Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Leyla']...a pije wode?[/QUOTE]

Cos tam pije.. dzisiaj juz za pozno. Ale jutro zadzwonie do Natalii. Poza tym dzisiaj Tusia miala miec podany antybiotyk wiec moze zadzialal. No i pobyt w kojcu moze zdal egzamin.

Posted

[quote name='obraczus87']Po sterylce dobrze... martwi mnie ten Jej pęcherz...[/QUOTE]
może to ze stresu...u Wiosny była tez taka suczka, mega zestresowana, która długo nie robiła siku i nie pamiętam czy sama zrobiła po paru dniach czy w końcu Wiosna podała Jej jakieś leki

Posted

Dostałam wiadomość od Natalii, że Tusia załatwiła się wczoraj w boksie, ale po kilku godzinach. Z poza tym pije, je, jest ciągle przestraszona, ale już nie wciska sie pod szafkę jak się do Niej wchodzi.

Posted

[quote name='obraczus87']Dostałam wiadomość od Natalii, że Tusia załatwiła się wczoraj w boksie, ale po kilku godzinach. Z poza tym pije, je, jest ciągle przestraszona, ale już nie wciska sie pod szafkę jak się do Niej wchodzi.[/QUOTE]
Bardzo dobre wiadomosci, Tusia potrzebuje czasu, zeby zaufac czlowiekowi po tym co przeszla....

Posted

[quote name='obraczus87']Acha i dostalam informację o tym, że Hotelik dla Tusi został juz opłącony - za te kilka dni października oraz całyyyyyyyyyy listopad :) Bardzo serdecznie dziekuję PUNISHER ! ! ![/QUOTE]

Bardzo dziekujemy !!!!:)

Posted

Jeżeli ktoś na wątku jest z okolic Siewierza, Częstochowy prosimy o pomoc

[B][COLOR="#ff0000"][SIZE="7"]BARI STARUSZEK PO KASTRACJI UCIEKŁ Z HOTELU!!!
[/SIZE][/COLOR][/B]
[url]http://www.dogomania.pl/threads/189860-Pilne-!!!-Bari-staruszek-po-kastracji-uciekł-z-hotelu[/url].

Posted

Byłam dzisiaj u Tusi. Dziewczynka bardzo wystraszona, boi sie okrutnie. Mam nadzieje, że się to zmieni niebawem. Jak przyjechałam to akurat siedziała w boksie. Natalia chciała aby zrobiła siku... podczas całej mojej obecności nie załatwiła sie. Przesiedziała w jednej pozycji :roll:

Posted

ona czuje dobra energie, ale nie wie co to oznacza, ze ciagle ktos do niej mowi cieplym glosem i patrzy...glaszcze i przytuli. Dotad byla niezauwazana, jedna z wielu...
Zaraz jej sie to spodoba i gwarantuje wszystkim ,ze wyrosnie z niej pieszczocha. Znam takie przypadki, nawet mam w domu:razz:

Posted

[quote name='Leyla']ona czuje dobra energie, ale nie wie co to oznacza, ze ciagle ktos do niej mowi cieplym glosem i patrzy...glaszcze i przytuli. Dotad byla niezauwazana, jedna z wielu...
Zaraz jej sie to spodoba i gwarantuje wszystkim ,ze wyrosnie z niej pieszczocha. Znam takie przypadki, nawet mam w domu:razz:[/QUOTE]
Tez tak mysle, ona potrzebuje czasu, za szybko wszystko sie dzieje:)