Jump to content
Dogomania

Krowa - Figa i koza - Marcel zapraszają do nakrapianej galerii

Recommended Posts

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:: FiGa :: napisał(a):

NARESZCIE??? :crazyeye:
To ze w ogole jakies fotki dodalam i to w TAKIEJ ilosci to ostatnimi czasy EWENEMENT tej galerii :evil_lol:
A ze daje TAK SZYBKO po dodaniu ostatnich to juz CUD nad cudy :evil_lol:
Z reszta... kto do nas zaglada troche dluzej ten wie :evil_lol:

Pewnie, że NARESZCIE :PP
Tort cudowny :loveu:

Posted

Kaja10014 napisał(a):
Kapitalny tort :)

Polska to ogólnie takie zadupie, tyle samo dostają ludzie za zabójstwa ile za kradzieże, masakra. Powinni podwyższyć kary.
C'nie? :loveu:

A na setki osob postawionych przed sadem za znecanie sie nad psami np jedynie kilkanascie laduje w wiezieniu... i wychodza po 3 miesiacach... :(

DominikaAnna napisał(a):
Pewnie, że NARESZCIE :PP
Tort cudowny :loveu:
Tak to moze w innych galeryjkach, ale nie tu :evil_lol:

:loveu: Dzieki :)

Posted

[quote name='kamilka91']Ja też chcę taki tort! :loveu:

Co do filmiku z torów - nie skomentuję... :-(Bylam przekonana ze to bedzie cos zwiazanego z FCB, ale jednak sasiadka uznala ze wieksza psiara ze mnie :evil_lol:

.... :(

[SIZE="6"]A co do obiecanych zdjec - deszcz pada :p

Posted

10h... uuu... Pamietam te czasy liceum :loveu: 8h normalnych lekcji plus 2h fakultetow i trening... :evil_lol:

haha, ja właśnie przez fakultety tyle czasu spędzam w szkole ;)

torcik pychotka, powiedz, że w środku był czekoladowy to w ogóle :sabber:

U nas obecnie też deszcz pada, ale rano była śnieżyca, czyli jest plucha, więc zaczęłam pomykać w kaloszkach :lol:

Posted

Fakultety? U nas w durnej szkole nie ma czegoś takiego, jak fakultety... Dodatkowo niektórym nauczycielom to nawet nie chce się matury próbnej zrobić, a to jest ich obowiązek... Zamiast tego jedna nauczycielka doradziła nam...zdawanie podstawy, żeby jej statystyk z rozszerzenia nie zaniżyć, żałosne...

Posted

nicnasile napisał(a):
Fakultety? U nas w durnej szkole nie ma czegoś takiego, jak fakultety... Dodatkowo niektórym nauczycielom to nawet nie chce się matury próbnej zrobić, a to jest ich obowiązek... Zamiast tego jedna nauczycielka doradziła nam...zdawanie podstawy, żeby jej statystyk z rozszerzenia nie zaniżyć, żałosne...
:mdleje: Gdzie Ty do szkoly chodzisz? :lol:
Fakt faktem - za fakultety nauczycielom nie jest placone, co wg mnie jest glupota... :shake:

Posted

Do LO, które kiedyś było jednym z lepszych w mieście, a teraz może trochę niżej, ale w pierwszej 5 jest raczej. Wiesz, ja i tak zdaję rozszerzenie, nie interesuje mnie jej zdanie, tym bardziej, że nie ma pojęcia o mojej wiedzy, bo na lekcji wymaga baaaaardzo podstawowej wiedzy. Co więcej przez 3 lata niewiele mnie nauczyła, dlatego teraz jak debil chodzę na korki i sama rozwiązuję sporo zadań etc. Nie no, coś się musi dziać. Szkoda tylko, że zawsze w mojej klasie ;-)

A co do płacenia za faki, oni mają obowiązek zrobić 1h tygodniowo dodatkowo. Jakoś inni nie mają z tym problemu, babka od mojej geografii po francusku powiedziała, że skoro ta od geografii po polsku nic z nami nie robi, to może ona nas przygotować i do niej do domu jeździmy. Także ten :-P

DAWAJ FOTY!

Posted

Hehe co do tego "dziania sie" to tez moja licealna klasa byla w czolowce w szkole :diabloti:
Teraz jak bylo spotkanie z wychowawca to narzekal ze nuda w pokoju nauczycielskim, nikt nie opowiada co sie dzialo u nas na lekcjach i nikt nie przychodzi do niej na skargi :evil_lol: A MOWILISMY WSZYSTKIM ZE BEDA TESKNIC TO NIE WIERZYLI :diabloti:

1h w ogole czy 1h na dana klase?
A ta babka od gegry w porzadku jest :klacz: Widac ze chce dla was jak najlepiej, szkoda ze malo takich nauczycieli z powolania jest :shake:

Zdjecia? Jakie zdjecia? :lol:
Przeciez pisalam ze deszcz pada :evil_lol:

Posted

[quote name='DominikaAnna']E tam FiGa, to domowe zrób leniu Ty jeden :D
NIE UMIEM :diabloti:

Tego kaktuska dostalam od mlodszej siostry na urodziny :loveu:
Nie mam dla niego jeszcze imienia :hmmmm:

Posted

http://lh5.ggpht.com/_1MmmB7POtnk/TS80aTf0tTI/AAAAAAAAAIw/8YTdjA_aPJA/DSC_0451.JPG
Tego kaktuska dostalam od mlodszej siostry na urodziny :loveu:
Nie mam dla niego jeszcze imienia :hmmmm:

A to chłopczyk czy dziewczynka? :D
Ale to nie jest ladne :shake:

Ważne, że pomysłowe ;)

Zresztą - mnie się podoba ;)
Bo mi się wszystko podoba... :eviltong:

Posted

kamilka91 napisał(a):
A to chłopczyk czy dziewczynka? :D

Ważne, że pomysłowe ;)

Zresztą - mnie się podoba ;)
Bo mi się wszystko podoba... :eviltong:
Ojeeej! Nie wiem! Musze zapytac :evil_lol:

Mi ma sie podobac, nie wam :D

nicnasile napisał(a):
1h dla wszystkich, ogólnie :D

Kaktus, daj mu na imię... hmm ED! Moja deska snowboardowa się nazywa Chuck Bass :loveu:
Jak 1h dla wszystkich maturzystow to i tak niewiele by to dalo :D

ED!! :loveu: Dzieki :loveu:

nicnasile napisał(a):
Ale Ed od Eda Westwicka, a nie z kreskówki :(
:loveu: