:: FiGa :: Posted December 31, 2008 Author Posted December 31, 2008 Życzymy Wam kochani wszystkiego co najlepsze w Nowym Roku :loveu: Quote
Marta_Ares Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 ooo Figowa :loveu: :loveu: :loveu: a plany na sylwka hmm byly rozne pomysly, ale w koncu zostajemy z Tztem w domu i wspolnie spedzimy ten wieczor:loveu: :loveu: Quote
:: FiGa :: Posted January 1, 2009 Author Posted January 1, 2009 My też sylwestra spędziliśmy w domu, no ale nie narzekamy ;) Tak mi się nie chce wracać do szkoły, no tragedia :placz: Quote
agaciaaa Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 http://i39.tinypic.com/154aiiq.jpg morda moja kochana :loveu::loveu: Wszystkiego naj w nowym roku :multi: Quote
psiulka Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Heeej Figowa! :loveu: Pamiętasz mnie jeszcze? :razz: Przyszłam Ci życzyć wszystkiego dobrego w nowym roku. :cool3: I przy okazji: będziesz na wystawie w Rzeszowie? Będziesz, mam nadzieję. :lol: http://i39.tinypic.com/1zd16h4.jpg - Potwór! :o http://i40.tinypic.com/b46xqu.jpg - Bosz, jaki z Ciebie chudzielec! Za dużo jazdy na rolkach... :diabloti: Buzi dla Figulca :buzi: Quote
:: FiGa :: Posted January 2, 2009 Author Posted January 2, 2009 Dzięki za życzenia :) :calus: Ilonek nie wiem czy będę na wystawie :shake: Być może ;) A chudzielcem nie jestem :diabloti: Wszyscy mi mówią że przytyłam ostatnio i moja ksywa zaczyna do mnie pasować :evil_lol: Quote
Anusia&Saba Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Witamy w Nowym Roku :loveu: Najlepsze jest pierwsze zdjęcie- fajna mina :loveu: Quote
psiulka Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 :: FiGa :: napisał(a):Dzięki za życzenia :) :calus: Ilonek nie wiem czy będę na wystawie :shake: Być może ;) A chudzielcem nie jestem :diabloti: Wszyscy mi mówią że przytyłam ostatnio i moja ksywa zaczyna do mnie pasować :evil_lol: Postaraj się być. :cool3: Jesteś chudzielcem, przecież widziałam Cię gdzieś po czy na wakacjach i wiem co mówię. :razz: Quote
:: FiGa :: Posted January 3, 2009 Author Posted January 3, 2009 Anusia - dzięki :) psiulka napisał(a):Postaraj się być. :cool3: Jesteś chudzielcem, przecież widziałam Cię gdzieś po czy na wakacjach i wiem co mówię. :razz:Postaram się :lol: Ale nie wiem czy będzie mi się chciało :diabloti: Chudzielec? To Ty chyba chudzielca nie widziałaś :eviltong: A od wakacji spooooro mi się przytyło :lol: Quote
psiulka Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 :new-bday: Wszystkiego najlepsiejszego z okazji 19 urodzin staruszko :new-bday: Sto lat!! :smilecol: Quote
:: FiGa :: Posted January 10, 2009 Author Posted January 10, 2009 Ilon :mad: Musiałaś? :mad: Dzięki za życzenia :calus: Quote
psiulka Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 :: FiGa :: napisał(a):Ilon :mad: Musiałaś? :mad: Dzięki za życzenia :calus: :diabloti: <10 znaków> Quote
Coffee&Nera Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Sylwia niewiedzialam ze masz urodziny. Wszystkiego Naj :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Anusia&Saba Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 :BIG: Ja też życzę Wszystkiego Najlepszego! :new-bday: :drink1::drink1::cunao::drink1::drink1: Happy Birthday :laola: Quote
:: FiGa :: Posted January 11, 2009 Author Posted January 11, 2009 Dzięki ponownie :loveu: A ja przedstawiam wam Miguela :loveu: Quote
:: FiGa :: Posted January 11, 2009 Author Posted January 11, 2009 On miał być mój, ale wybitnie spodobała mu się Figowa :roll: Quote
Anusia&Saba Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 :: FiGa :: napisał(a):On miał być mój, ale wybitnie spodobała mu się Figowa :roll: No widzisz jakie Figowa ma powodzenie :cool3: Quote
:: FiGa :: Posted January 12, 2009 Author Posted January 12, 2009 No dosłownie :roll: Mam psa pedofila :roll: :evil_lol: Quote
Recommended Posts