docha Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 coś w tym jest, że tereny wschodnie naszego kraju mają urok, choć są biedne. Właśnie dla tych widoków (choć nie tylko) przebrnęłam przez ten obszerny wątek, tak mniej więcej od początku sierpnia, przy herbatce w wolnej chwili, dobrnęłam do dnia dzisiejszego. Na marginesie-ten wątek to jest Twój pamiętnik. Pszczółka i chaszcze powalają- doszłaś do doskonałości w foceniu, a za zachody to tylko dziękować! Zaskoczyłaś mnie z brakiem tras asfaltowo-rowerowych w Waszej okolicy. My na rowery przy byle okazji wyjeżdżamy za Odrę, ale to są te wschodnie strony Deutschlandu, tzn. bardziej doinwestowane ;) Właśnie teraz trwają moje zajęcia z Niemca, dzisiaj jestem na wagarach, a co stary też może. pozdrawiam Was. Quote
:: FiGa :: Posted October 21, 2010 Author Posted October 21, 2010 [quote name='Czarna_Owieczka']Pszczoła mistrz po prostu :O czym ty zdjęcia robisz ? :razz: krooopki :loveu:Czym zdjecia robie... Nie zalamuj mnie bo jak sie patrze na tego grata to mnie nosi :lol: Panasonic DMC-LS80... Robi zdjecia gorsze niz moj stary zgredzio, ktory mial 4mln pixeli :angryy: [quote name='Luzia&Funia']Ups no to wtopa :oops: Nie ma to jak być ciemnym, na swoje usprawiedliwienie muszę napisać że powinnam nosić okulary. O to było napisane takim tyci tyci druczkiem :evil_lol: Jak wpadniesz w odwiedziny to nawet dwa Ci upiekę :razz: Zbierałam, zbierałam - ale jak się w końcu zebrałam to mi uciekłaś :eviltong: http://i55.tinypic.com/2wfu987.jpg Zakochałam się :loveu: Slepa jestes :shake: To wpadne!!! xD To myslalas ze wiecznie bede na Ciebie czekac? :evil_lol: Quote
Czarna_Owieczka Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 :: FiGa :: napisał(a):Czym zdjecia robie... Nie zalamuj mnie bo jak sie patrze na tego grata to mnie nosi :lol: Panasonic DMC-LS80... Robi zdjecia gorsze niz moj stary zgredzio, ktory mial 4mln pixeli :angryy: Ty sobie w kulki lecisz? :x są piękne i gupot nie gadaj :p powiedz, ze ten Twój aparat jest różowy :loveu: :cool3: Quote
:: FiGa :: Posted October 23, 2010 Author Posted October 23, 2010 docha napisał(a):coś w tym jest, że tereny wschodnie naszego kraju mają urok, choć są biedne. Właśnie dla tych widoków (choć nie tylko) przebrnęłam przez ten obszerny wątek, tak mniej więcej od początku sierpnia, przy herbatce w wolnej chwili, dobrnęłam do dnia dzisiejszego. Na marginesie-ten wątek to jest Twój pamiętnik. Pszczółka i chaszcze powalają- doszłaś do doskonałości w foceniu, a za zachody to tylko dziękować! Zaskoczyłaś mnie z brakiem tras asfaltowo-rowerowych w Waszej okolicy. My na rowery przy byle okazji wyjeżdżamy za Odrę, ale to są te wschodnie strony Deutschlandu, tzn. bardziej doinwestowane ;) Właśnie teraz trwają moje zajęcia z Niemca, dzisiaj jestem na wagarach, a co stary też może. pozdrawiam Was.Haha sama bede musiala kiedzs usiasc i przejrzec co tam madrego wyprodukowalam. Ale podejrzewam ze herbatka bedzie za slabym trunkiem :evil_lol: Z foceniem to niestety raczkuje, mam nadzieje ze kiedys w koncu naucze sie robic fajne fotki :lol: Na poczatek bede musiala sie rozejrzecz za czyms co ROBI fajne fotki :) Trasy sa :multi: I jezdzimy na rowerkach w wolnych chwilach. Ale bez aparatu :oops: Hahaha wagary to moje najlepsze chwile z liceum :loveu: Czarna_Owieczka napisał(a):Ty sobie w kulki lecisz? :x są piękne i gupot nie gadaj :p powiedz, ze ten Twój aparat jest różowy :loveu: :cool3: Nie sa :placz: Ten aparat robi zdjecia, ktore sa obrzydliwe, to dlatego przestalam focic :placz: Na kazdej fotce w powiekszeniu sa takie ziarenka, aparat w moim telefonie robi lepsze zdjecia :placz: A moze tak skubne troche ze skarbonki na samochod i kupie aparat? :hmmmm: Nie!!! WIdzisz nawet rozowy nie jest, burak jeden :placz: Quote
Paulina_mickey Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Futrzaki śliczne, a ta pszczółka jest po prostu genialna!!!! Quote
Czarna_Owieczka Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 :: FiGa :: napisał(a):Nie sa :placz: Ten aparat robi zdjecia, ktore sa obrzydliwe, to dlatego przestalam focic :placz: Na kazdej fotce w powiekszeniu sa takie ziarenka, aparat w moim telefonie robi lepsze zdjecia :placz: A moze tak skubne troche ze skarbonki na samochod i kupie aparat? :hmmmm: Nie!!! WIdzisz nawet rozowy nie jest, burak jeden :placz: Sylwia, niemieckie powietrze dziwnie na Ciebie oddziałuje :icon_roc: pikne som i nie godoj !:-P nie różowy?! :mdleje: Quote
Luzia Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 :: FiGa :: napisał(a):Slepa jestes :shake: To wpadne!!! xD To myslalas ze wiecznie bede na Ciebie czekac? :evil_lol: A no tak jakoś wyszło :eviltong: Dawaj :razz: tylko daj mi wcześniej znać :cool1: Miłość cierpliwa jest... nie wiedziałaś :shake: Quote
:: FiGa :: Posted October 23, 2010 Author Posted October 23, 2010 Paulina_mickey napisał(a):Futrzaki śliczne, a ta pszczółka jest po prostu genialna!!!!Dziekujem :oops: Czarna_Owieczka napisał(a):Sylwia, niemieckie powietrze dziwnie na Ciebie oddziałuje :icon_roc: pikne som i nie godoj !:-P nie różowy?! :mdleje:Hahahaha chyba cos w tym jest :evil_lol: No nie :placz: Myslisz ze powinnam go zanuzyc np w rozowej farbie? :diabloti: Wtedy bedzie przynajmniej oczy cieszyl zgred jeden :watpliwy: Luzia&Funia napisał(a):A no tak jakoś wyszło :eviltong: Dawaj :razz: tylko daj mi wcześniej znać :cool1: Miłość cierpliwa jest... nie wiedziałaś :shake:No tAK! Najlepiej tak powiedziec! Nie, niespodzianka bedzie :evil_lol: Pfffffff :obrazic: Quote
Luzia Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 :: FiGa :: napisał(a):No tAK! Najlepiej tak powiedziec! Nie, niespodzianka bedzie :evil_lol: Pfffffff :obrazic: Nie krzyć na mnie :obrazic: To wtedy placka nie będzie :eviltong: A nie? :razz: Przynajmniej ja gdzieś tak czytałam :evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted October 23, 2010 Author Posted October 23, 2010 Luzia&Funia napisał(a):Nie krzyć na mnie :obrazic: To wtedy placka nie będzie :eviltong: A nie? :razz: Przynajmniej ja gdzieś tak czytałam :evil_lol:Ktos musi!!! Bos sie rozbestwila ostatnio :x Grozisz mi? :razz: :evil_lol: I wierzysz naiwnie we wszystko co przeczytasz? :evil_lol: Quote
Luzia Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 :: FiGa :: napisał(a):Ktos musi!!! Bos sie rozbestwila ostatnio :x Grozisz mi? :razz: :evil_lol: I wierzysz naiwnie we wszystko co przeczytasz? :evil_lol: To ja sobie idę co by wiecej się nie rozbestwiać :errrr: No ba, też mi pytanie :grins: bo to było w takiej ważnej książeczce . tak mi mamusia mówiła :diabloti: Quote
Czarna_Owieczka Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 :: FiGa :: napisał(a): Hahahaha chyba cos w tym jest :evil_lol: No nie :placz: Myslisz ze powinnam go zanuzyc np w rozowej farbie? :diabloti: Wtedy bedzie przynajmniej oczy cieszyl zgred jeden :watpliwy: a jak że! w różowym będzie mu bardzo do twarzy :cool3: różowy jest taki niesamowity :wink: Quote
:: FiGa :: Posted October 23, 2010 Author Posted October 23, 2010 Luzia&Funia napisał(a):To ja sobie idę co by wiecej się nie rozbestwiać :errrr: No ba, też mi pytanie :grins: bo to było w takiej ważnej książeczce . tak mi mamusia mówiła :diabloti:I tak wrocisz :evil_lol: Hahahaha co mi zrobisz jak mnie zlapiesz?? :evil_lol: A jaka to ksiazeczla jest? :razz: Kamasutra :roflt: Czarna_Owieczka napisał(a):a jak że! w różowym będzie mu bardzo do twarzy :cool3: różowy jest taki niesamowity :wink: Ok, ale w zamian nie bedzie zadnych fotek :lol: Quote
Czarna_Owieczka Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 [quote name=':: FiGa ::']Ok, ale w zamian nie bedzie zadnych fotek :lol: :lmaa: .......... Quote
:: FiGa :: Posted October 25, 2010 Author Posted October 25, 2010 [quote name='Czarna_Owieczka']:lmaa: ..........No co sie oburzasz :evil_lol: Przeciez to proste jest ze jak wrzuce zgreda do farby to focic przestanie :shake: Ale bedzie rozowy :loveu: Quote
WeronikaM Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 witanko :hand: ;) gdzie są fotki :mad: poproszę jakieś wspólne :D Quote
:: FiGa :: Posted October 25, 2010 Author Posted October 25, 2010 Lo jezuuuu jakie wygorowane zyczenia :lol: Nie mam zadnych :grins: Quote
:: FiGa :: Posted October 26, 2010 Author Posted October 26, 2010 Mieliśmy ostatnio ciekawa sytuacje :lol: Zrobilismy sobie wypad z psami na weekend do wloch. Spacerowalismy nad rzeka, beztrosko, szczesliwi... tylko my i nasze kochane potworzaste w kropki :loveu: Oczywiscie stan ten utrzymac sie nie mial szans, bo przeciez Marcelek MUSIAL pogonic kotecka ktory stanal mu nagle na drodze... Marcelek to tam kij, dopadlby kotecka i zaczal obwachiwac, gorzej z Figowa...:diabloti: Rzucilam sie za potforami i krzycze "Figa, Figa, wracaj Figa!!"... Dopada do mnie Krzys moj i wypada z tekstem "ciszej troche, nie drzyj sie tak...", patrze na niego wzrokiem "o co cho" O.o ... a nad jego ramieniem spotykam sie ze zgorszonym wzrokiem jakiejs staruszki.... I wtedy dowiedzialam sie, ze moja sunia nosi imie zenskich narzadow plciowych :mrgreen: Ale na biologi, wloskie dzieciaki nie uzywaja slowa figa :lol: Lo jezuuu skrzywdzilam psa... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
docha Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 hahaha...., myślę,że bardziej skrzywdziłabyś Marcela tym imieniem ;) Quote
:: FiGa :: Posted October 26, 2010 Author Posted October 26, 2010 Hahaha do niego by to imie w sumie pasowalo :evil_lol: Bo on to taka cip*** jest nie facet :evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted October 26, 2010 Author Posted October 26, 2010 Dzis kropwka konczy 8 wiosenek ;) A Marcelek 2 wiosny ;) Trafil do nas w sierpniu w wieku 10 miesiecy, wiec uznalismy, ze urodzil sie mniej wiecej tak jak kropciasta ;) IMPREZA PODWOJNA :evil_lol: Quote
WeronikaM Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 hahahahahaha , dobre ;) no to jak nie masz wspolnych, dodaj cokolwiek :D Quote
WeronikaM Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 :: FiGa :: napisał(a):Dzis kropwka konczy 8 wiosenek ;) A Marcelek 2 wiosny ;) Trafil do nas w sierpniu w wieku 10 miesiecy, wiec uznalismy, ze urodzil sie mniej wiecej tak jak kropciasta ;) IMPREZA PODWOJNA :evil_lol: to 1o00 latek dla obojga kropciastych :loveu: Quote
Anusia&Saba Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 . I wtedy dowiedzialam sie, ze moja sunia nosi imie zenskich narzadow plciowych :mrgreen: Ale na biologi, wloskie dzieciaki nie uzywaja slowa figa :lol::roflt: :BIG:STO LAT DLA ŁACIATYCH! :BIG: :cunao: Quote
docha Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 mnie jednak ta wiadomość powaliła. Jeszcze dwa miesiące temu miała cztery wiosenki. matko jak ten czas leci, ale Figowa jakby się nie starzała, ciągle tak samo młody pychol :) Mordziaste, wspaniałe nochale ucałuj!!! Quote
Recommended Posts