kajkoowa Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Ja też trzymam kciuki za szczęsliwą podróż:loveu: Quote
:: FiGa :: Posted December 22, 2009 Author Posted December 22, 2009 Dzięki wam, że jesteście :loveu: Quote
kajkoowa Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Żeby karp był doskonały i pierogi smakowały. Dużo szczęścia i radości, w tym dniu samych pomyślności. Prezentów i humoru dobrego, wszystkiego najlepszego! Quote
Anusia&Saba Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Dawno mnie nie było, ale życzę wesołych świąt i szczęśliwej podróży! :* Quote
Tina.Sara Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 i ja sie dołączam do trzymania kciuków ;) i wesołych świąt, wymiziaj gromadkę :loveu: Quote
agaciaaa Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Dojechaliście już pewnie :cool3: jak znajdziesz chwilkę, to odezwij się, daj znać jak mijają pierwsze chwile w nowym miejscu ;) I ucałuj zwierzaki ode mnie :p Quote
WeronikaM Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 i szczęśliwego roku 2010 !!!!!! :D :D Quote
agaciaaa Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Sylwuś, co się tak długo nie odzywasz? Chyba już zdążyłaś się rozpakować? :lol::lol: Napisz chociaż kilka słów! Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Cześć buraki :D Gdzie wy jesteście?? Come back i to juz :P Quote
Czarna_Owieczka Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Figulce! gdzie Was wywiało? :( Quote
WeronikaM Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 miałam już nadzieję, że znajdę chociaż 1 posta Figowej :( Quote
:: FiGa :: Posted March 17, 2010 Author Posted March 17, 2010 Witajcie kochani :loveu: Wybaczcie nam tak dluga nieobecnosc. Jestesmy zapracowani, zabiegani i za... eee... :eviltong: A zeby bylo jeszcze smieszniej to siadl nam laptop :angryy: Jestem na etapie gromadzenia srodkow na nowego, totez z zakladaniem internetu sie specjalnie nie spiesze. Nie mieszkamy w Monachium, lecz w malym miasteczku za miastem. Eichenau ;) Chodzimy na dlugie spacerki, bawimy sie z innymi czworonogami na duzych lakach. Balam sie ze nie bedzie gdzie wychodzic z psami i bardzo mile zaskoczylo mnie otoczenie w miasteczku ;) Mamy jednak problem. Co rano psy zostaja same od 8:00 do ok 13:00. To tylko 5h, ale sasiedzi skarzyli sie ze wredoty szczekaja gdy slysza kogos wchodzacego na klatke... Zamykam ich w pokoju na klucz (Marcel otworzy kazde drzwi), wlaczam glosno radio i licze na to ze beda siedziec cicho. Rozmawialam ze szkoleniowcem, postepuje jak kazal... Po powrocie nie witam sie z nimi, zabraniam robic tego rowniez dzieciakom. Spokojnie sie rozbieram i robie sobie kawe nie zwracajac uwagi na Marcela wywijajacego salta u moich stop (ma adhd). Dopiero gdy usiade moja uwaga zahacza o psy (Marcel wyje z radosci). Ostatnio skarg juz nie bylo, psy zamkniete w pokoju przy muzyce nie slysza ludzi wchodzacych na klatke, jednak musze to jakos inaczej wyeliminowac, nie wyreczajac sie radiem zagluszajacym inne odglosy... :( Quote
:: FiGa :: Posted March 17, 2010 Author Posted March 17, 2010 Jesli choodzi o fotki to mamy ich duuuzo ;) Spanko ;) Spacerek# Quote
Recommended Posts