lucka_ns Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 Śliczna ta Twoja psinka. Cudna, piękna, najpiękniejsza:D uwielbiam dalmatyńczyki. Quote
Basia&Safi Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 czesc Figulce :):):):) a gdzie jakies nakrapiane focie ;> ? Quote
:: FiGa :: Posted October 1, 2010 Author Posted October 1, 2010 A toscie mnie zagli teraaaz :lol: Ja tu sobie z czystym sumieniem dogo porzucilam w niepamiec przekonana ze wszyscy o nas zapomnieli a tu jednak nie! Ktos jeszcze pamieta :oops: Dziekujemy :oops: [quote name='Basia&Safi']ciiiii no co mogłam przeoczyc :D:D:D a ja mam juz dwa psy tzn safi jest u rodziców nie chce mi jej oddac :D a u nas mieszka rudy eldo ale nie idz do galerii ostatnio nie chce mi sie nowych fotek wstawiac D:D:D:D Bylam, widzialam, dzieje sie :razz: [quote name='agaciaaa']Heloł Pączek :loveu: Na długo do PL jedziecie?Miesiac bylismy :multi: A jak nam to szybko minelo... :shake: [quote name='Kaja10014']O to fajnie że wracacie! Na jak długo? I gdzie? :)A bylismy sobie na podkarpaciu, na starych smieciach ;) [quote name='WeronikaM']ooo, witam :loveu::calus: [quote name='Paulina_mickey']hej kropeczki, http://i50.tinypic.com/2hhdm9w.jpg To zdjęcie chyba na NK miałaś?:D Bardzo fajne tereny macie. Przejrzałam pierwszą stronkę, żeby być w miare aktualnie bo chyba z 2 lata mnie tu nie było :P Bardzo długo Ci żyły te szczurki:hmmmm: Nasza Luna równo rok przeżyła tylko:( A te obecne to sie zobaczy :) No wlasnie do dzis sie smiejemy i wpominamy ciuraski nasze :) 2,5 roku mialy jak zaczely sie wykruszac. O dziwo ten najmniejszy i najslabszy, ktory zawsze mial od reszty przerabane byl z nami najdluzej. Ciurki to fajna sprawa... tylko za szybko odchodza :( [quote name='Niufciak']http://i50.tinypic.com/2mcvz8m.jpg Jakie słodziaczki:loveu: Miały wyprawę;DHej ;) [quote name='lucka_ns']Śliczna ta Twoja psinka. Cudna, piękna, najpiękniejsza:D uwielbiam dalmatyńczyki.Nie pisz mi prosze ze uwielbiasz dalmaty bo zaraz Ci jednego wepchne do adopcji :evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted October 1, 2010 Author Posted October 1, 2010 Basia&Safi napisał(a):czesc Figulce :):):):) a gdzie jakies nakrapiane focie ;> ?Jak tylko sie zbiore to moze cos wrzuce :cool3: Ale wiesz ze rewelacji nie bedzie :evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted October 2, 2010 Author Posted October 2, 2010 To macie :evil_lol: Styknie? :lol: Quote
:: FiGa :: Posted October 2, 2010 Author Posted October 2, 2010 A taka sobie Kropeczke przywiezlismy ostatnio z Polski :loveu: Quote
:: FiGa :: Posted October 2, 2010 Author Posted October 2, 2010 Niestety tylko sie u nas potymczasowala :placz::placz: Pisze niestety, bo wredne to takie bylo, zaczepne i zgryzliwe mhrrrrr... jak ja kocham takie wredne bestyyyjeee :placz: Te wredne kurwiki w oczyskach :loveu: Quote
Paulina_mickey Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 Jak u Ciebie kropczasto :iloveyou: Piękna tymczasowiczka :D A co do szczurków to masz racje, zdecydowanie za krótko żyją :( Quote
:: FiGa :: Posted October 3, 2010 Author Posted October 3, 2010 Ja chce trzeciego kropkaaa.... :placz: :lol: A, zapomnialabym :) Moja siostra miala urodziny. A to jej tort urodzinowy: Quote
kajkoowa Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 Całe życie związane z kropkami, od tymczasowiczów po tort a co :D Quote
Luzia Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 Ta na zdjęciu to zapewne Ty? :diabloti: http://i26.tinypic.com/slts7p.jpg Tort świetny, ja też taki chcę tyle że moich świeczek będzie mniej :razz: A poza tym to jest troszkę drastyczny, no chyba że akupunkturę wykonuje się wzdłuż kręgosłupa :cool1: Quote
:: FiGa :: Posted October 3, 2010 Author Posted October 3, 2010 [quote name='Paulina_mickey']Ale super torcik :DCnie? :evil_lol: [quote name='Kaja10014']Całe życie związane z kropkami, od tymczasowiczów po tort a co :D:oops: No tak, pod tym wzgledem rodzinka mi sie udala :lol: [quote name='Luzia&Funia']Ta na zdjęciu to zapewne Ty? :diabloti: http://i26.tinypic.com/slts7p.jpg Tort świetny, ja też taki chcę tyle że moich świeczek będzie mniej :razz: A poza tym to jest troszkę drastyczny, no chyba że akupunkturę wykonuje się wzdłuż kręgosłupa :cool1:Ja to to pikne stffforzonko kilka stronek wczesniej :evil_lol: To usun w paincie swieczki i wydrukuj go sobie :evil_lol: E tam, to tylko Figowa przebrana za tort :lol: Quote
Luzia Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 [quote name=':: FiGa ::'] Ja to to pikne stffforzonko kilka stronek wczesniej :evil_lol: To usun w paincie swieczki i wydrukuj go sobie :evil_lol: E tam, to tylko Figowa przebrana za tort :lol:[/QUOTE] Jakoś nie mogę znaleźć :diabloti: nie będzie taki smaczny wtedy :eviltong: Nie wiedziałam że ona taka mała jest :evil_lol: A tak poza tym to ty dupa jesteś nie ludź :diabloti: Quote
:: FiGa :: Posted October 8, 2010 Author Posted October 8, 2010 [quote name='Marta_Ares']kapitalny torcik :D[/QUOTE]CO Ty masz w avie Martus? :-o [quote name='Luzia&Funia']Jakoś nie mogę znaleźć :diabloti: nie będzie taki smaczny wtedy :eviltong: Nie wiedziałam że ona taka mała jest :evil_lol: A tak poza tym to ty dupa jesteś nie ludź :diabloti:[/QUOTE]Nooo, to to sliczne takieee, o taaam!!!! :lol: Hmmm wiesz ten tort moze fajnie wyglada ale to to niemieckie ciasto jest i... wolalabym go wadrukowanego zjesc :lol: A jest :loveu: Bo Figowa to czilala, ale to przed wami ukrywalam :evil_lol: A czemu dupa :obrazic: Quote
Luzia Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 [quote name=':: FiGa ::']Nooo, to to sliczne takieee, o taaam!!!! :lol: Hmmm wiesz ten tort moze fajnie wyglada ale to to niemieckie ciasto jest i... wolalabym go wadrukowanego zjesc :lol: A jest :loveu: Bo Figowa to czilala, ale to przed wami ukrywalam :evil_lol: A czemu dupa :obrazic: tam bardzo daleko gdzieś :cool1: ja i tak najbardziej lubię moje osobiste torty :diabloti::diabloti: (grunt to skromność :siara: ) [SIZE=2]Boś mi wyjechała z Grodziska jak byłam w Ubieszynie :roll: Quote
docha Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 super tort! i jak zwykle piękne zdjęcia, a co się stało z tymczasowiczką, znalazła dom w niemieckiej rodzinie? Jestem ciekawa co z Twoimi studiami? Nie próbujesz w Monachium? Quote
:: FiGa :: Posted October 11, 2010 Author Posted October 11, 2010 [quote name='Luzia&Funia']tam bardzo daleko gdzieś :cool1: ja i tak najbardziej lubię moje osobiste torty :diabloti::diabloti: (grunt to skromność :siara: ) [SIZE=2]Boś mi wyjechała z Grodziska jak byłam w Ubieszynie :roll: :obrazic: Upieczesz mi? :evil_lol: :mad: A tos sie zbierala do tego Ubieszynaaa :mad: [quote name='docha']super tort! i jak zwykle piękne zdjęcia, a co się stało z tymczasowiczką, znalazła dom w niemieckiej rodzinie? Jestem ciekawa co z Twoimi studiami? Nie próbujesz w Monachium? Tak jest, mieszka z jakims mlodym malzenstwem ;) Zamierzam, ale najpierw jezyk ;) Quote
Paulina_mickey Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 http://i54.tinypic.com/178dg0.jpg Jaki piękny uśmiech!:D Quote
Marta_Ares Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 swietne widoki tam u Was!! piekne fotki :) tylko czemu tak mało?:( Quote
Recommended Posts