Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 102
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Maruda666 napisał(a):
Też jestem ciekawa tych gróźb karalnych:evil_lol::evil_lol:
Z całej siły kciukasy trzymam za domek dla malutkiej :loveu:

Marudko, jak my dawno na sikanie żadnego razem nie wyprowadzałyśmy:(
Chodź na krótko, bo u mnie pada paskudnie:)

Posted

Kapsel napisał(a):
No to powiem, Polci szykuje się super domek :mdrmed::mdrmed::mdrmed: Pani jak zobaczyła Polcię zapłonęła do niej wielkim uczuciem i już doczekać się Polci nie może!!!!

Trzymajcie kciukasy :smile::smile::smile:

Byłoby super :) nawet nie wiesz jak się cieszę, że tak szybko ktoś się w niej zakochał :loveu:

Posted

Trudno się w niej nie zakochać. Trzymam mocno kciuki :). Dzięki dziewczyny za Wasze zaangażowanie. Zawsze chętnie jestem gościem na Waszych wątkach tylko nie zawsze jestem w stanie pomóc.... :)

Posted

_Goldenek2 napisał(a):
Trudno się w niej nie zakochać. Trzymam mocno kciuki :). Dzięki dziewczyny za Wasze zaangażowanie. Zawsze chętnie jestem gościem na Waszych wątkach tylko nie zawsze jestem w stanie pomóc.... :)

Najważniejsze, że jesteś.:calus:
Raz można pomóc, drugim razem nie. My to doskonale rozumiemy, ale Wasza obecność dodaje sił i motywacji do działania. Dzięki Cioteczki Kochane, że jesteście :loveu::loveu::loveu::ylsuper:

Posted

Najnowsze wieści i foteczki ze strony SOS Bokserom :smile::smile::smile:

Dostaliśmy maila z domu tymczasowego Poli:
"Pola przyjechała do nas w sobote o godz.20.00. Jest to sunia bardzo mała i drobna,wygląda jak kilku miesięczny szczeniak.W pierwszym momencie chciała pokazać, że to ona rządzi, a nie Bzik w naszym domu. Upodobała sobie posłanie Bzika i całe dnie spędza smacznie śpiąc na nim.Uwielbia chodzić na spacery, gdzie załatwia swoje potrzeby. Jedynie na spacerach trzeba dziewczynie przypominać, żeby nie ciągnęła.Widać, że była kiedyś tych komend uczona, ale nie do końca chce o nich pamiętać. Apetyt Poli dopisuje i mamy nadzieję, że sunia szybko odzyska prawidłową wagę. Jest to suczka bardzo grzeczna i cicha. Jedynie jak coś chce to mruczy jak kotek i przy okazji wydaje z siebie inne ciekawe dzwięki."

Posted

Tak, jest chudziutka i malutka, na tamtych zdjęciach tego widać nie było.:roll::shake:
Wszystkie szkieletory, gdy człowieka nie mają, cała prawda :puppydog: