Rudzia-Bianca Posted October 21, 2010 Author Posted October 21, 2010 [quote name='weszka']Qrwa jak można nie wiedzieć co się stało z psem :angryy::mad: No wiem, wiem można jak się jest takim typkiem. Może jeszcze Pan Sąsiad coś wyciągnie od tego chłopka. Ważne, że ta dwójka już zaopiekowana :multi::loveu:[/QUOTE] Pan sąsiad będzie się próbował dowiedzieć jakby cud się zdarzył i je namierzył to je oczywiście zabierają do siebie . Quote
2411magdalenka Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 to zaciskam kciuki za namierzanie.. może cud się zdarzy i żyją i wrócą "do nas" po superaśne domki... Quote
Kenny Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 moim zdaniem gość po prostu pozbył się suk, bo bał się że nikt ich nie będzie chciał i mu zostaną. a żeby nie było to dla nas takie jasne i logiczne to dorzucił jednego chłopca. ja bym chyba obeszła okoliczne wysypiska śmieci, jakieś śmietniki większe - pewnie się nie fatygował i nie jechał tylko podszedł gdzieś niedaleko od swojego domu. oby tam tylko rzeczka nie płynęła :( Wojtuś ma rację - dwa są uratowane, to aż 2 psie życia, to powód do radości. Jak już będą w DT to prosimy o zdjęcia na wątku. Będą na otarcie łez po tych 4 biedakach. Quote
Rudzia-Bianca Posted October 21, 2010 Author Posted October 21, 2010 [quote name='Kenny']moim zdaniem gość po prostu pozbył się suk, bo bał się że nikt ich nie będzie chciał i mu zostaną. a żeby nie było to dla nas takie jasne i logiczne to dorzucił jednego chłopca. ja bym chyba obeszła okoliczne wysypiska śmieci, jakieś śmietniki większe - pewnie się nie fatygował i nie jechał tylko podszedł gdzieś niedaleko od swojego domu. oby tam tylko rzeczka nie płynęła :( Wojtuś ma rację - dwa są uratowane, to aż 2 psie życia, to powód do radości. Jak już będą w DT to prosimy o zdjęcia na wątku. Będą na otarcie łez po tych 4 biedakach.[/QUOTE] Kenny myślę dokładnie tak samo :( Quote
CatAngel Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 A ja się będe się wypowiadać bo mnie szlag trafia >:[ Tak trudno mu było poczekać. Najlepiej postraszcie go. Może się przyzna ale znając ludzi to wątpię :( Quote
DuDziaczek Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 oby sie znalazły :( a narazie trzymamy kciuki za te ktorym sie udało. ;) Quote
Kenny Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 jakby mu się powiedziało, że za każdą sunię dostanie flaszkę to by poleciał sam ich szukać...i o dziwo by znalazł :/ lepiej go nie straszyć, bo żal mi tych Państwa co wzięli je teraz. Lepiej żeby nie mieli wojny z tym sąsiadem. A słuchajcie może on je ma, tylko nie chce dać!? może sobie pomyślał że jak wyrosną to pseudo będzie miał w piwnicy i będzie na maluchach zarabiał? i może po to mu jeden facet do rozmnażania? ja już głupoty gadam... Quote
Zuzaneczka Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 z tymi flaszkami to ciekawy pomysł... Quote
2411magdalenka Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 może faktycznie 1 flaszka i spróbować z nim pogadać? tak dla duszy spokoju.. nawet jeśli je.. zabił.. to niech powie gdzie są...? masakra.. jestem fizycznie i psychicznie dętka od wczoraj :( Quote
agniech_a Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 mentalność takich ludzi jest nie do ogarnięcia:angryy: kurcze, może ktoś, gdzieś, coś jednak wie... Quote
Rudzia-Bianca Posted October 21, 2010 Author Posted October 21, 2010 Poprosiłam panią Wiolę o aktualne zdjęcia szczeniaczków , jak tylko dostanę to wstawię . Nie dzwoniłam co i jak bo dopiero z pracy wróciłam . Quote
Rudzia-Bianca Posted October 22, 2010 Author Posted October 22, 2010 Maluchy już wczoraj były u weterynarza :) Są już odpchlone, odrobaczone - wyglądają na całkiem zdrowe :):):) Zdjęć jeszcze nie mam . Niestety pozostałych szczeniaków nie ma :( Spóźniłam się :( Quote
Bonsai Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 To smutne, ale robiłaś, co tylko mogłaś. Odmieniłaś los chociaż tej dwójce... Quote
qwerty1 Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Witam, pieski są u nas mają się dobrze roznoszą dom w pył :D. Postaram się dziś zrobić foty i wrzucić na forum w poszukiwanie domku dla chłopaków są zaangażowani nasi znajomi więc może się uda coś znaleźć. Pozdrawiam Tomek Quote
agniech_a Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Super, że chociaż ta dwójka ma szansę na domek! Quote
Kenny Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Domki się znajdą na pewno, bo chłopaki ładne :) Rudzia dzwoniła dziś do mnie i mówiła, że pieski pojadą do DT we wtorek, bardzo się cieszę. Możliwe, że jeden DT stanie się nawet DS, ale ciiii :D Najważniejsze, że psiaczki zdrowe :) witamy na dogomanii panie Tomku i mamy nadzieję, że maluchy nie dają Wam specjalnie popalić :D Quote
DuDziaczek Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 [quote name='qwerty1']Witam, pieski są u nas mają się dobrze roznoszą dom w pył :D. Postaram się dziś zrobić foty i wrzucić na forum w poszukiwanie domku dla chłopaków są zaangażowani nasi znajomi więc może się uda coś znaleźć. Pozdrawiam Tomek[/QUOTE] Witamy, witamy :) Quote
Rudzia-Bianca Posted October 23, 2010 Author Posted October 23, 2010 [quote name='qwerty1']Witam, pieski są u nas mają się dobrze roznoszą dom w pył :D. Postaram się dziś zrobić foty i wrzucić na forum w poszukiwanie domku dla chłopaków są zaangażowani nasi znajomi więc może się uda coś znaleźć. Pozdrawiam Tomek[/QUOTE] Witamy bardzo serdecznie na forum i jeszcze raz serdecznie dziękuję za to zabraliście maluchy do siebie :) Rozmawiałam z wetkami , maleństwa są zdrowe na szczęście , jeden czarny łotr waży 3.3kg , łaciatek 2,8 kg , są już odrobaczone , odpchlone i pewnie niedługo zostaną ukąpane :) Docelowo nie będą takie duże jak się wydawało na początku , obecnie mają ok. 3-4 miesiące . No to tyle :) Pozdrawiam z zielonej wyspy na którą właśnie doleciałam ;) Będę zaglądać :) Tomku jeszcze raz:loveu::loveu::loveu: a i jeszcze jedno jakby przypadkiem chłop sąsiad wygadał się co zrobił z psiakami i jakimś cudem okazałoby się że maleństwa żyją to proszę dowiedz się gdzie je dał , jak wrócę za flaszkę wódki może uda się je odzyskać ... Quote
2411magdalenka Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 również witam Pana Tomka.. i dziękuję za szlachetny udział Pańskiej rodziny w całej sprawie! hmmm.. to dalej nie wiemy tak naprawdę, gdzie pozostałe maluchy się podziwiają? wiem, że jest nikła szansa, że są do odzyskania, ale trzymam się jej tak tonący..... ehhh Quote
qwerty1 Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 Oj jaki zwrot akcji :D najprawdopodobniej oba pieski będą miały dom :D. Dzwoniła przed chwilą koleżanka z Myślenic i Benek (tak Go ochrzciłem :D "łaciaty") na 99% ma już rodzinkę a Borys :D (czarny) na 80%. Co do reszty dowiedziałem się tyle że pan rozdał je komuś wolę nie drążyć tematu przykro mi. Na pewno będą miały lepiej niż tutaj. Obecnie jestem na etapie namówienia Pana na sterylizację suki, w sumie on by się Jej pozbył ale córka nie pozwala a ja się z gówniarą nie będę szarpał. Quote
Kenny Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 czyli rozumiem, że pieski nie pojadą do DT? będą podpisane umowy z domkami? Quote
qwerty1 Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 Lepiej żeby miały już stałe domy. Nie wiem o co chodzi z umowami !! ?? Quote
Recommended Posts