Mysza2 Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Maruda666 napisał(a):Też jestem ciekawa tych gróźb karalnych:evil_lol::evil_lol: Z całej siły kciukasy trzymam za domek dla malutkiej :loveu: Marudko, jak my dawno na sikanie żadnego razem nie wyprowadzałyśmy:( Chodź na krótko, bo u mnie pada paskudnie:) Quote
as_ko Posted October 25, 2010 Author Posted October 25, 2010 Kapsel napisał(a):No to powiem, Polci szykuje się super domek :mdrmed::mdrmed::mdrmed: Pani jak zobaczyła Polcię zapłonęła do niej wielkim uczuciem i już doczekać się Polci nie może!!!! Trzymajcie kciukasy :smile::smile::smile: Byłoby super :) nawet nie wiesz jak się cieszę, że tak szybko ktoś się w niej zakochał :loveu: Quote
tatankas Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 :multi::cool2::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: Quote
_Goldenek2 Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 Trudno się w niej nie zakochać. Trzymam mocno kciuki :). Dzięki dziewczyny za Wasze zaangażowanie. Zawsze chętnie jestem gościem na Waszych wątkach tylko nie zawsze jestem w stanie pomóc.... :) Quote
Kapsel Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 _Goldenek2 napisał(a):Trudno się w niej nie zakochać. Trzymam mocno kciuki :). Dzięki dziewczyny za Wasze zaangażowanie. Zawsze chętnie jestem gościem na Waszych wątkach tylko nie zawsze jestem w stanie pomóc.... :) Najważniejsze, że jesteś.:calus: Raz można pomóc, drugim razem nie. My to doskonale rozumiemy, ale Wasza obecność dodaje sił i motywacji do działania. Dzięki Cioteczki Kochane, że jesteście :loveu::loveu::loveu::ylsuper: Quote
Kapsel Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 Najnowsze wieści i foteczki ze strony SOS Bokserom :smile::smile::smile: Dostaliśmy maila z domu tymczasowego Poli: "Pola przyjechała do nas w sobote o godz.20.00. Jest to sunia bardzo mała i drobna,wygląda jak kilku miesięczny szczeniak.W pierwszym momencie chciała pokazać, że to ona rządzi, a nie Bzik w naszym domu. Upodobała sobie posłanie Bzika i całe dnie spędza smacznie śpiąc na nim.Uwielbia chodzić na spacery, gdzie załatwia swoje potrzeby. Jedynie na spacerach trzeba dziewczynie przypominać, żeby nie ciągnęła.Widać, że była kiedyś tych komend uczona, ale nie do końca chce o nich pamiętać. Apetyt Poli dopisuje i mamy nadzieję, że sunia szybko odzyska prawidłową wagę. Jest to suczka bardzo grzeczna i cicha. Jedynie jak coś chce to mruczy jak kotek i przy okazji wydaje z siebie inne ciekawe dzwięki." Quote
Maruda666 Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 Patrząc na zdjęcia, to dogadali się :) :) Quote
haniabor Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 Maruda666 napisał(a):Patrząc na zdjęcia, to dogadali się :) :) I tak trzymać! Quote
andegawenka Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 Och Kapselku, robisz galerię szkieletów...:shake: chudzinka jak Tofik i Bonia:roll: Quote
Kapsel Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 Tak, jest chudziutka i malutka, na tamtych zdjęciach tego widać nie było.:roll::shake: Wszystkie szkieletory, gdy człowieka nie mają, cała prawda :puppydog: Quote
Maruda666 Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 Pora aby wyprowadzic wszystkie szkieletorki na ostatnie wieczorne siusianie :) Quote
Agnezia Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 Bzik kawał szczeniaczka a posłanie oddał:) Quote
Kapsel Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 haniabor napisał(a):Co słychać u panienki ? Jak cisza, to znaczy, że wszystko dobrze. :p A w weekend.... trzymajcie kciukasy!!!;););) Quote
haniabor Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 Kciukasymogę trzymać, jak długo będą potrzebne. Quote
E-S Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 I ja trzymam kciuki i tu zaglądam co rusz ... ? Kroi się coś dobrego dla puławianki ? :) Quote
Kapsel Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 Kciuki trzymamy do weekendu :smile::happy1: Quote
wykrywka Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 :kciuki: trzymam ... jak Kapsel każe :lol: Quote
andegawenka Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 [quote name='wykrywka']:kciuki: trzymam ... jak Kapsel każe :lol: Kapsia, w Tobie MOC ....trzymam i ja:lol: Quote
tatankas Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 No z Kapsel nie można się kłócić.Trzymamy Quote
Recommended Posts