kajkoowa Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 Kapitalny tort :) Polska to ogólnie takie zadupie, tyle samo dostają ludzie za zabójstwa ile za kradzieże, masakra. Powinni podwyższyć kary. Quote
DominikaAnna Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 :: FiGa :: napisał(a): NARESZCIE??? :crazyeye: To ze w ogole jakies fotki dodalam i to w TAKIEJ ilosci to ostatnimi czasy EWENEMENT tej galerii :evil_lol: A ze daje TAK SZYBKO po dodaniu ostatnich to juz CUD nad cudy :evil_lol: Z reszta... kto do nas zaglada troche dluzej ten wie :evil_lol: Pewnie, że NARESZCIE :PP Tort cudowny :loveu: Quote
:: FiGa :: Posted January 13, 2011 Author Posted January 13, 2011 Kaja10014 napisał(a):Kapitalny tort :) Polska to ogólnie takie zadupie, tyle samo dostają ludzie za zabójstwa ile za kradzieże, masakra. Powinni podwyższyć kary.C'nie? :loveu: A na setki osob postawionych przed sadem za znecanie sie nad psami np jedynie kilkanascie laduje w wiezieniu... i wychodza po 3 miesiacach... :( DominikaAnna napisał(a):Pewnie, że NARESZCIE :PP Tort cudowny :loveu:Tak to moze w innych galeryjkach, ale nie tu :evil_lol: :loveu: Dzieki :) Quote
kamilka91 Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 Ja też chcę taki tort! :loveu: Co do filmiku z torów - nie skomentuję... :-( Quote
:: FiGa :: Posted January 13, 2011 Author Posted January 13, 2011 [quote name='kamilka91']Ja też chcę taki tort! :loveu: Co do filmiku z torów - nie skomentuję... :-(Bylam przekonana ze to bedzie cos zwiazanego z FCB, ale jednak sasiadka uznala ze wieksza psiara ze mnie :evil_lol: .... :( [SIZE="6"]A co do obiecanych zdjec - deszcz pada :p Quote
WeronikaM Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 [quote name=':: FiGa ::'] [SIZE="6"]A co do obiecanych zdjec - deszcz pada :p :evil_lol: Quote
Czarna_Owieczka Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 :: FiGa :: napisał(a): 10h... uuu... Pamietam te czasy liceum :loveu: 8h normalnych lekcji plus 2h fakultetow i trening... :evil_lol: haha, ja właśnie przez fakultety tyle czasu spędzam w szkole ;) torcik pychotka, powiedz, że w środku był czekoladowy to w ogóle :sabber: U nas obecnie też deszcz pada, ale rano była śnieżyca, czyli jest plucha, więc zaczęłam pomykać w kaloszkach :lol: Quote
nicnasile Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 Fakultety? U nas w durnej szkole nie ma czegoś takiego, jak fakultety... Dodatkowo niektórym nauczycielom to nawet nie chce się matury próbnej zrobić, a to jest ich obowiązek... Zamiast tego jedna nauczycielka doradziła nam...zdawanie podstawy, żeby jej statystyk z rozszerzenia nie zaniżyć, żałosne... Quote
:: FiGa :: Posted January 13, 2011 Author Posted January 13, 2011 Wera - Wam to ie przeszkadza rozumiem? :diabloti: Offco, byl czekoladowy :loveu: A kiedys marzyly mi sie takie kaloszki w dalmacie cetki :loveu: Quote
:: FiGa :: Posted January 13, 2011 Author Posted January 13, 2011 nicnasile napisał(a):Fakultety? U nas w durnej szkole nie ma czegoś takiego, jak fakultety... Dodatkowo niektórym nauczycielom to nawet nie chce się matury próbnej zrobić, a to jest ich obowiązek... Zamiast tego jedna nauczycielka doradziła nam...zdawanie podstawy, żeby jej statystyk z rozszerzenia nie zaniżyć, żałosne...:mdleje: Gdzie Ty do szkoly chodzisz? :lol: Fakt faktem - za fakultety nauczycielom nie jest placone, co wg mnie jest glupota... :shake: Quote
nicnasile Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 Do LO, które kiedyś było jednym z lepszych w mieście, a teraz może trochę niżej, ale w pierwszej 5 jest raczej. Wiesz, ja i tak zdaję rozszerzenie, nie interesuje mnie jej zdanie, tym bardziej, że nie ma pojęcia o mojej wiedzy, bo na lekcji wymaga baaaaardzo podstawowej wiedzy. Co więcej przez 3 lata niewiele mnie nauczyła, dlatego teraz jak debil chodzę na korki i sama rozwiązuję sporo zadań etc. Nie no, coś się musi dziać. Szkoda tylko, że zawsze w mojej klasie ;-) A co do płacenia za faki, oni mają obowiązek zrobić 1h tygodniowo dodatkowo. Jakoś inni nie mają z tym problemu, babka od mojej geografii po francusku powiedziała, że skoro ta od geografii po polsku nic z nami nie robi, to może ona nas przygotować i do niej do domu jeździmy. Także ten :-P DAWAJ FOTY! Quote
:: FiGa :: Posted January 13, 2011 Author Posted January 13, 2011 Hehe co do tego "dziania sie" to tez moja licealna klasa byla w czolowce w szkole :diabloti: Teraz jak bylo spotkanie z wychowawca to narzekal ze nuda w pokoju nauczycielskim, nikt nie opowiada co sie dzialo u nas na lekcjach i nikt nie przychodzi do niej na skargi :evil_lol: A MOWILISMY WSZYSTKIM ZE BEDA TESKNIC TO NIE WIERZYLI :diabloti: 1h w ogole czy 1h na dana klase? A ta babka od gegry w porzadku jest :klacz: Widac ze chce dla was jak najlepiej, szkoda ze malo takich nauczycieli z powolania jest :shake: Zdjecia? Jakie zdjecia? :lol: Przeciez pisalam ze deszcz pada :evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted January 13, 2011 Author Posted January 13, 2011 Jako dowod ze PADA :diabloti: Quote
DominikaAnna Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 E tam FiGa, to domowe zrób leniu Ty jeden :D Quote
kamilka91 Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 http://lh4.ggpht.com/_1MmmB7POtnk/TS80aJ-04HI/AAAAAAAAAIs/yblc5b5NUfc/DSC_0448.JPG - No, a jednak się da. Jak już masz dość kropek, to krople też mogą być :cool3: faaajne :) Quote
:: FiGa :: Posted January 13, 2011 Author Posted January 13, 2011 [quote name='DominikaAnna']E tam FiGa, to domowe zrób leniu Ty jeden :D NIE UMIEM :diabloti: Tego kaktuska dostalam od mlodszej siostry na urodziny :loveu: Nie mam dla niego jeszcze imienia :hmmmm: Quote
:: FiGa :: Posted January 13, 2011 Author Posted January 13, 2011 [quote name='kamilka91']http://lh4.ggpht.com/_1MmmB7POtnk/TS80aJ-04HI/AAAAAAAAAIs/yblc5b5NUfc/DSC_0448.JPG - No, a jednak się da. Jak już masz dość kropek, to krople też mogą być :cool3: faaajne :) Ale to nie jest ladne :shake: Quote
kamilka91 Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 :: FiGa :: napisał(a):http://lh5.ggpht.com/_1MmmB7POtnk/TS80aTf0tTI/AAAAAAAAAIw/8YTdjA_aPJA/DSC_0451.JPG Tego kaktuska dostalam od mlodszej siostry na urodziny :loveu: Nie mam dla niego jeszcze imienia :hmmmm: A to chłopczyk czy dziewczynka? :D :: FiGa :: napisał(a):Ale to nie jest ladne :shake: Ważne, że pomysłowe ;) Zresztą - mnie się podoba ;) Bo mi się wszystko podoba... :eviltong: Quote
nicnasile Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 1h dla wszystkich, ogólnie :D Kaktus, daj mu na imię... hmm ED! Moja deska snowboardowa się nazywa Chuck Bass :loveu: Quote
kamilka91 Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 O, Eddy pasuje :D A masz może taką małą czapkę z daszkiem? Wtedy pasowałoby bardziej :D Quote
nicnasile Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 Ale Ed od Eda Westwicka, a nie z kreskówki :( Quote
kamilka91 Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 Wiem, że od Westwicka. Ale nie może być też trochę po mojemu? :eviltong: P.S. Była jakaś kreskówka z Edem? Quote
:: FiGa :: Posted January 13, 2011 Author Posted January 13, 2011 kamilka91 napisał(a):A to chłopczyk czy dziewczynka? :D Ważne, że pomysłowe ;) Zresztą - mnie się podoba ;) Bo mi się wszystko podoba... :eviltong:Ojeeej! Nie wiem! Musze zapytac :evil_lol: Mi ma sie podobac, nie wam :D nicnasile napisał(a):1h dla wszystkich, ogólnie :D Kaktus, daj mu na imię... hmm ED! Moja deska snowboardowa się nazywa Chuck Bass :loveu:Jak 1h dla wszystkich maturzystow to i tak niewiele by to dalo :D ED!! :loveu: Dzieki :loveu: nicnasile napisał(a):Ale Ed od Eda Westwicka, a nie z kreskówki :(:loveu: Quote
nicnasile Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 Figa, nie wiem czy tak niewiele. Rozwiązanie chociaż kilku zadań maturalnych w tygodniu, a tygodni od września do maja była masa, więc trochę jednak jest... Quote
Czarna_Owieczka Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 hahaha moje kaktusy to Malcolm i Melania :lol: myślałam, że tylko ja roślinki nazywam, do Twego będzie pasować Charles :razz: Quote
Recommended Posts