paula_t Posted March 1, 2013 Posted March 1, 2013 Lepiej nie ryzykować, skoro Tusia nie jest sprawdzona na dzieci, a i chyba ona pewniej by się czuła w domu bez małych człowieczków ;) Quote
eossi Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 Tusia czekanie jest trudne ale trzeba mieć nadzieję i wiarę Quote
Ellig Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 [quote name='eossi']Tusia czekanie jest trudne ale trzeba mieć nadzieję i wiarę[/QUOTE] To prawda, tylko nadzieja i dzialanie moze dac nam wiare w lepsze jutro:) Quote
obraczus87 Posted March 4, 2013 Author Posted March 4, 2013 Witajcie, wpadłam na chwilkę, żeby się wytłumaczyć. O Tusi nie zapomniałam. Oliwier zachorował, przez tydzień byłam z Nim w szpitalu, gdzie był operowany. Do domu wróciliśmy, ale dochodzimy powoli do siebie. Ja wróciłam z mega przeziebięniem z wysoką gorączką. Paula bardzo dziękuję za ogłoszenia. Niestety zero odzewu, ale trzeba wierzyć, że w końcu Ten Ktoś zadzwoni. A wszystkim Cioteczkom bardzo dziękuję za to, że nie zapomniały o Tusi. Tusia na koncie ma 250zł czyli na opłacenie marca będzie. Dług wynosi 115zł. Czyli teraz musimy sie postarać uzbierać pieniążki na opłacenie kwietnia. Jeszcze raz bardzo Wam dziękuję za obecność. Quote
__Lara Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 [quote name='obraczus87']Witajcie, wpadłam na chwilkę, żeby się wytłumaczyć. O Tusi nie zapomniałam. Oliwier zachorował, przez tydzień byłam z Nim w szpitalu, gdzie był operowany. Do domu wróciliśmy, ale dochodzimy powoli do siebie. Ja wróciłam z mega przeziebięniem z wysoką gorączką. Paula bardzo dziękuję za ogłoszenia. Niestety zero odzewu, ale trzeba wierzyć, że w końcu Ten Ktoś zadzwoni. A wszystkim Cioteczkom bardzo dziękuję za to, że nie zapomniały o Tusi. Tusia na koncie ma 250zł czyli na opłacenie marca będzie. Dług wynosi 115zł. Czyli teraz musimy sie postarać uzbierać pieniążki na opłacenie kwietnia. Jeszcze raz bardzo Wam dziękuję za obecność.[/QUOTE] Trzymajcie się obraczuś! Quote
paula_t Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 Kochana, nic się nie przejmuj, zajmuj się dzieciątkiem, my tu pilnujemy Tusieńki! Zdrówka dla Was obojga!:loveu: Szkoda, że nie ma żadnego odzewu, bo Tusinka naprawdę ma masę ogłoszeń :( Quote
bea100 Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 Zdrowiejcie Kochani !!! My tu o Tusi pamiętamy :) Quote
Panna Marple Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 Zdrówka dla Oliwiera i dla Ciebie:loveu:. Nie martw się, nie damy zginąć Tusiastej:lol:. Myśl o synku - maleńtas taki i już operacja - bieduniek. I Ty też bieduńka, bo to nerwy straszne Quote
Aldrumka Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 obraczus wiemy, że nie zapomniałaś , ale teraz synek najważniejszy, trzymajcie się cieplutko Quote
Ziutka Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 [quote name='__Lara']Trzymajcie się obraczuś![/QUOTE] [quote name='paula_t']Kochana, nic się nie przejmuj, zajmuj się dzieciątkiem, my tu pilnujemy Tusieńki! Zdrówka dla Was obojga!:loveu: Szkoda, że nie ma żadnego odzewu, bo Tusinka naprawdę ma masę ogłoszeń :([/QUOTE] [quote name='bea100']Zdrowiejcie Kochani !!! My tu o Tusi pamiętamy :)[/QUOTE] [quote name='Panna Marple']Zdrówka dla Oliwiera i dla Ciebie:loveu:. Nie martw się, nie damy zginąć Tusiastej:lol:. Myśl o synku - maleńtas taki i już operacja - bieduniek. I Ty też bieduńka, bo to nerwy straszne[/QUOTE] [quote name='AgusiaP']Ja również zdrówka życzę :)[/QUOTE] [quote name='Aldrumka']obraczus wiemy, że nie zapomniałaś , ale teraz synek najważniejszy, trzymajcie się cieplutko[/QUOTE] Przekazałam właśnie Martusi ciepłe słowa od Was :) Quote
Astaroth Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 zaszczepiłam Tusie na wściekliznę, koszt 15zł Quote
paula_t Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 [quote name='Ziutka']Przekazałam właśnie Martusi ciepłe słowa od Was :)[/QUOTE] Super, niech wie, że nie ma co się denerwować, bo są rzeczy ważne i ważniejsze, a Tusinka w dobrych rękach :) Quote
bluess Posted March 9, 2013 Posted March 9, 2013 obraczus dużo zdrowia dla Ciebie i synka! o Tusi będę pamiętać:lol: Quote
cancer43 Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 Dziewczyny,stała sie tragedia,inna sunia z Korabiewic potrzebuje pomocy na cito,może któraś jest blisko i będzie miała jakiś pomysł ? [URL]https://www.facebook.com/#!/events/304378266346477/[/URL] Quote
Recommended Posts