Jump to content
Dogomania

Krowa - Figa i koza - Marcel zapraszają do nakrapianej galerii

Recommended Posts

Posted

[quote name='agaciaaa']Skaczą jak szalone :loveu:

No ok, niech Ci będzie.. ale Tobie nigdy nie dorównam :shake: :diabloti:

Pokaż sie w tej drugiej i to już! :mad:[/QUOTE]Jaaaaaacie ale zabawa :sweetCyb: W chowaneeeeeego :megagrin:

No to ba, nie mam sobie równych :evil_lol:

Nie mam fotki w tej drugiej [znośnej fotki :lol:] - może wieczorem zrobię ;)

[quote name='Cambel&Megi']rozumiem...:evil_lol:
ee tam, bez przesady.:eviltong:

podobują mi się te efekty Pączkowej nudy :loveu::loveu:[/QUOTE]No właśnie nie bez przesady :lol: Ja naprawdę tragicznie jeżdżę, dziś tata mało ducha nie wyzionął :loveu::loveu:

Dziękujem :loveu:

[quote name='Anusia&Saba']Zdjęcia- Wow!!!! :mdleje::mdleje::mdleje: Przedostatnie- jakie przybliżenie :loveu:

Posty skaczą! :angryy:[/QUOTE]Dziękujem dziekujem :loveu::loveu: :evil_lol:

[quote name='Cambel&Megi']Ale u Ciebie skaczą te posty.:watpliwy:[/QUOTE]

Taaak impreza jest :sweetCyb:

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name=':: FiGa ::']Nie mam fotki w tej drugiej [znośnej fotki :lol:] - może wieczorem zrobię ;)[/quote]
wieczór nastał a fotki nie maa....
dawaj zdjątko w drugiej sukience, nie daj się błagać:cool3::mad:

Posted

[quote name='Marta_Ares']kurcze no to poczytalam sobie o krowkach:evil_lol: :evil_lol:

Powodzenia na egzaminie!!!

calkiem fajne fotki powychodzily:loveu:Krówki są najjjlepsze :loveu:

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Dziekuję :loveu:

Posted

[quote name='agaciaaa']Super co :multi:

Jesteś moim guru :loveu:

Trzymam za słowo :diabloti:

Zapomniałam napisać, że fajne fotki, uwielbiam zapach palonych zapałek :lol: :loveu:[/QUOTE]No bajer :loveu: Ciekawe czy po zapłaceniu abonamentu posty tak nie świrują :lol: Bo multi cytat np działa :evil_lol:

:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Hmmm... przed chwilką wróciłyśmy za spaceru [zimno jak cholera :angryy:] i już nie ma sansu sie w przebieranki bawić :loveu: :lol:

Posted

[quote name=':: FiGa ::']Słońce moje największe :loveu::loveu: Kolorowych erotycznych snów ze mną :loveu::loveu:

takie właśnie będą:loveu:
i takich samych ja tobie życzę:loveu:

Posted

[quote name=':: FiGa ::']No bajer :loveu: Ciekawe czy po zapłaceniu abonamentu posty tak nie świrują :lol: Bo multi cytat np działa :evil_lol:

:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Hmmm... przed chwilką wróciłyśmy za spaceru [zimno jak cholera :angryy:] i już nie ma sansu sie w przebieranki bawić :loveu: :lol:[/quote]

Posty to chyba inna sprawa ;) niezsynchronizowane serwery :lol: więc nie może jednym działać a innym nie ;) a o multi słyszałam :angryy: ja robie ręcznie :evil_lol:

To jutro rano jak wstaniesz i będziesz zdejmować piżamke, to pamiętaj- najpierw wskakujesz w kiecke i robisz fotki :diabloti:

Posted

[quote name='emdziolek']takie właśnie będą:loveu:
i takich samych ja tobie życzę:loveu:

Lepszych snów wymarzyć sobie nie mogłam :loveu::loveu::loveu:

[quote name='Cambel&Megi']a tu dalej impreza/zabawa w chowanego skaczących postów..:sweetCyb:
i jakoś tak...erotycznie. :diabloti: idę stąd.:eviltong: [Pączek myśli: uff nareszciee.]:loveu:
Tu bawimy się zawsze :multi: :evil_lol:

:turn-l: :turn-l:

Nie ciesz się za wcześnie :evil_lol:

[quote name='agaciaaa']Posty to chyba inna sprawa ;) niezsynchronizowane serwery :lol: więc nie może jednym działać a innym nie ;) a o multi słyszałam :angryy: ja robie ręcznie :evil_lol:

To jutro rano jak wstaniesz i będziesz zdejmować piżamke, to pamiętaj- najpierw wskakujesz w kiecke i robisz fotki :diabloti:
Ja też ręcznie :diabloti::diabloti: Więcej czasu to wymaga, ale jakieś rozwiązanie jest :diabloti:

Ooooopsa :oops::oops::oops::oops:

Posted

[quote name=':: FiGa ::']Ja też ręcznie :diabloti::diabloti: Więcej czasu to wymaga, ale jakieś rozwiązanie jest :diabloti:

Ooooopsa :oops::oops::oops::oops:[/quote]

Ja na początku swojej bytności tu też robiłam ręcznie, bo nie wiedziałam że istnieje multicytat :lol::lol:

:mad::mad::mad: trace cierpliwość.......:angryy:

Posted

[quote name='agaciaaa']Ja cytuje każdego osobno w oddzielnej zakładce, a potem wklejam do jednego okienka ;)[/quote]

Woooo...myślałam,z ę sobie klikasz jeden guziczek i już :lol:

Posted

[quote name='Justys95']Hejooo :p

http://i42.tinypic.com/2h3c03l.jpg
Ach, jak to fajnie zobaczyć 'znajomą' mordeczkę :loveu: Ale ile musiałam się do niej cofnąć to szoook :-x

http://i42.tinypic.com/fun91l.jpg
:DCześć :multi:
Nooo jak zwykle przylazły i mielą ozorami :shake: Jakby na offie mało miejsca było :shake: :evil_lol:

Nie śmiej się ze mnie :placz:

[quote name='Patisa']Pozdrawiamy Piękne Kropkowane :lol:Dziękujemy pęknie :loveu:

[quote name='agaciaaa']Ja na początku swojej bytności tu też robiłam ręcznie, bo nie wiedziałam że istnieje multicytat :lol::lol:

:mad::mad::mad: trace cierpliwość.......:angryy:Nie martw się, nie tylko Ty jesteś tak ułomna :calus: Ja też to tak robiłam :evil_lol:

Wczoraj nie mogłam, dziś przed chwilką wróciłam do domu i... muszę sprzątać :placz:

A jutro studniówka... bosz ja nie chcę, wszystko mnie boli :placz:

To może fotki ze studniówki wrzucę i zobaczycie jak ta druga kieca wygląda :lol: