Jump to content
Dogomania

Krowa - Figa i koza - Marcel zapraszają do nakrapianej galerii

Recommended Posts

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='WeronikaM']super !!!
Marcelek prześliczny :loveu::loveu::loveu::loveu:
ale ma fajnego lwa
a jaka Kola maleńka :loveu::loveu:

same cuda Figa posiadasz :eviltong:
Lew [`] Niestety u nas zabawki nie mają długiego żywotu :diabloti:

Cudem mogę nazwać Marcelka i Figową. KOLA DEFINITYWNIE DO CUDÓW NIE NALEŻY, szczególnie po ostatnich akcjach :diabloti:

Posted

[quote name='WeronikaM']głupoty wygadujesz :evil_lol:
cudo, cudo :loveu:

wow, a jakie zabawy, a ilość fotek taka, jak nigdy :loveu:Chcesz ją na kilka dni? Ja chętnie odpocznę :diabloti:

Jak szybko siadłyby Ci nerwy jeśli musiałabyś biegać z psem co 15min [dosłownie!] na siq/qpe bo miał mega biegunkę, zeżarł 4 tabliczki czekolady, wypijał litry wody i do tego biegał po ścianach i suficie? :diabloti:

[quote name='WeronikaM']http://i33.tinypic.com/vwqzok.jpg - a co to za rudy kundelek :cool3:Mila :-(
Jej wątek:
http://www.dogomania.pl/forum/f1155/malutka-mila-pomoz-jej-odzyskac-wiare-w-czlowieka-w-dt-potrzebne-deklaracje-172378/index3.html#post13448888

Posted

Chcesz ją na kilka dni? Ja chętnie odpocznę

Jak szybko siadłyby Ci nerwy jeśli musiałabyś biegać z psem co 15min [dosłownie!] na siq/qpe bo miał mega biegunkę, zeżarł 4 tabliczki czekolady, wypijał litry wody i do tego biegał po ścianach i suficie?

tak, przydałaby mi się taka dawka ruchu, schudłabym :evil_lol:

Posted

[quote name='WeronikaM']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

PS: fajny skoczek http://i37.tinypic.com/2qx97ac.jpg :evil_lol::loveu:Ja biorę psychotropy i mam zajęcia z psychologiem 2 razy w tyg przez tego psa! :evil_lol:

Marcelek :loveu: Gdy do nas trafił nie potrafił się bawić, nie wiedział do czego służą pluszaki :oops: A teraz jest psem który szaleje z zabawkami najbardziej :evil_lol:

A Ty co Weroniko robisz o tak późnych porach w sieci? :razz:

Posted

Alergia pani Ewy...
Pojechalam tam, Marcelek szalal ze szczęścia, a ja czułam się jak potwór zabierając go. Wszyscy płakali, mówili, że Marcelek to pies ideał, i że mam do nich przyjeżdżać do tydz na spacery. Marcelek też już się do nich przyzwyczaił, ciesząc się skakał po mnie, mojej siostrze i pani Ewie.
Ewa natomiast zasmarkana, kaszląca i spuchnięta, brała już zastrzyki.
Niesamowicie szkoda... to dobry dom, Marcelka zostawiałam tam ze spokojną głową, mogłam go odwiedzać i wyczohrać tę kochaną mordę od czasu do czasu. Jak mi go zabiorą do niemiec to już tego nie będzie.

Dzięki ;)