wiq Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 witam! po 1. piekny kotek:loveu::loveu: po 2. jestem fanka nie tyle "piratow.." co deppa:cool3: po 3. ranka na lapie wyglada mi na odczyn alergiczny np. po ukaszeniu pchly, ale gdybac to sobie mozna.. widac, ze mu to przeszkadza - wybralabym sie do weta na zeskrobine i podjela konkretne leczenie Quote
Tina.Sara Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 Wiq - specjalistka sie znalazła :cool3: Quote
Cerber Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 [quote name='wiq'] po 3. ranka na lapie wyglada mi na odczyn alergiczny np. po ukaszeniu pchly, ale gdybac to sobie mozna.. widac, ze mu to przeszkadza - wybralabym sie do weta na zeskrobine i podjela konkretne leczenie[/quote] ja myślę podobnie jak wig... lepiej idz do weta on bedzie wiedzial co robic i co to jest... PSAPAPAPA do następnego spotkania... Quote
Alynkaaa Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 [quote name='wiq']witam! po 2. jestem fanka nie tyle "piratow.." co deppa:cool3: [/quote] [B][COLOR=red]taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak??????oo to znalazlam widzem konkureche bo ja tez fanka deepa jestem:) ale po obejrzeniu 2cz piratow....[/COLOR][/B] [B][COLOR=red]dopiero i od tamtej pory ogladalam z nim 9 filmow i we wszystkich zajebiscie gral!!!:):loveu: :loveu: :loveu: :loveu: [/COLOR][/B] Quote
Tina.Sara Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 dobra, ja sie nie wydam bo mnie pobijecie fanki jedne :evil_lol: znaczy sie już sie wydałam :P lubiem go, ale moja przyjaciółka ma na jego punkcie fiolca i to takiego do nieba :cool3: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 Ja też proponowałabym wizytę u weta. Tak dla świętego spokoju :) Quote
wiq Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 Karola, podwazasz moja teze?:mad::evil_lol: Alynkaaa, bardzo lubie jego filmy Quote
Tina.Sara Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 [quote]Karola, podwazasz moja teze?:mad::evil_lol: Alynkaaa, bardzo lubie jego filmy[/quote] No jasne :P Jego filmy??? On jest reżyserem? :cool3::evil_lol: Quote
Kasia Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 witajcie Kochani :calus: Wiesz Sylwia, Fidlakowi też czasami zdrzają sie jakieś takie dziwne zmiany skórne, wylizuje je wtedy i próbuje sobie w tych miejscach wygryzać :motz: ale za każdym razem szłam z nim do weta, bo nigdy nie wiadomo co to może się za cholerstwo z tego zrobić!!! Dostał tablety i był spokój. Tak więc Czabulku koffany, nie strasz swojej Pańci ;) A Ty Sylwia trzymaj się ciepło i nie łam się Kobieto ;) Nie zawsze będzie różowo, tak to już bywa...Ale mam nadzieję, że jak odwiedzisz dgm na weekend to będzie już lepiej :p Pozdrawiamy i przesyłamy głaski dla psiaków!!! Quote
wiq Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 [quote name='Tina.Sara']No jasne :P Jego filmy??? On jest reżyserem? :cool3::evil_lol:[/quote] sie czepiasz:mad::evil_lol: swoja droga, cos tam probowal rezyserowac Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Hey hey! :cool3: Co tu taka cisza zapadła? Quote
:: FiGa :: Posted December 1, 2006 Author Posted December 1, 2006 Siema ;) Humorek mi się nic nie poprawił :( Od pon do pt był wręcz wyśmienity, ale teraz... Jestem zła na siebie, na moją koleżankę... Wyciągnęła mnie na jakieś głupie spotkanie religijne, ja się poryczałam i stamtąd zwiałam :roll: Bossko... :angryy: Po prostu mam teraz doła wielkości kanionu Kolorado, eh.. Rodzinka mi sie rozpada, kuzynka chce ze sobą skończyć [i wcale się jej nie dziwię :roll:]... Ogólnie staram się patrzeć na wszystko tak, by nie widzieć tylko złych cech. Choćby nie wiem jak źle się działo, zawsze próbuje sobie jakoś z tym radzić bo siedzenie w kącie i płakanie w podusie nic nie da, choć nie ukrywam - czasami pomaga :lol: Z innymi ludźmi w ogóle nie potrafię się porozumieć, krąg osób które znam i lubię ogranicza się do liczby którą mogę pokazać na palcach u jednej ręki. W sumie to jestem samotnikiem, plany na życie to nie [jak u większości moich kolezankek] piękna kochająca się rodzinka i domek z ogrodem, a wyjazd STĄD jak najdalej, znalezienie dobrej pracy i dopiero wtedy [gdy stanę w pełni na nogi] kupienie psa. Jestem nienormalna? I dobrze mi z tym :lol: Quote
Kasia Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 Sylwia :glaszcze: jak to mówią: Co Cię nie zabiję, to Cię wzmocni! A może humor choć troszkę ci się poprawi jak obejrzysz zdjęcia Lukaszka, co? Zajrzyj, może akurat? ;) Quote
leemonca Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 ojej, ale masz doła :shake:[URL="http://www.fotosik.pl/"][/URL] Quote
olifka Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 Sylwia teraz przez Ciebie mam doła(zaużmy):eviltong: Więc teraz żeby chociaż swojej kochanej koleżance poprawić nastrój daj nowe zdjęcia Figi i Czabulca:evil_lol::cool3: Quote
:: FiGa :: Posted December 1, 2006 Author Posted December 1, 2006 Sznaucerko, mam fotki, ale chęci 0. Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 Czasem problemy tak nas przytłaczają, że odechciewa się wszystkiego. Ale trzeba być optymistą. Albo chociaż realistą z marzeniami optymisty. Kiedy pada deszcz, to nie myślmy o tym, że przed chwilą było pięknie i to utraciliśmy, tylko, że w końcu ten deszcz przestanie padać i znów wyjdzie słońce. Zabieramy Ci łopatę, więcej dołów kopać nie będziesz, wracaj z dobrym humorkiem Sylwia :) Quote
g_o_n_i_a Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 Figa, nie smutkaj, tyle chyba moge Ci powiedzieć. Widze, że nie tylko ja mam weekednowego doła. :shake: Trzymaj się :* Quote
:: FiGa :: Posted December 2, 2006 Author Posted December 2, 2006 [B]pinczerko, gosiu [/B]dziękuję za miłe słowa, zawsze to jakieś wsparcie ;) [U][B][COLOR=Navy]Dobranoc kochani Miłych snów :)[/COLOR][/B][/U] Quote
wiq Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 hej! heh, wczoraj tez mialam taki podly nastroj... ale zawsze czyjes klapciate uszka i zimne nosy poprawiaja mi humor;) 3maj sie! Quote
:: FiGa :: Posted December 2, 2006 Author Posted December 2, 2006 Cześć :multi: Oglądaliście mecz Polska-Bulgaria?? :cool3: Walka toczyła się do ostatniego punkta, takie mecze lubię :evil_lol: Suma sumarum jesteśmy w finale :multi: Quote
:: FiGa :: Posted December 2, 2006 Author Posted December 2, 2006 Teraz jeszcze tylko dokopać Brazylii :evil_lol: [IMG]http://m.onet.pl/_m/79032405a9343930e14c94ee47c7f38e,5,1.jpg[/IMG] Quote
:: FiGa :: Posted December 2, 2006 Author Posted December 2, 2006 Leń sobie poszedł wiec dam kilka fotek ;) [IMG]http://images2.fotosik.pl/253/570471ff9da09aa6.jpg[/IMG] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images4.fotosik.pl/216/ba6fafc95cfbe598.jpg[/IMG][/URL] Czab chce buziaka [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images1.fotosik.pl/262/7e7dac2949b0c240.jpg[/IMG][/URL] Quote
Recommended Posts