gluchypies Posted August 25, 2014 Posted August 25, 2014 Smuci mnie ten bark jakiegokolwiek zainteresowania Tusią :( Quote
eossi Posted September 1, 2014 Posted September 1, 2014 [quote name='gluchypies']Smuci mnie ten bark jakiegokolwiek zainteresowania Tusią :([/QUOTE] oj tak tak bardzo mało osób a szkoda i ciągle ta sama niepewność o los suni czytam ten watek:[h=1][URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/250898-Zwyk%C5%82a-bia%C5%82a-suczka-ze-wsi-o-niezwyk%C5%82ym-imieniu-Blanche/page22"] Zwykła biała suczka ze wsi o niezwykłym imieniu - Blanche....[/URL][/h] i ........................ nie wiem co dalej pisać , mysleć jedono pytanie dlaczego Tusia nie ma tyle szczęscia Quote
eossi Posted September 15, 2014 Posted September 15, 2014 dużo czasu upłynęło i Tusia nadal bez domu - nie zdarzył się CUD i chyba nie ma na co liczyć ale jest pytanie jak dalej ma być ? Quote
Ellig Posted September 16, 2014 Posted September 16, 2014 GRZECZNOŚCIOWO - UWAGA WARSZAWA! W związku z przygotowywaniem programu telewizyjnego, POSZUKUJEMY ciekawych/trudnych/niestandardowych przypadków PSÓW PROBLEMOWYCH w Warszawie i okolicach. Oferujemy DARMOWY program terapeutyczny. Warunkiem jest zgoda na nagrywanie całości terapii i wykorzystanie wizerunku w mediach. Zgłoszenia prosimy kierować na mail: kontakt@dobrypies,pl oraz [email protected] Quote
eossi Posted September 17, 2014 Posted September 17, 2014 Czy Astaroth przeczytała przeczytała informacje o darmowym programie terapeutycznym ? może warto sprbować? Quote
eossi Posted September 30, 2014 Posted September 30, 2014 Już tak niewiele osób tu zagląda , czy Tusia ma już dom???? Quote
gluchypies Posted September 30, 2014 Posted September 30, 2014 Obawiam sie, ze niestety sytuacja jest bez zmian :( Quote
AgusiaP Posted October 14, 2014 Posted October 14, 2014 Bardzo mało mamy tych informacji... :( 1 Quote
gluchypies Posted October 14, 2014 Posted October 14, 2014 Bardzo mało mamy tych informacji... :( Ostatni post Astaroth tutaj jest z 25 czerwca :( Przydałoby się jakieś nowe info o Tusi, jakieś zdjęcia. Tu się totalnie nic nie dzieje, dobrze że Tusia ma ogłoszenia ale chyba trzeba jakieś pospolite ruszenie zrobić, wszystkich z dogo tu ściągnąć... No sama już nie wiem :( Quote
AgusiaP Posted October 14, 2014 Posted October 14, 2014 Nawet nie wiemy, czy ktoś dzwoni i pyta o Tusię. W mailu, który kiedyś dostałam prosiłam panią, żeby zadzwoniła pod numer telefonu, który jest w ogłoszeniu. Quote
gluchypies Posted October 14, 2014 Posted October 14, 2014 No to nie wiemy, czy ta Pani zadzwoniła. A telefon jest do Astaroth? Czy do kogoś innego? Nie wiem, bo tak rzadko są tu jakiekolwiek informacje, że nie pamiętam już całej historii Tusi :( Quote
AgusiaP Posted October 14, 2014 Posted October 14, 2014 No to nie wiemy, czy ta Pani zadzwoniła. A telefon jest do Astaroth? Czy do kogoś innego? Nie wiem, bo tak rzadko są tu jakiekolwiek informacje, że nie pamiętam już całej historii Tusi :( Ja właśnie też nie pamiętam... wydaje mi się, że do Astaroth, ale nie jestem pewna Quote
mala_czarna Posted October 14, 2014 Posted October 14, 2014 Dziewczyny, jeśli któraś z Was ma konto na FB to dołączcie do grupy "Bezpieczne i zapomniane". Wrzuciłam tam swojego Spajka, który 4 lata kibluje w hotelu, może zdarzy sie jakiś cid? 1 Quote
gluchypies Posted October 14, 2014 Posted October 14, 2014 Dzięki za info, ja dołączę. Wrzucę Tusię oraz Magisia z mojego podpisu. 1 Quote
Recommended Posts