Jump to content
Dogomania

Krowa - Figa i koza - Marcel zapraszają do nakrapianej galerii

Recommended Posts

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kamilka91 napisał(a):
A ja właśnie lubię. Nie, nie lubię, uwielbiam :razz: Zawsze tu sobie humor poprawię... :) a ogłoszenia można robić między jednym Waszym postem a drugim :D

Dzisiaj próbowałam :D I standardowo zamiast 20 minut zajęło mi to 1.5 godziny :D

Posted

Nie jest aż tak źle.
Ja do ogłoszeń najpierw tydzień nie mogę się zabrać :oops: potem 2 dni piszę tekst, jeden dzień wybieram fotki i kilka dni ogłaszam tu i ówdzie... :lol:

Posted

Moje sprzątanie pokoju wygląda podobnie :D
Tylko że Ty to pewnie uprzątniesz, a u mnie będzie leżeć latami :oops: (to jest właśnie mój wybiórczy pedantyzm :D)

Idź, idź. Tylko grzeczna masz być! :diabloti: Coby się Figa nie musiała za Ciebie wstydzić... :D

[quote name='justyska2']http://img827.imageshack.us/img827/7229/dsc0013mr.jpg
takie znęcanie się nad zwierzętami? Nie wolno!!!
A to pierogiem, a to serkiem pleśniowym?
Biedny pies :( Ja go chętnie zabiore do siebie :diabloti::razz::multi:
Nad mną też się znęca... :mad:

Ale u mnie to na własne życzenie, bo przecież mogę tu nie zaglądać...
Nie, jednak nie mogę. Muszę tu zaglądać :D:D

Posted

[quote name=':: FiGa ::']Hahahaha ogladasz Plotkare? :evil_lol: :roflt: Chuck jest the best :diabloti:

No Chucka kocham po prostu. On i Blair, to jest powód dla którego oglądam Plotkarę! :loveu:

Ale masz wypasss tate :multi: Zeby moi tacy byli hehe, "mamo chce krokiety dzis", "dobrze kochanie" :evil_lol: U mnie jest zawsze odpowiedz "a bedziesz przy nich stac?" :diabloti:

Czyli krokiety też lubisz? Ja uwielbiam,a to akurat specjalność mojej mamy, więc raczej danie świąteczne, ale wtedy jem dzień w dzień, na śniadanie, obiad i kolację. Nigdy mi się nie znudzą. :razz:

Ty tez??? :crazyeye:

:loveu:
:loveu: x100! Ja go po prostu Kocham noooo ! :-D

Posted

tak się zastanawiam, czy tu kiedykolwiek będzie normalnie ?:hmmmm:

miesiąc temu remont pokoju miałam, zostało mi kilka rzeczy z którymi nie mam co robic i jedna wolna półka.. więc wszystko tam położyłam i nadal tak leży:diabloti:

biedny Marcel:shake: chociaż Figowej nie torturujesz..

Posted

Aaaa! Dziewczyny, byłam dziś rozglądać się za goglami na deskę, no i kaskiem. Oprócz tego, że na mój pusty łeb pasowały tylko dziecięce, to...wyczaiłam zaje... gogle :razz: Tzn myślę, że Wam by się spodobały. Miałam aparat, więc cyknęłam foteczkę. Już nie kombinowałam z ustawieniami, żeby mnie za głupią nie wzieli, ze zdjęcia goglom robie :shake: , wiec ostry tylko kawaleczek, ale za to jaki :loveu:

Posted

Czesc :multi:
Ja nie powinnam wychodzic wiecej na takie imprezy :lol: Wracam drugiego dnia wieczorem, albo kilka dni pozniej... :lol:

[quote name='justyska2']http://img827.imageshack.us/img827/7229/dsc0013mr.jpg
takie znęcanie się nad zwierzętami? Nie wolno!!!
A to pierogiem, a to serkiem pleśniowym?
Biedny pies :( Ja go chętnie zabiore do siebie :diabloti::razz::multi:Ciekawe jak szybko blagalabys bym go wziela z powrotem? :diabloti:

[quote name='Czarna_Owieczka']http://img715.imageshack.us/img715/9682/dsc0002oe.jpg
martini widzę :razz:Lulubiony alkohol :loveu:

[quote name='kamilka91']Moje sprzątanie pokoju wygląda podobnie :D
Tylko że Ty to pewnie uprzątniesz, a u mnie będzie leżeć latami :oops: (to jest właśnie mój wybiórczy pedantyzm :D)

Idź, idź. Tylko grzeczna masz być! :diabloti: Coby się Figa nie musiała za Ciebie wstydzić... :D

Nad mną też się znęca... :mad:

Ale u mnie to na własne życzenie, bo przecież mogę tu nie zaglądać...
Nie, jednak nie mogę. Muszę tu zaglądać :D:DGdybym ja tego nie posprzatala spalabym... na podlodze? :hmmmm:

Bylam grzeczna mamo :grins:

Nie robie tego swiadomie :evilbat:

Hahahaha :roflt:

Posted

[quote name='nicnasile']No Chucka kocham po prostu. On i Blair, to jest powód dla którego oglądam Plotkarę! :loveu:

Czyli krokiety też lubisz? Ja uwielbiam,a to akurat specjalność mojej mamy, więc raczej danie świąteczne, ale wtedy jem dzień w dzień, na śniadanie, obiad i kolację. Nigdy mi się nie znudzą. :razz:

:loveu: x100! Ja go po prostu Kocham noooo ! :-DBlair jest... Na pewno dodaje tempa temu serialowi xD

Za krokiety dam sie zabic... :evil_lol:

:loveu: :loveu:

[quote name='Niufciak']Hejka kropkowani:loveu:Czesccc ;)

[quote name='Avaloth']tak się zastanawiam, czy tu kiedykolwiek będzie normalnie ?:hmmmm:

miesiąc temu remont pokoju miałam, zostało mi kilka rzeczy z którymi nie mam co robic i jedna wolna półka.. więc wszystko tam położyłam i nadal tak leży:diabloti:

biedny Marcel:shake: chociaż Figowej nie torturujesz..Oj no, czasami jest normalnie, bo nie jestem na haju... :evil_lol:

Po co ruszac, KIEDYS sie przyda :diabloti:

Figowa stala z boku i nie zalapala sie w kadr :evil_lol:

[quote name='nicnasile']Aaaa! Dziewczyny, byłam dziś rozglądać się za goglami na deskę, no i kaskiem. Oprócz tego, że na mój pusty łeb pasowały tylko dziecięce, to...wyczaiłam zaje... gogle :razz: Tzn myślę, że Wam by się spodobały. Miałam aparat, więc cyknęłam foteczkę. Już nie kombinowałam z ustawieniami, żeby mnie za głupią nie wzieli, ze zdjęcia goglom robie :shake: , wiec ostry tylko kawaleczek, ale za to jaki :loveu:
http://img405.imageshack.us/img405/7905/dsc9863.jpg

:shock:

Zakochalam sieeeee :placz: