gluchypies Posted November 25, 2015 Posted November 25, 2015 Widzę, niestety. Ja o niej myślę, szkoda że ciągle jest bez domku stałego. Quote
Astaroth Posted November 26, 2015 Posted November 26, 2015 Mania w nowym domu :) W Brzezinach został jeszcze Leszek i Sara (Zwierzaki w Potrzebie). Mogą tam być, mają opiekę, muszę tylko pomęczyć Kingę o przelewy bo są spore zaległości, wcześniej to mi nie przeszkadzało, ale teraz muszę mieć na jedzenie dla nich. Quote
Ellig Posted November 27, 2015 Posted November 27, 2015 Ogłoszenia Tusi: Wyświetleń: 145 Tel: 268 Quote
sleepingbyday Posted November 30, 2015 Posted November 30, 2015 to było ode mnie pytanie o manię. Natalia, plis, napisze słowo, jak ten dom, jak się zaadaptowała dziewczyna, czy są wieści od mańki? Boszsz, w końcu to wiadomość - pewniak (tfu tfu). nogi miękną z radości :-) Quote
eossi Posted November 30, 2015 Posted November 30, 2015 Astaroth - poszukuję dobrej przychodni rehabilitacyjnej , w związku z tym ,ze jesteś zoofizjoterapeutą może polecisz jakąś zaufaną przychodnię. moja jamniczka potrzebuje pomocy - ma dysplazje tylnych łapek - będę bardzo wdzięczna - dziękuję i pozdrawiam A jak ma się Tusia ? Quote
Astaroth Posted December 1, 2015 Posted December 1, 2015 Mania ma się bardzo dobrze. Zaprzyjaźniła się z sunią rezydentką, a o to czy się dogadają bałyśmy się najbardziej. [URL=http://www.fotosik.pl/zdjecie/b5eb37af5a2d4800][/URL] [URL=http://www.fotosik.pl/zdjecie/429434fac76ad97e][/URL] Quote
Astaroth Posted December 1, 2015 Posted December 1, 2015 Astaroth - poszukuję dobrej przychodni rehabilitacyjnej , w związku z tym ,ze jesteś zoofizjoterapeutą może polecisz jakąś zaufaną przychodnię. moja jamniczka potrzebuje pomocy - ma dysplazje tylnych łapek - będę bardzo wdzięczna - dziękuję i pozdrawiam A jak ma się Tusia ? Polecam Animal Center. W jakiej dzielnicy mieszkasz? Tusia ma się bardzo dobrze. Radzi sobie dużo lepiej niż myślałam. Quote
sleepingbyday Posted December 2, 2015 Posted December 2, 2015 rewelacja! ja też polecam animal center. ale nie jako zoofizjo ;-) Quote
Ellig Posted December 10, 2015 Posted December 10, 2015 Dane z ogloszenia od 5 listopada: Wyświetleń: 202 Tel: 277 Quote
Ellig Posted December 21, 2015 Posted December 21, 2015 Z okazji Świąt Bożego Narodzenia życzę Wszystkim magicznych Świąt, dużo zdrowia w nadchodzącym roku, radości płynącej z drobiazgów, uśmiechu każdego dnia, naszym przyjaciołom życzę wspaniałych właścicieli, zawsze pełnej miski i przyjaźni ludzko-zwierzęcej,a wszystkim bezdomnym pieskom życzę, by wreszcie ktoś je pokochał i zdecydował się zabrać do swego domu.Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego 2016 Roku! Quote
eossi Posted December 21, 2015 Posted December 21, 2015 Spokojnych Świąt - bez petard i głośnej muzyki ! Tusieńko - dlaczego tak niesprawiedliwy jest ten psi los ???? jesteś wspaniałą sunią a nikt nie chce ciebie pokochać i zabrać do wspaniałego domku, już tak długo czekasz - z każdym rokiem szanse maleją smutno mi ,że taki los spotyka tak wspaniałą sunię - nadzieja odchodzi ostatnia . życzę wszystkim miłośnikom zwierząt, żeby zawsze mogli przytulać się do swoich pupili. I żeby nigdy nie zabrakło im siły i energii do pomagania wszystkim stworzeniom. wszystkim psiakom i kociakom : Więcej szacunku dla waszego życia i dla waszych praw” Quote
eossi Posted December 31, 2015 Posted December 31, 2015 Tusieńko - nie wiem co u ciebie ? W Nowym Roku 2016 jak zawsze niezmiennie od paru lat życzę ci wspaniała sunieczko - kochanego domku !!! Quote
eossi Posted February 5, 2016 Posted February 5, 2016 oj jak dobrze , może inni po cichu też zaglądają , na pewno Ellig pamieta o Tusi ale ta cisza i brak wiadomości jest złowieszcza :( Quote
eossi Posted February 24, 2016 Posted February 24, 2016 czy Tusia to jeszcze jest ? brak wiadomości - dlaczego ? Quote
Lida Posted February 24, 2016 Posted February 24, 2016 I ja zaglądam do Tusi z nadzieją na nowe informacje Quote
AgusiaP Posted February 25, 2016 Posted February 25, 2016 16 godzin temu, Lida napisał: I ja zaglądam do Tusi z nadzieją na nowe informacje Ja dokładnie tak samo... Quote
Astaroth Posted February 27, 2016 Posted February 27, 2016 U Tusi wszystko ok. Uczy sie życia w mieście. Wychodzi jej to całkiem nieźle, chociaż na zdjęciach wygląda na bardzo zestresowaną. Nie jest łatwo fotografować ją samemu na spacerze, ale przynajmniej widzicie że żyje ;) ps. czy ktoś wie jak tu się obraca zdjęcia? Quote
Lida Posted February 27, 2016 Posted February 27, 2016 O jak miło jet zobaczyć Tusię :-) A jak tam jej finanse? I jak w ogóle wyglada jej sytuacja? Pytam, bo jakoś dawno nie było informacji, a Tusia leży mi jakoś na sercu Quote
Recommended Posts