Jump to content
Dogomania

Krowa - Figa i koza - Marcel zapraszają do nakrapianej galerii

Recommended Posts

Posted

witam!
po 1. piekny kotek:loveu::loveu:
po 2. jestem fanka nie tyle "piratow.." co deppa:cool3:
po 3. ranka na lapie wyglada mi na odczyn alergiczny np. po ukaszeniu pchly, ale gdybac to sobie mozna.. widac, ze mu to przeszkadza - wybralabym sie do weta na zeskrobine i podjela konkretne leczenie

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='wiq']
po 3. ranka na lapie wyglada mi na odczyn alergiczny np. po ukaszeniu pchly, ale gdybac to sobie mozna.. widac, ze mu to przeszkadza - wybralabym sie do weta na zeskrobine i podjela konkretne leczenie[/quote]

ja myślę podobnie jak wig... lepiej idz do weta on bedzie wiedzial co robic i co to jest...

PSAPAPAPA do następnego spotkania...

Posted

[quote name='wiq']witam!
po 2. jestem fanka nie tyle "piratow.." co deppa:cool3:
[/quote]
[B][COLOR=red]taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak??????oo to znalazlam widzem konkureche bo ja tez fanka deepa jestem:) ale po obejrzeniu 2cz piratow....[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]dopiero i od tamtej pory ogladalam z nim 9 filmow i we wszystkich zajebiscie gral!!!:):loveu: :loveu: :loveu: :loveu: [/COLOR][/B]

Posted

witajcie Kochani :calus:

Wiesz Sylwia, Fidlakowi też czasami zdrzają sie jakieś takie dziwne zmiany skórne, wylizuje je wtedy i próbuje sobie w tych miejscach wygryzać :motz: ale za każdym razem szłam z nim do weta, bo nigdy nie wiadomo co to może się za cholerstwo z tego zrobić!!! Dostał tablety i był spokój.
Tak więc Czabulku koffany, nie strasz swojej Pańci ;)

A Ty Sylwia trzymaj się ciepło i nie łam się Kobieto ;) Nie zawsze będzie różowo, tak to już bywa...Ale mam nadzieję, że jak odwiedzisz dgm na weekend to będzie już lepiej :p

Pozdrawiamy i przesyłamy głaski dla psiaków!!!

Posted

[quote name='Tina.Sara']No jasne :P Jego filmy??? On jest reżyserem? :cool3::evil_lol:[/quote]

sie czepiasz:mad::evil_lol:
swoja droga, cos tam probowal rezyserowac

Posted

Siema ;)
Humorek mi się nic nie poprawił :(
Od pon do pt był wręcz wyśmienity, ale teraz... Jestem zła na siebie, na moją koleżankę... Wyciągnęła mnie na jakieś głupie spotkanie religijne, ja się poryczałam i stamtąd zwiałam :roll: Bossko... :angryy:
Po prostu mam teraz doła wielkości kanionu Kolorado, eh.. Rodzinka mi sie rozpada, kuzynka chce ze sobą skończyć [i wcale się jej nie dziwię :roll:]...
Ogólnie staram się patrzeć na wszystko tak, by nie widzieć tylko złych cech. Choćby nie wiem jak źle się działo, zawsze próbuje sobie jakoś z tym radzić bo siedzenie w kącie i płakanie w podusie nic nie da, choć nie ukrywam - czasami pomaga :lol:
Z innymi ludźmi w ogóle nie potrafię się porozumieć, krąg osób które znam i lubię ogranicza się do liczby którą mogę pokazać na palcach u jednej ręki. W sumie to jestem samotnikiem, plany na życie to nie [jak u większości moich kolezankek] piękna kochająca się rodzinka i domek z ogrodem, a wyjazd STĄD jak najdalej, znalezienie dobrej pracy i dopiero wtedy [gdy stanę w pełni na nogi] kupienie psa. Jestem nienormalna? I dobrze mi z tym :lol:

Posted

Sylwia :glaszcze: jak to mówią: Co Cię nie zabiję, to Cię wzmocni!
A może humor choć troszkę ci się poprawi jak obejrzysz zdjęcia Lukaszka, co? Zajrzyj, może akurat? ;)

Posted

Sylwia teraz przez Ciebie mam doła(zaużmy):eviltong: Więc teraz żeby chociaż swojej kochanej koleżance poprawić nastrój daj nowe zdjęcia Figi i Czabulca:evil_lol::cool3:

Posted

Czasem problemy tak nas przytłaczają, że odechciewa się wszystkiego. Ale trzeba być optymistą. Albo chociaż realistą z marzeniami optymisty. Kiedy pada deszcz, to nie myślmy o tym, że przed chwilą było pięknie i to utraciliśmy, tylko, że w końcu ten deszcz przestanie padać i znów wyjdzie słońce.

Zabieramy Ci łopatę, więcej dołów kopać nie będziesz, wracaj z dobrym humorkiem Sylwia :)

Posted

Leń sobie poszedł wiec dam kilka fotek ;)
[IMG]http://images2.fotosik.pl/253/570471ff9da09aa6.jpg[/IMG]
[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images4.fotosik.pl/216/ba6fafc95cfbe598.jpg[/IMG][/URL]

Czab chce buziaka
[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images1.fotosik.pl/262/7e7dac2949b0c240.jpg[/IMG][/URL]