Czaruś Posted May 5, 2012 Posted May 5, 2012 (edited) Ja mogę pojechać jakby co do Katowic na wizytę przedadopcyjną. Dla wielbicieli Donusi kilka dzisiejszych fotek: i odpoczywanie w trawie :) Edited May 5, 2012 by ARDNAS Quote
sundayrose Posted May 6, 2012 Posted May 6, 2012 W końcu jestem u Dony. Podniosę swoją deklarację do 50 zł miesięcznie, tylko tak mogę w tej chwili pomóc :( Odkładam dziecko do łóżeczka i zaciskam kciuki za Domek Donki!!! Quote
koelka Posted May 6, 2012 Posted May 6, 2012 Ardnas, wysyłam Ci pw w sprawie tych ludzi z Katowic chętnych na Donkę - odesłali mi ankietę przedadopcyjną. Quote
Czaruś Posted May 6, 2012 Posted May 6, 2012 koelka napisał(a):Ardnas, wysyłam Ci pw w sprawie tych ludzi z Katowic chętnych na Donkę - odesłali mi ankietę przedadopcyjną. Niestety nic nie dostałam :( Quote
koelka Posted May 6, 2012 Posted May 6, 2012 ARDNAS napisał(a):Niestety nic nie dostałam :( Teraz puściłam. Quote
koelka Posted May 6, 2012 Posted May 6, 2012 (edited) sundayrose napisał(a):W końcu jestem u Dony. Podniosę swoją deklarację do 50 zł miesięcznie, tylko tak mogę w tej chwili pomóc :( Odkładam dziecko do łóżeczka i zaciskam kciuki za Domek Donki!!! Dzięki Natalia - dopiszę w rozliczeniach. Oby nie była potrzebna, ale póki co trzeba trzymać kciuki. Edit. Pani z Łodzi, która pytała Kajuszę o Donkę napisała smsa, że jej mąż jeszcze się zastanawia:( Edited May 6, 2012 by koelka edit Quote
fioneczka Posted May 7, 2012 Posted May 7, 2012 zaproszę na bazarek dla Doneczki MISZ MASZ II na który rzeczy podarowała grazi z niebieskiego :buzi: http://www.dogomania.pl/forum/threads/226731-Misz-masz-II-dla-pitbulki-Dony-do-14-maja-do-godz-21-00?p=19057610#post19057610 Quote
koelka Posted May 7, 2012 Posted May 7, 2012 Czy coś wiadomo o potencjalnym domku dla Donki w Katowicach? Miałam dziś kolejny telefon od ludzi spod Krakowa - tylko że ludzie młodzi, wynajmujący mieszkanie ze współlokatorami (ponoć wszyscy wyrażają zgodę na psa), ale ciągle dużo ludzi wokół, a na 8 godz. Donka zostawałaby sama. Quote
fioneczka Posted May 7, 2012 Posted May 7, 2012 o domku w Katowicach napisze Sandra ... jednak to nie ten dom, może znajdzie tam swój azyl jakaś schroniskowa bida ale nie nasza Doneczka Quote
piescofajnyjest Posted May 10, 2012 Posted May 10, 2012 przepraszam...troszke mnie nie bylo:((( dobrze, ze sa w ogole jakies telefony....duzo psiakow ma kompletna cisze:( ....aaaa i biegne na bazarki...przynajmniej bede podnosic!!!! Quote
koelka Posted May 10, 2012 Posted May 10, 2012 Kilka telefonów było po ostatniej emisji ogłoszeń, ale Donka wciąż czeka:( Quote
martasekret Posted May 11, 2012 Posted May 11, 2012 widziałam ogłoszenie Donki w zeszłotygodniowym Metro a domek w Katowicach dlaczego nie wypalił...? pytam z czystej ciekawości Quote
tobciu Posted May 11, 2012 Posted May 11, 2012 [quote name='koelka']Kilka telefonów było po ostatniej emisji ogłoszeń, ale Donka wciąż czeka:([/QUOTE] trzymamy kciuki, dobrze, że jest odzew. To może by ogłoszenia na kolejne województwo małej zrobić ? Quote
koelka Posted May 12, 2012 Posted May 12, 2012 (edited) Trzeba Donkę dalej ogłaszać, bo nastała cisza:( Domek w Katowicach nie był odpowiedni, Dona potrzebuje stabilizacji. Dziękuję za dodatkowe wpłaty od Kocurka, IVO i Pelci - razem 140,60 zł :):):) Edited May 12, 2012 by koelka edit Quote
magdola Posted May 16, 2012 Posted May 16, 2012 Melduję sie, będzie miała kolejne ogłoszenia... Quote
tobciu Posted May 16, 2012 Posted May 16, 2012 [quote name='magdola']Melduję sie, będzie miała kolejne ogłoszenia...[/QUOTE] magdola ofiaruje na Donkę pakiet ogłoszeń od siebie. Dziękujemy. Dziewczyny, przypomnijcie proszę - w których wojewodztwach donka ma już ogłodszenia ? To ten pakiet pojdzie na nowe woj. Quote
koelka Posted May 17, 2012 Posted May 17, 2012 [quote name='fioneczka']Elu poproszę o nr konta[/QUOTE] Ok, zaraz wysyłam. Quote
tobciu Posted May 17, 2012 Posted May 17, 2012 [quote name='tobciu']magdola ofiaruje na Donkę pakiet ogłoszeń od siebie. Dziękujemy. Dziewczyny, przypomnijcie proszę - w których wojewodztwach donka ma już ogłodszenia ? To ten pakiet pojdzie na nowe woj.[/QUOTE] to na jakie Donka województwa była juz ogłaszana ? Quote
Czaruś Posted May 19, 2012 Posted May 19, 2012 Grzesiu dla Doneczki wybudował domek :) Lewa część to buda, a na prawej na podłodze ma kafelki (jak będzie jej ciepło to może się schłodzić ;) Jest na większym ogrodzonym terenie, z trawką i boomerbalem :p Obserwujemy ja na kamerach hi hi, to wiecie co robi...?? Opala cycki :eviltong: Byłyśmy właśnie na spacerku, Donia całą drogę szła strumyczkiem bo tak jej ciepło było, później porzucałyśmy patyczka, a później uczyłam ją "zostań". Fajnie nam już to wychodzi ;) Robimy "siad" - "zostań" - "do mnie" i "siad". Mądra z niej laska :loveu: Na noc wraca tam gdzie zawsze spała. :) Quote
Recommended Posts