwonię do niego, ale gada (ciekawe z kim!).

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

megii1 napisał(a):
Problem w tym, że ja mam naprawde ostatnią budę - reszta zajęte. Nawet kojec Miszy będzie dziś pewnie zajęty - trzy moje tymczasy - mama i dwa szczeniaki. Chyba zacznę na tą trójke robić bazarki bo zamieszkam z nimi w tym kojcu:)

Pomożemy z ogłaszaniem, fajnie, jakby i mamę się udało zabrać.

Posted

[quote name='idusiek']nie mam samochodu, wynajmuję mieszkanie, nie jestem milionerem, nie działam w żadnej organizacji, która mogłaby mi pomoc...
nie mogę nic zdziałać, bo ogłupieję i osiwieję i sobie zyły podetnę...

Ida większośc ludzi tak działa, albo podobnie .
Jak maja mieszkanie to maja jeszcze kredyt, albo nie maja pracy itp.
Takie życie.

Przedwczoraj się dowiedziaalś, juz znalazłaś 6 dt i jeden awaryjny (ale to znaczy że psiaki bezpieczne).
Jesteś bardzo sprawna organizatorką :)

Posted

Ja wstawiałam te zjęcia na takim, że miałam już ochotę go do okna przysunąć gwałtownie;)
Na pocieszenie Ci napiszę że biglowata jest w kolorystyce;) i wielkości chyba też, tylko mniej smukła chyba (zdjęcie ma leżące;))

Posted

NIE MA TYCH POZOSTAŁYCH,.

BYŁA MARLENA- ZABRAŁA CZARNEGO PSIAKA- TO CHŁOPAK.

RESZTY PŁCI NIE ZNAM NA RAZIE. ONE SĄ TROCHĘ UCIEKAJĄCE, LEKKO DZIKAWE, ALE DO JEDZENIA WYCHODZĄ.

SUNIA BARDZO KOCHANA, PRZYMILAŚNA ŁAGODNA, SPOKOJNA, MĄDRA- słowa Marleny.

Posted

Ale to bardzo dziwne, akurat dzisiaj i 3. Może gdzieś poszły? Najgorzej, jak wszystkie pojadą a te zaginione zostaną.

A na jutro nie ma jakiegoś transportu? Żeby się nie okazało, że w niedzielę nie ma żadnego...

Posted

zostały zatem 3 sztuki do rozdysponowania.....

prawdopodobnie- i naprawdę z całego serca mam taką nadzieję- maluchy ktoś zabrał.
pani Basia która je karmi CODZIENNIE- mówi i zapiera się, ze wczoraj było ich jeszcze 7.

Stoją też miski nie Pani Basi- wiec ktos jeszcze je karmil- może zabrał tą 3? Przychodziły też do nich dzieci- może one?

no nie wiem co mogło się z nimi stać...:(

Posted

mysza 1 napisał(a):
Ale to bardzo dziwne, akurat dzisiaj i 3. Może gdzieś poszły? Najgorzej, jak wszystkie pojadą a te zaginione zostaną.

A na jutro nie ma jakiegoś transportu? Żeby się nie okazało, że w niedzielę nie ma żadnego...

moge zapytać Kaas czy mogłaby jutro.

co z sunią?

Czy ktoś moze dać jej DT?:( ONA PODOBNO JEST JAK ANIOŁEK :(:(:(

Posted

idusiek napisał(a):
zostały zatem 3 sztuki do rozdysponowania.....

prawdopodobnie- i naprawdę z całego serca mam taką nadzieję- maluchy ktoś zabrał.
pani Basia która je karmi CODZIENNIE- mówi i zapiera się, ze wczoraj było ich jeszcze 7.

Stoją też miski nie Pani Basi- wiec ktos jeszcze je karmil- może zabrał tą 3? Przychodziły też do nich dzieci- może one?

no nie wiem co mogło się z nimi stać...:(

Tak sądzę, bo akurat 3 ? Chyba, że jakieś zwierzę zabrało :-(ale wtedy by były ślady.

Co z mamą?

Posted

możemy !

koosiek- możesz pomóc jutro? to małe spierdalacze są ...

w takim razie: mariola, tora&Faro plus paulina78- wezmą pozostałe 3 maluchy, ok?:)

no i mama....:(ktoś ma pomysł???

Posted

idusiek napisał(a):
możemy !

koosiek- możesz pomóc jutro? to małe spierdalacze są ...

w takim razie: mariola, tora&Faro plus paulina78- wezmą pozostałe 3 maluchy, ok?:)

no i mama....:(ktoś ma pomysł???

Ok, jak najbardziej. Kurcze maluszków jest mniej to może jednak ktoś przygarnie sunię?:(